Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Täsmennys tiedotteeseen 28.2.: Kaupunkipyörät henkilöstön työtehtävien hoitoon

Jaa

Helsingin kaupunginvaltuusto käsitteli eilen 28.2. kokouksessaan valtuutettu Leo Straniuksen aloitetta kaupunkipyöräkauden tarjoamisesta kaupungin työsuhde-etuna kaupungin työntekijöille. Toisin, kuin kokouksen jälkeen lähetetyssä tiedotteessa mainittiin, valtuusto ei päättänyt kaupunkipyörien tarjoamisesta työsuhde-eduksi vaan asiointipyöriksi työtehtävien hoitoon.

Kaupunki on tukenut viime vuosina henkilöstönsä liikkumista joko julkisilla liikennevälineillä tai polkupyörällä eri tavoin. Kaupunkipyöräetu toteutetaan käytännössä hankkimalla henkilöstön yhteiseen käyttöön kaupunkipyörien käyttöoikeuksia, jolloin henkilökohtaista verotettavaa etua ei muodostu. Kaupunkipyöriä voi käyttää työtehtävien hoitamiseen.

Lisätiedot: esityslistalta ja päätöstiedotteesta 28.2

Juha Rosvall, työmarkkina-asiantuntija, puhelin: 310 29143
juha.rosvall@hel.fi

Maija-Liisa Kasurinen
Va. viestintäpäällikkö
Helsingin kaupunginkanslia
puh. 050 3103954

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki 5G -tukiasemien muotoilukilpailun voittajaksi valittiin Stadika10.1.2019 17:00Tiedote

Helsingin kaupunki, Elisa ja Nokia etsivät yhteistyössä muotoilualan asiantuntijajärjestö Ornamon kanssa tyylikästä mallia Helsinki 5G -tukiasemille ja -verkkoympäristölle. Syyskuussa 2018 julkistetussa muotoilukilpailussa haettiin uniikkia ja helposti monistettavaa ulkoasuratkaisua, jota voitaisiin soveltaa Helsingin katukuvassa. Parhaiten kilpailun kriteerit täytti Stadika-niminen ehdotus.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme