Vaasan kaupunginteatteri

Teatterialan Voimavara-palkinto Vaasan kaupunginteatteriin

Jaa

Teatterialan järjestöt jakavat vuosittain palkintoja teatterialalla ansioituneille tekijöille. Teatterialan Ammattilaiset TAM ry:n Voimavara-palkinto myönnettiin Vaasan kaupunginteatterin työntekijälle.

Tänä vuonna teatterialan palkintoja jaettiin yhteensä 19 ja niitä oli jakamassa 11 järjestöä. Voimavara-palkintoja jaettiin poikkeuksellisesti kolme kappaletta korona-ajan poikkeushaasteissa merkittäville työtovereille. Palkinnonsaajan tuli olla henkilö, joka poikkeusoloissakin vahvistaa kaikkien hyvinvointia, tukee ja kannustaa jokaista sekä lujittaa yhteistä työilmapiiriä, on muutosvoimainen ja edistänyt työyhteisön sopeutumista ja toiminut vastuullisena esimerkkinä poikkeusolojen teatteritoiminnassa.

TAM halusi palkintokriteereissään myös nostaa esiin poikkeusaikana tärkeän ihmisten välisen yhteistyön, kommunikointikulttuurin ja vuorovaikutuksen. Yksi Voimavara-palkinnoista myönnettiin tänä vuonna Vaasan kaupunginteatterin tiedottajalle Kristiina Vaalasmaalle.

- Minusta tämä on samalla hieno huomionosoitus koko teatterialan viestintäkentälle. Jokaisessa teatteritalossa on painittu viimeisen vuoden ajan isojen kysymysten äärellä. Erityisesti viestintäosastoilla on jouduttu elämään muutosten keskiössä päivä kerrallaan ja reagoimaan nopealla tahdilla jatkuvasti muuttuvaan tilanteeseen. Tämä vuosi, jos mikä, on osoittanut meille, kuinka tärkeää yhteistyö ja toistemme tukeminen todella on, Vaalasmaa kommentoi.

- Teatteri työpaikkana on usean eri ammattiryhmän muodostama yhteisö. Usein emme huomaa, että näyttämön ympärillä tapahtuu paljon eri ammattilaisten työpanoksella. Isossa työyhteisössä on tärkeää, että tieto kulkee. Myös viestintä teatterin ulkopuolelle on äärimmäisen tärkeää, jotta tavoitamme katsojamme. Meillä on panostettu viestintään viime aikoina ja työ jatkuu innovatiivisen tiedottajamme aktiivisella otteella. Olen äärimmäisen onnellinen Vaalasmaan työpanoksen huomioimisesta. Hän on ollut keskeisessä roolissa poikkeusaikana kertomassa mitä Vaasan kaupunginteatterissa tapahtuu ja mihin olemme matkalla. Sydämestäni onnittelen Kristiina Vaalasmaata, iloitsee teatterinjohtaja Seppo Välinen.

Kaksi muuta Voimavara-palkintoa jaettiin Keski-Uudenmaan Teatterin tuottaja Anette Vihannolle sekä Helsingin kaupunginteatterin myyntineuvottelija Tiina Bergmanille.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Seppo Välinen
Teatterinjohtaja

Vaasan kaupunginteatteri
Pitkäkatu 53, 65100 Vaasa
Puh • 040 575 5231
seppo.valinen@vaasa.fi
www.vaasankaupunginteatteri.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunginteatteri
Vaasan kaupunginteatteri
Pitkäkatu 53
65100 Vaasa

0407737587http://www.vaasankaupunginteatteri.fi

Vaasan kaupunginteatteri on Vaasassa toimiva suomenkielinen ammattiteatteri.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunginteatteri

Vaasan teattereiden yhteinen Lauluja äidille –konsertti juhlistaa äitejä toukokuussa | Sånger till mamma – Vasas teatrar firar alla mammor med konsert20.4.2021 08:49:00 EEST | Tiedote

Vaasan kaupunginteatterin ja Wasa Teaterin yhteistuotantona toteutettava äitienpäiväkonsertti esitetään toukokuussa verkossa. Teattereiden näyttelijät tulkitsevat konsertissa tunnettuja kappaleita äitien kunniaksi. ****************************************************************************************************** Wasa Teater och Vasa stadsteater producerar en gemensam morsdagskonsert Sånger till mamma – Lauluja äidille som kan ses på nätet i maj. Teatrarnas skådespelare tolkar kända låtar för att hedra alla mödrar.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme