Kirjapaja

Tässä olen – Päivittäisiä hengellisiä harjoituksia saa jatkoa: uudet meditatiiviset harjoitukset kutsuvat säännölliseen hiljentymiseen

Jaa
Adventista 2022 alkava kirja sisältää hengellisen harjoituksen vuoden jokaiselle päivälle.Tässä olen – Päivittäisiä hengellisiä harjoituksia 
-teos kutsuu säännölliseen hiljentymiseen ja meditaatioon. Pekka Y. Hiltusen ja Kalevi Virtasen kirjoittamassa oppaassa päivittäisen harjoituksen rakenne toistuu, mutta siihen johdattavat tekstit ja apukysymykset vaihtuvat. Teoksen innoittajana on ollut Britteinsaarilla vuosittain ilmestyvä rukouskirja. Suomenkielinen Tässä olen ilmestyy nyt toista kertaa, ja se tarjoaa harjoituksen vuoden jokaiselle päivälle adventista 2022 alkaen adventtiin 2023.

Harjoitukset julkaistaan adventista 27.11. alkaen päivittäin myös Pipliaseuran Raamattu.fi-verkkopalvelussa sekä Piplia-sovelluksessa. Uutta on, että kaikki uudet sisällöt on saatavilla myös äänitteinä.

Jokapäiväinen mietiskely muuttaa hitaasti ihmistä, kirjan tekijät uskovat. Harjoitukset perustuvat eläytyvään Raamatun lukutapaan. Tämä ei vaadi erityisosaamista, tiettyä aikaa tai paikkaa.

”Tarvitset vain älypuhelimen tai tietokoneen päästäksesi mukaan. Hengellisten harjoitusten kautta olet mukana rakentamassa temppeliä, jolla ei ole seiniä, joiden sisään tulisi ahtautua, vaan se on läsnä kaikkialla aina ja joka hetki”, kuvailee Kalevi Virtanen. 

”Meditaatio ei ole helppoa rauhoittumista, vaan itseen katsomista. Harjoitusten avulla voi tulla sinuksi itsensä kanssa, sillä meditaatio on totuuden löytämistä itsestä ja maailmasta”, Pekka Y. Hiltunen sanoo.

Rukousharjoitusten sisältämät Uuden testamentin tekstit ovat Suomen Pipliaseuran vuonna 2020 julkaisemasta UT2020-suomennoksesta. Tapahtumat

Pe 25.11. klo 11–13 kirjailijavierailu Sacrum-kirjakaupassa (Fabianinkatu 8, Helsinki). Haastattelussa tekijät Pekka Y. Hiltunen ja Kalevi Virtanen.

Ke 30.11. klo 18–19 Fb-live: Tässä olen – tapaa kirjailijat Kalevi Virtanan ja Pekka Y. Hiltunen. Live-tapahtuma Pipliaseuran Facebook-kanavalla. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä etukäteen verkkokyselyn kautta.

Su 4.12. klo 18 Tuomasmessu Helsingissä Agricolan kirkossa, jossa tekijät saarnaavat. Kirjoja myynnissä kirkon eteisessä.Pekka Y. Hiltunen on toiminut Kirkkohallituksen uskondialogin asiantuntijana ja lähetystyöntekijänä. Hän on perehtynyt kristilliseen meditaatioon ja on omien julkaistujen teostensa lisäksi ollut mukana kirjoittajana useissa teoksissa. Pappi ja opetusneuvos Kalevi Virtanen on kirjoittanut ja toimittanut useita rukouskirjoja. Hänen viimeisin oma teoksensa on Vapaa pudotus armoon – kirja ihmiseksi kasvamisesta (2020). 


Kirja ja digitaalinen aineisto

Pekka Y. Hiltunen ja Kalevi Virtanen:
Tässä olen – Päivittäisiä hengellisiä harjoituksia 2022–2023
Kirjapaja 2022
Kansi Tomi Kujansuu
ISBN 978-952-354-686-8 | Kl 24

Digitaalisessa muodossa: Raamattu.fi (tekstit) sekä Piplia-sovellus (tekstit ja äänitteet). 

Lataa Piplia-sovellus Androidille Google Play -kaupasta tai iOS:lle AppStoresta

Lisätietoja:

Suomen Pipliaseura

Terhi Huovari | viestintä- varainhankintajohtaja | terhi.huovari@piplia.fi | 040 546 9016 | piplia.fi | raamattu.fi


Kirjapaja

Piia Latvala | viestintäpäällikkö | piia.latvala@kirjapaja.fi | 0400 999 499

Pekka Y. Hiltunen | peccator@icloud.com

Kalevi Virtanen | kalevivi@outlook.com 


Arvostelukappaleet:

Minna Vatja | mediakoordinaattori | minna.vatja@kirjapaja.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Lataa
Pekka Y. Hiltunen
Pekka Y. Hiltunen
Lataa
Kalevi Virtanen
Kalevi Virtanen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kirjapaja
Kirjapaja
Sörnäistenkatu 1
00580 Helsinki

0968774530http://www.kirjapaja.fi

Kirjapaja julkaisee monipuolisia ja moderneja tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin, kasvatuksen ja yhteiskunnan aloilta. Tuotannossamme on edustettuna myös maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat.

Yhdessä Lasten Keskuksen ja Edukustannuksen kanssa olemme Publiva Oy.

Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirjapaja

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme