Vesivek OyVesivek OyVesivek OyVesivek OyVesivek OyVesivek Oy

Tavoitteena vähintään 10 000€ lasten ja nuorten psykiatrian potilaiden hyväksi

Jaa

Sunnuntaina 13.8.2017 klo 13:00 alkaen Hämeen Laaturemontti järjestää Jyväskylässä uuden hallinsa avajaiset ja hyväntekeväisyyshuutokauppatapahtuman, jonne kaikki halukkaat ovat tervetulleita. 600:lle ensimmäiselle kävijälle on tarjolla maukasta läskillä höystettyä hernesoppaa ja tietenkin munkkikahvit!

Hämeen Laaturemontin hyväntekeväisyyshuutokaupan meklaroi Aki apunaan Markku ja Heli.
Hämeen Laaturemontin hyväntekeväisyyshuutokaupan meklaroi Aki apunaan Markku ja Heli.

Avajaisten ohjelmassa on hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka meklarina toimii Suomen huutokauppakeisari Aki Palsanmäki tietenkin yhdessä Helin ja Markun kanssa. Huutokaupan tuotot ohjataan Keski-Suomen keskussairaalan tukisäätiölle lasten ja nuorten psykiatrian potilaiden hyödyksi. Huutokaupattavat tavarat tulevat paikallisilta urheiluseuroilta ja järjestäjältä sekä yhteistyökumppaneilta.

”Monet meistä ovat kohdanneet lapsia ja nuoria, joita elämä on koetellut liian kovaa. Koen, että olen saanut niin paljon tukea muilta elämäni aikana, että nyt on hyvä hetki antaa jotain toiseenkin suuntaan samalla, kun juhlimme uuden hallimme avajaisia Jyväskylässä. Keski-Suomen keskussairaalan tukisäätiö tekee tärkeää työtä”, Riihimäki sanoo.

Avajaiset ja huutokauppa järjestetään osoitteessa Heinämäentie 8, 40250 Jyväskylä. Tervetuloa!

Kimmo Riihimäen perustama Hämeen Laaturemontti on kasvanut yli 500 henkeä työllistäväksi kattoalan kärkiyritykseksi. Hämeen Laaturemontti -konserniin kuuluu myös Vesivek –sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita valmistava kotimainen Nesco. Nykyään yritys toimii myös Ruotsissa nimellä Takexpress. Erityisen tunnettu yritys on kahden päivän kattoremonttikonseptistaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: Kimmo Riihimäki, kimmo.riihimaki@laaturemontti.fi, 0400 730 671

Kuvat

Hämeen Laaturemontin hyväntekeväisyyshuutokaupan meklaroi Aki apunaan Markku ja Heli.
Hämeen Laaturemontin hyväntekeväisyyshuutokaupan meklaroi Aki apunaan Markku ja Heli.
Lataa
Kimmo Riihimäki perusti Hämeen Laaturemontin 1993.
Kimmo Riihimäki perusti Hämeen Laaturemontin 1993.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vesivek Oy
Vesivek Oy
Jasperintie 273
33960 PIRKKALA

http://www.vesivek.fi

Hämeen Laaturemontti Oy on tehnyt kattoremontteja jo yli 20 vuotta. Toiminta alkoi vuonna 1993 Pirkanmaalta ja on laajentunut ympäri Suomen, nyt myös Ruotsiin. Yrityksen menestys perustuu ainutlaatuiseen ”Kattoremontti jopa kahdessa päivässä” -konseptiin sekä sertifioituihin tuotteisiin ja asentajiin. Lisäksi kattopellit valmistetaan omalla tehtaalla ja toimitetaan asiakkaalle ilman välikäsiä. 20 toimintavuotensa aikana yritys on toteuttanut yli 20 000 kattoremonttia, 400 taloyhtiön kattoremonttia ja satoja kattojen korotuksia. Hämeen Laaturemontti -konserni on 80 M€ liikevaihdollaan ja yli 500 työntekijällään Suomen suurin kattoremonttiyritys. Yritykselle on myönnetty korkein AAA-luottoluokitus ja suomalaisesta työstä kertova Avainlipputunnus. Lisätietoja: www.laaturemontti.fi

Vesivek kuuluu Hämeen Laaturemontti -konserniin ja on keskittynyt sadevesi- ja kattoturvaratkaisuihin. Hämeen Laaturemontin tavoin myös Vesivekin tuotteet tulevat suoraan omalta tehtaalta, mikä mahdollistaa jatkuvan tuotekehityksen ja luotettavat, pitkäikäiset tuotteet. Lisätietoja: www.vesivek.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vesivek Oy

Keisari vierailee Keravalla lasten hyväksi12.6.2018 06:55:00 EEST | Tiedote

– Vesivek järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan Aki Palsanmäen johdolla Keravalla, osoitteessa Sementtikuja 3, vietetään sunnuntaina 17.6. klo 13:00 alkaen Vesivekin uuden hallin avajaisia, jonne kaikki halukkaat ovat tervetulleita. Tapahtumassa juhlistetaan samalla toukokuussa tapahtunutta nimiuudista, missä Hämeen Laaturemontti ja Vesivek yhdistyivät Vesivek-nimen alle selkeyttääkseen palveluaan. Tapahtumassa kävijät pääsevät juttelemaan ja vaihtamaan ajatuksia toimitusjohtaja Kimmo ”Hiace-Kimmo” Riihimäen kanssa. 500:lle ensimmäiselle kävijälle on tarjolla maukasta hernesoppaa sekä munkkikahvit. Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan 1500 euron arvoinen ränni- tai kattoturvatuotepaketti!

Hyväntekeväisyyshuutokauppa Lohjalla - meklarina huutokauppakeisari Aki Palsanmäki29.1.2018 07:45:00 EET | Kutsu

Hämeen Laaturemontti järjestää 11.2.2018 klo 13:00 alkaen Lohjalla uuden toimipaikan avajaiset, jonne kaikki halukkaat ovat tervetulleita. Tapahtumassa kävijät pääsevät juttelemaan ja vaihtamaan ajatuksia toimitusjohtaja Kimmo ”Hiace-Kimmo” Riihimäen kanssa. 500:lle ensimmäiselle kävijälle on tarjolla maukasta läskillä höystettyä hernesoppaa ja tietenkin munkkikahvit!

Menestynyt käsityöläisyrittäjä haluaa kannustaa kädentaitajia – tänä keväänä stipendin saa yli 70 nuorta2.6.2017 15:10:18 EEST | Tiedote

Hämeen Laaturemontin toimitusjohtajan Kimmo Riihimäen nimeä kantava säätiö jakaa kevätlukukauden 2017 päätteeksi stipendejä niin peruskoulun yläluokkien oppilaille kuin myös ammattiin valmistuville nuorille kädentaitajille. Riihimäki haluaa rohkaista nuoria käsityöläisiä hakeutumaan jatko-opiskeluissaan kädentaitoja vaativien ja opettavien alojen pariin. En halua vähätellä lukuaineiden merkitystä, mutta niistä puhuttaessa huomiotta jää usein kaltaiseni, jotka saavat paremmin asioita aikaan käsillään. Kaikki eivät ole hyviä kielissä tai matematiikassa, vaan tykkäävät ja haluavat tehdä käsillään. Haluan kannustaa juuri heitä stipendein, Riihimäki sanoo. Säätiön vuosittain jakamat stipendit on tarkoitettu ensisijaisesti perus- ja ammattikoulun puu-, metalli- ja käsitöiden opiskelijoille. Myös muut kädentaitoja vaativat oppiaineet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Riihimäki kehottaa ihmisiä katsomaan ympärilleen ja miettimään, mihin kaikkeen kädentaitoja tarvitaan myös tulevaisuude

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme