MessukeskusMessukeskus

Täysi kattaus inspiroivaa ohjelmaa yrittäjille sekä markkinoinnin ja toimistoalan ammattilaisille

Jaa

Uudet PromoExpo- ja Yritys2017 -tapahtumat 5.-6.9. Messukeskuksessa esittelevät tuoreita ideoita liiketoiminnan kehittämiseen. Samaan tapahtumakokonaisuuteen kuuluu myös Markkinoinnin viikko. Ohjelmassa on lukuisia kiinnostavia aiheita sisällöntuotannosta, brändäyksestä sekä henkilökohtaisia menestystarinoita.

Bisnespäivät Messukeskuksessa. Kuva Markku Ojala
Bisnespäivät Messukeskuksessa. Kuva Markku Ojala

Kansainvälisesti palkittu valokuvaaja Jere Hietala kertoo PromoExpo-messuilla, miten oma panostus on ohjannut häntä eteenpäin. Menestys ei ole sattuman kauppaa, sillä tavoitteiden saavuttaminen, onnistuminen ja itsensä löytäminen inspiroivat häntä. Jeren kameran edessä ovat olleet lukuisat maailmantähdet, kuten 50 Cent, Kimi Räikkönen, Conan O´Brian ja monet valtion päämiehet.

Sisällöntuotannon parissa reilut 20 vuotta toiminut toimittaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perho herättelee puheenvuorossaan ”Me ajateltiin jotain piristävää” miettimään, miten tapahtumaan saa kiinnostavaa sisältöä ja missä tunnetilassa puhuja haluaa yleisönsä poistuvan tilaisuudesta. Miten varmistutaan siitä, että yleisö saa parasta vastinetta odotuksilleen?

Huimaa leikittelyä visuaalisella viestinnällä

Osana PromoExpoa toteutetaan messuille ainutlaatuinen Wow Visual -teema-alue, joka erikoistuu graafisen teollisuuden ja visuaalisen viestinnän eri osa-alueisiin. Alue palvelee graafisen alan ammattilaisia, painotöiden ostajia sekä suunnittelijoita sekä markkinointipäättäjiä. Tuoteryhminä ovat suurkuvaratkaisut, digi- ja offsetpainamisen erikoistehosteet, 3D-tulostus, viimeistelyefektit, digital signage ja infonäytöt sekä erikoismateriaalit.Yritykset rakentavat teema-alueelle visuaalisesti näyttävän kaupungin, Wow Cityn.

PromoExpo on tarkoitettu markkinoinnin ja toimistoalan ammattilaisille, myynti- ja talousjohtajille, pk-yritysten johdolle sekä yrityksessä tuotteiden kilpailutuksesta vastaaville. Ohjelma kokonaisuudessaan julkistetaan elokuussa.

Markkinoinnin viikko 10 vuotta!

Messukeskuksen tapahtumakokonaisuus käynnistää markkinointiammattilaisten ja yrityspäättäjien syyskauden komeasti. Kokonaisuuteen kuuluu myös 10 vuotta täyttävä Markkinoinnin viikko. Samalla juhlitaan Markkinointiviestinnän Toimistojen Liiton (MTL ry) 75-vuotista taivalta. Tapahtumassa käsitellään markkinointia, mainontaa, viestintää, myynnin edistämistä, asiakaskokemusta, johtamista sekä näitä tukevaa teknologiaa.

Ajankohtaista ohjelmaa tarjoillaan molempina tapahtumapäivinä kolmella lavalla, joiden teemoina ovat Tulevaisuuden asiakas, Tunne ja tieto ja Suomi nousuun. Mielenkiintoisista puheenvuoroista vastaavat mm. Stadiumin Suomen maajohtaja Jaakko Soini, Realia Groupin markkinointi- ja viestintäjohtaja Thomas Pimenoff ja professori Vilma Luoma-aho Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta.

Yritys 2017 yhteistyössä Suomen Yrittäjien kanssa

Myös Yritys 2017 -tapahtumassa kuullaan mielenkiintoisia ja hyödyllisiä puheenvuoroja. Ohjelmassa on mm. Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäisen esitys, jossa hänkäsittelee teemaa yrittäjyyden muutoksesta ja merkityksestä. Fonectan kehityspäällikkö Otto Hietaharju haastaa pohtimaan yrityksen näkyvyyttä – oletko verkossa, oletko olemassa? Lisäksi asiakkuusjohtaja Anne Rantanen Faktacountista pitää huippusuositun Kuittikoulun, jossa interaktiivisen osion aikana käydään läpi yritysten ja yrittäjien kysymyksiä taloushallintoon, verotukseen ja yhtiöjärjestelyihin liittyen.

Yritys 2017 toteutetaan yhteistyössä Suomen Yrittäjien kanssa. Tapahtuma kokoaa yhteen yrityskehityksen, myynnin ja kasvun avaimet. Se muodostuu näyttelystä, seminaarista sekä erilaisista workshopeista ja tarjoaa erilaisia palveluita yrityksen aloittamisvaiheesta kasvuun ja käytännön pyörittämiseen.
___

PromoExpo ja Yritys 2017 5.-6.9.2017 Messukeskuksessa Helsingissä. Kävijät voivat yhdellä käynnillä tutustua kaikkiin samaan aikaan järjestettäviin tapahtumiin, joita ovat PromoExpo, Yritys 2017, Markkinoinnin viikko sekä Easyfairsin järjestämät tapahtumat Esimies ja Henkilöstö sekä Meetings and Events.

Ammattilaiset voivat rekisteröityä kävijäksi messuille veloituksetta. Rekisteröinti oikeuttaa sisäänpääsyyn molempina tapahtumapäivinä. Kokonaisuus on tarkoitettu ammattilaisille, ei kuluttajille eikä opiskelijoille. Ohjelma kokonaisuudessaan julkaistaan elokuussa tapahtumien nettisivuilla www.promoexpo.fi

Voit akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon https://ilmo.contio.fi/messukeskus_lehdisto/main.aspx?id=100

tai paikan päällä Messukeskuksessa (Lehdistökeskus, eteläinen sisäänkäynti, 2.kerros).  Tervetuloa!

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Tuula Sipilä, p. 040 905 1373, tuula.sipila@messukeskus.com

www.promoexpo.fi
www.yritys2017.fi

Kuvia aiemmista tapahtumista (esim. Bisnespäivät) vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Avainsanat

Kuvat

Bisnespäivät Messukeskuksessa. Kuva Markku Ojala
Bisnespäivät Messukeskuksessa. Kuva Markku Ojala
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Suomen merkittävin ravintola- ja ruoka-ammattilaisten tapahtuma Gastro Helsinki12.3.2018 11:07Tiedote

Suomen merkittävimmässä ja suurimmassa ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtumassa on mukana 300 alan yritystä. Messuilla kilpaillaan suomenmestaruuksista sekä kokki-, tarjoilija- että kouluruokakilpailussa. Ohjelmassa keskitytään ravintoloiden, ammattikeittiöiden ja kahviloiden kulmakiveen, palveluun ja sen parantamiseen. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018. Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä messuille maksutta.

Eettiset ja hyvinvointitrendit ravintoloissa - Gastro Helsingin ympäristöystävälliset ja free from -uutuudet6.3.2018 12:44Tiedote

Gastro Helsinki näyttää suuntaa ruoka-alan uutuuksissa ja ilmiöissä. Ravintola- ja ammattikeittiöalan johtavassa tapahtumassa eettiset ja hyvinvointitrendit näkyvät: Gastrossa on oma alueensa free from -tuotteille sekä uusia, ravintoloiden ympäristöystävällisyyttä parantavia tuotteita. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme