Kirjapaja

Teemu Laajasalo julkaisee kirjan koronapandemian kokemuksista – mukana useita tunnettuja kirjoittajia, mm. Mika Aaltola ja Iina Kuustonen

Jaa
Teemu Laajasalo, Helsingin piispa, on toimittanut kirjan Uusi alku – Elämä kulkutaudin muuttamassa maailmassa. Teos ilmestyy 11.4.2022 Kirjapajan kustantamana.

“Elämme kaksinkertaisen kriisin aikaa. Yhden kriisin hetkellisesti heikentyessä olemme siirtyneet suoraan uuteen kriisiin. Nyt voimme kysyä, mitä olemme oppineet kulkutaudista ja kuinka niitä oppeja voitaisiin hyödyntää kriisinkestävyyden lisäämisessä. Tämä on tärkeää uudessa tilanteessa, sodanuhan kasvettua”, Laajasalo sanoo.

Kirjassa kirjoittajina ovat Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola, Helsingin poliisilaitoksen poliisikomentaja Lasse Aapio, Aktivistimummo Seija Kurunmäki, Myllypuron elintarvikeavun toiminnanjohtaja Sinikka Backman, Illusian Group Oy:n Head of Impact Katariina Helaniemi, Hyks-sairaanhoitoalueen johtaja Matti Holi, näyttelijä Iina Kuustonen, Takuusäätiön toimitusjohtaja Juha Pantzar, yrittäjä Jari Sarasvuo, filosofian tohtori Pekka Sauri, Lähi-idän asiantuntija Seida Sohrabi ja laulaja Antti Tuisku.

Teemu Laajasalo on kirjassa kysynyt kaikilta kirjoittajilta viisi kysymystä koskien koronapandemia-aikaa. Kirjoittajat käsittelevät korona-ajan kokemuksia ja tilanteita eri näkökulmista.

Kirjan tekijänpalkkiot lahjoitetaan kirkon diakoniarahastolle. Kirjan kustantaa Kirjapaja / Publiva Oy.

Kirjan julkaisupäivänä 11.4.2022 klo 14–15 järjestetään keskustelutilaisuus medialle. Tuolloin on mahdollisuus esittää kysymyksiä Teemu Laajasalolle sekä muulle kirjoittajajoukolle. Mukana tilaisuudessa kirjan kirjoittajista ovat muun muassa Sinikka Backman ja Jari Sarasvuo. Tilaisuus järjestetään osoitteessa Bulevardi 16, 5. kerros, 00120 Helsinki.

Medialla on mahdollisuus tutustua ennakkoon Uusi alku -kirjan taittoon embargolla 11.4. klo 14. Tilaukset: Marja-Liisa Saraste | viestintäpäällikkö | p. 040 553 4757| marja-liisa.saraste@kirjapaja.fi   

Teemu Laajasalo (toim.) Uusi alku — Elämä kulkutaudin muuttamassa maailmassa. Kirjapaja 2022. 94 s. Kansi Katja Kuittinen. Kl 30. ISBN 978952354622

Lisätietoja:

Satu Huttunen / piispan erityisavustaja, p. 040 551 5851, satu.huttunen@evl.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Uusi alku - Elämä kulkutaudin muuttamassa maailmassa
Uusi alku - Elämä kulkutaudin muuttamassa maailmassa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kirjapaja
Kirjapaja
Sörnäistenkatu 1
00580 Helsinki

0968774530http://www.kirjapaja.fi

Kirjapajan kustannusohjelmassa on monipuolisia ja moderneja tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin, kasvatuksen ja yhteiskunnan aloilta. Tuotannossamme on edustettuna myös maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirjapaja

Tunturit takapihalla -uutuuskirja kertoo elämänmuutoksesta, joka vei kirjailijan Lappiin13.4.2023 09:41:15 EEST | Tiedote

Miltä tuntuu jättää taakseen ruuhka-Suomi ja muuttaa asumaan pohjoisen luonnon keskelle Lappiin? Mitä tapahtuu, kun kaupungin valot vaihtuvat kaamokseen ja keskiyön aurinkoon? Kirjailija Tittamari Marttinen on kotiutunut pohjoiseen ja kulkee yhtä mielellään Lapin vaaroilla ja tuntureilla kuin nauttii sen taiteesta ja kulttuurista. Millaisen sisäisen maiseman muutto hänelle avasi?

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme