Oy Teboil Ab

Teboil-huoltamoilla voi maksaa MobilePaylla

Jaa

Teboil on ottanut MobilePay-mobiilimaksuratkaisun käyttöön ensimmäisenä huoltoasemaketjuna Suomessa. MobilePay käy nyt maksutapana lähes sadalla Teboil-huoltoasemalla sisällä kassalle maksettaessa.

Käyttäjälle ilmainen MobilePay-maksusovellus toimii kaikkien pankkien korteilla ja lähes kaikilla älypuhelimilla. MobilePay-sovellukseen voi lisäksi liittää Teboilin kanta-asiakaskortin, jolloin korttia ei tarvitse näyttää erikseen, vaan asiakas saa ostoksistaan automaattisesti kaikki kanta-asiakasedut, kuten alennusta polttoaineesta.

”Mobiilimaksaminen yleistyy vauhdilla ja erilaisia maksusovelluksia on markkinoilla lukuisia. MobilePay valikoitui Teboilin kumppaniksi, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme ratkaisun, joka on helppokäyttöinen, turvallinen ja pankkiriippumaton”, perustelee Teboilin kaupallinen johtaja Kari-Pekka Manni.

MobilePayn käyttö kovassa kasvussa

Vuodesta 2018 on tulossa MobilePayn läpimurtovuosi Suomessa, iloitsee MobilePayn myynti- ja kumppanuustiimin johtaja Anniina Heinonen.

”Mobiilimaksaminen arkipäiväistyy, kun MobilePaylla voi maksaa yhä useammassa paikassa. Nyt kuluttajat voivat maksaa myös huoltamoilla kätevästi kännykällä. Olemme iloisia, että voimme tarjota Teboilin asiakkaille helpon maksamis- ja kanta-asiakkuusratkaisun heidän puhelimiinsa”, Heinonen sanoo.

Tämän vuoden kolmen ensimmäisten kuukauden aikana MobilePaylle tehtyjen siirtojen määrä nousi 160 prosenttia viime vuoden vastaavaan aikajaksoon verrattuna. Siirtoja on tehty tänä vuonna yhteensä yli 1,5 miljoonaa kappaletta. Erityisen voimakkaasti kasvavat nyt kuluttajien maksutapahtumat kauppiaille kaupoissa ja verkossa.

”MobilePayn käyttö monipuolistuu kovaa vauhtia. Aiemmin ratkaisu oli Suomessa laajasti käytössä kuluttajien välisissä siirroissa. Nyt kasvavat maksutapahtumat kaupoissa. Viime vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana kuluttajien maksut yrityksille oli vain 5 prosenttia maksutapahtumista. Tänä vuonna se on noussut jo 13 prosenttiin”, Heinonen sanoo.

MobilePay irtaantuu tänä vuonna itsenäiseksi yritykseksi Danske Bankista.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Kari-Pekka Manni, Teboilin kaupallinen johtaja
puh. 040 533 8943, kari-pekka.manni@teboil.fi

Ulla Perasto, Teboilin viestintäpäällikkö
puh. 040 840 8162, ulla.perasto@teboil.fi

Anniina Heinonen, MobilePayn myynti- ja kumppanuustiimin johtaja
puh. 050 422 3122, anniina.heinonen@mobilepay.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oy Teboil Ab
Oy Teboil Ab
Plaza Loiste, Äyritie 20
01510 VANTAA

020 470 01http://www.teboil.fi/

Teboil huoltaa autoja ja ihmisiä
Oy Teboil Ab:n tuotevalikoimaan kuuluvat liikenteen polttoaineet, kevyt ja raskas polttoöljy, nestekaasu, voiteluaineet ja autokemikaalit sekä kaikki niihin liittyvät palvelut. Teboililla on valtakunnallinen huoltamo-, automaatti- ja ammattiliikenteen D-automaattiverkosto. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli 1,8 miljardia euroa ja markkinaosuus 26,5 prosenttia.

MobilePay Suomessa
Kaikkien pankkien asiakkaille avoin maksuton mobiilimaksusovellus, joka mahdollistaa kuluttajien väliset siirrot, verkkokauppamaksut, maksut kaupoissa pienistä liikkeistä suuriin ketjuihin, erillisten sovellusten välillä ja toistuvien maksujen hyväksymisen.
Kaikissa yleisimmissä älypuhelinkäyttöjärjestelmissä toimiva sovellus on ladattu Suomessa jo lähes 900 000 kertaa. Latauksissa oli 95 prosentin kasvu vuoden 2017 aikana. Palvelulla siirrettiin vuonna 2017 Suomessa yli 100 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oy Teboil Ab

Teboil jatkaa huoltamoidensa uudistamista ja lanseeraa Shop&Deli -konseptin2.11.2009 12:27:22 EETTiedote

LEHDISTÖTIEDOTE, julkaisuvapaa 02.11.2009. Teboilin viime vuonna käynnistämä huoltamoiden konseptiuudistus täydentyy, kun Helsingin Munkkivuoressa avattiin viikonloppuna ensimmäinen Teboil Shop&Deli myymälä-kahvila. Tavoitteena on vahvistaa Teboil-huoltamoverkoston palvelukykyä myös sisätiloiltaan pienillä asemilla ja sitä kautta vastata kuluttajien muuttuneisiin ostotottumuksiin.

Teboil keskittyy huoltamoverkostonsa uudistamiseen ja vaihtaa mainostoimistoa - Matalasuhdanne kaventaa kuluttajien kukkaroa ja muuttaa voimakkaasti ostotottumuksia30.3.2009 09:10:08 EESTTiedote

Lehdistötiedote 30.3.2009. Huolimatta bensiininkulutuksen pienentymisestä ja laman aiheuttamasta ulkona ruokailun vähentymisestä, Teboil uskoo yhä huoltamotoiminnan tulevaisuuteen ja jatkaa panostustaan huoltamoverkostonsa kehittämiseen. Viime vuonna alkaneen asemauudistamisen pilot-vaiheesta on siirrytty nyt toteutusvaiheeseen, missä Teboil-huoltamoiden palvelun tarjontaa kehitetään ja ilmettä kirkastetaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme