MessukeskusMessukeskus

Täysi kattaus inspiroivaa ohjelmaa yrittäjille sekä markkinoinnin ja toimistoalan ammattilaisille

Jaa

Uudet PromoExpo- ja Yritys2017 -tapahtumat 5.-6.9. Messukeskuksessa esittelevät tuoreita ideoita liiketoiminnan kehittämiseen. Samaan tapahtumakokonaisuuteen kuuluu myös Markkinoinnin viikko. Ohjelmassa on lukuisia kiinnostavia aiheita sisällöntuotannosta, brändäyksestä sekä henkilökohtaisia menestystarinoita.

Bisnespäivät Messukeskuksessa. Kuva Markku Ojala
Bisnespäivät Messukeskuksessa. Kuva Markku Ojala

Kansainvälisesti palkittu valokuvaaja Jere Hietala kertoo PromoExpo-messuilla, miten oma panostus on ohjannut häntä eteenpäin. Menestys ei ole sattuman kauppaa, sillä tavoitteiden saavuttaminen, onnistuminen ja itsensä löytäminen inspiroivat häntä. Jeren kameran edessä ovat olleet lukuisat maailmantähdet, kuten 50 Cent, Kimi Räikkönen, Conan O´Brian ja monet valtion päämiehet.

Sisällöntuotannon parissa reilut 20 vuotta toiminut toimittaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perho herättelee puheenvuorossaan ”Me ajateltiin jotain piristävää” miettimään, miten tapahtumaan saa kiinnostavaa sisältöä ja missä tunnetilassa puhuja haluaa yleisönsä poistuvan tilaisuudesta. Miten varmistutaan siitä, että yleisö saa parasta vastinetta odotuksilleen?

Huimaa leikittelyä visuaalisella viestinnällä

Osana PromoExpoa toteutetaan messuille ainutlaatuinen Wow Visual -teema-alue, joka erikoistuu graafisen teollisuuden ja visuaalisen viestinnän eri osa-alueisiin. Alue palvelee graafisen alan ammattilaisia, painotöiden ostajia sekä suunnittelijoita sekä markkinointipäättäjiä. Tuoteryhminä ovat suurkuvaratkaisut, digi- ja offsetpainamisen erikoistehosteet, 3D-tulostus, viimeistelyefektit, digital signage ja infonäytöt sekä erikoismateriaalit.Yritykset rakentavat teema-alueelle visuaalisesti näyttävän kaupungin, Wow Cityn.

PromoExpo on tarkoitettu markkinoinnin ja toimistoalan ammattilaisille, myynti- ja talousjohtajille, pk-yritysten johdolle sekä yrityksessä tuotteiden kilpailutuksesta vastaaville. Ohjelma kokonaisuudessaan julkistetaan elokuussa.

Markkinoinnin viikko 10 vuotta!

Messukeskuksen tapahtumakokonaisuus käynnistää markkinointiammattilaisten ja yrityspäättäjien syyskauden komeasti. Kokonaisuuteen kuuluu myös 10 vuotta täyttävä Markkinoinnin viikko. Samalla juhlitaan Markkinointiviestinnän Toimistojen Liiton (MTL ry) 75-vuotista taivalta. Tapahtumassa käsitellään markkinointia, mainontaa, viestintää, myynnin edistämistä, asiakaskokemusta, johtamista sekä näitä tukevaa teknologiaa.

Ajankohtaista ohjelmaa tarjoillaan molempina tapahtumapäivinä kolmella lavalla, joiden teemoina ovat Tulevaisuuden asiakas, Tunne ja tieto ja Suomi nousuun. Mielenkiintoisista puheenvuoroista vastaavat mm. Stadiumin Suomen maajohtaja Jaakko Soini, Realia Groupin markkinointi- ja viestintäjohtaja Thomas Pimenoff ja professori Vilma Luoma-aho Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta.

Yritys 2017 yhteistyössä Suomen Yrittäjien kanssa

Myös Yritys 2017 -tapahtumassa kuullaan mielenkiintoisia ja hyödyllisiä puheenvuoroja. Ohjelmassa on mm. Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäisen esitys, jossa hänkäsittelee teemaa yrittäjyyden muutoksesta ja merkityksestä. Fonectan kehityspäällikkö Otto Hietaharju haastaa pohtimaan yrityksen näkyvyyttä – oletko verkossa, oletko olemassa? Lisäksi asiakkuusjohtaja Anne Rantanen Faktacountista pitää huippusuositun Kuittikoulun, jossa interaktiivisen osion aikana käydään läpi yritysten ja yrittäjien kysymyksiä taloushallintoon, verotukseen ja yhtiöjärjestelyihin liittyen.

Yritys 2017 toteutetaan yhteistyössä Suomen Yrittäjien kanssa. Tapahtuma kokoaa yhteen yrityskehityksen, myynnin ja kasvun avaimet. Se muodostuu näyttelystä, seminaarista sekä erilaisista workshopeista ja tarjoaa erilaisia palveluita yrityksen aloittamisvaiheesta kasvuun ja käytännön pyörittämiseen.
___

PromoExpo ja Yritys 2017 5.-6.9.2017 Messukeskuksessa Helsingissä. Kävijät voivat yhdellä käynnillä tutustua kaikkiin samaan aikaan järjestettäviin tapahtumiin, joita ovat PromoExpo, Yritys 2017, Markkinoinnin viikko sekä Easyfairsin järjestämät tapahtumat Esimies ja Henkilöstö sekä Meetings and Events.

Ammattilaiset voivat rekisteröityä kävijäksi messuille veloituksetta. Rekisteröinti oikeuttaa sisäänpääsyyn molempina tapahtumapäivinä. Kokonaisuus on tarkoitettu ammattilaisille, ei kuluttajille eikä opiskelijoille. Ohjelma kokonaisuudessaan julkaistaan elokuussa tapahtumien nettisivuilla www.promoexpo.fi

Voit akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon https://ilmo.contio.fi/messukeskus_lehdisto/main.aspx?id=100

tai paikan päällä Messukeskuksessa (Lehdistökeskus, eteläinen sisäänkäynti, 2.kerros).  Tervetuloa!

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Tuula Sipilä, p. 040 905 1373, tuula.sipila@messukeskus.com

www.promoexpo.fi
www.yritys2017.fi

Kuvia aiemmista tapahtumista (esim. Bisnespäivät) vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Avainsanat

Kuvat

Bisnespäivät Messukeskuksessa. Kuva Markku Ojala
Bisnespäivät Messukeskuksessa. Kuva Markku Ojala
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme