Tehy

Tehyn uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Millariikka Rytkönen

Jaa

Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehyn valtuuston järjestäytymiskokouksessa Helsingin Messukeskuksessa järjestön uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Millariikka Rytkönen Yhdessä eteenpäin –ryhmästä.

Helsingin Messukeskuksesssa
 valittiin Tehyn uudeksi puheenjohtajaksi porvoolainen Millariikka Rytkönen.  Kuvaaja: Leena Louhivaara
Helsingin Messukeskuksesssa valittiin Tehyn uudeksi puheenjohtajaksi porvoolainen Millariikka Rytkönen. Kuvaaja: Leena Louhivaara

Rytkönen on 42-vuotias kätilö Porvoosta. Hän on aiemmin toiminut Tehyn ammatillisen yhteistyöjärjestön, Suomen Kätilöliiton puheenjohtajana ja ennen sitä työskennellyt mm. Porvoon sairaalassa osastonhoitajana.


Rytkönen voitti vastaehdokkaansa Marjut McLeanin selvästi  äänin  68 - 12 puheenjohtajavaalin toisella kierroksella. 


Uuden puheenjohtajan toimintakausi on 2017 – 2021.


Lisätietoja Millariikka Rytkösestä:

http://www.millariikka.fi/


Tehyn valtuuston järjestäytymiskokous alkoi eilen ja päättyy huomenna. 


Tehyn valtuusto valittiin aiemmin syksyllä pidetyissä valtuustovaaleissa. Vaalitulos julkistettiin 2.10.

Lisätietoa vaalituloksesta:

https://www.tehy.fi/fi/mediatiedote/tehyn-uusi-valtuusto-valittu


Lisätietoja:

Millariikka Rytkönen, gsm 040 821 0028

Mikä Tehy?

Sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestö Tehy edustaa 160 000 sosiaali- ja terveysalan koulutettua ammattilaista.


Tehyyn kuuluu mm. bioanalyytikoita, ensihoitajia, fysioterapeutteja, hammashoitajia, kätilöitä, laboratoriohoitajia, lastenhoitajia, lähi- ja perushoitajia, lääkintävahtimestari-sairaankuljettajia, mielenterveyshoitajia, osastonhoitajia, röntgenhoitajia, sairaanhoitajia, suuhygienistejä, terveydenhoitajia, toimintaterapeutteja ja ylihoitajia. 

Tehy vastaa jäsentensä taloudellisesta ja ammatillisesta edunvalvonnasta ja neuvottelee palkoista ja muista työsuhteen ehdoista sekä kuntasektorilla että yksityisellä sosiaali- ja terveyspalvelualalla. Lisäksi Tehy on vahva sosiaali- ja terveyspoliittinen vaikuttaja ja vaikuttaa alan koulutuksen kehittämiseen.


Tehy on perustettu vuonna 1982 ja se on Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n suurin jäsenliitto.

Kuvat

Helsingin Messukeskuksesssa
 valittiin Tehyn uudeksi puheenjohtajaksi porvoolainen Millariikka Rytkönen.  Kuvaaja: Leena Louhivaara
Helsingin Messukeskuksesssa valittiin Tehyn uudeksi puheenjohtajaksi porvoolainen Millariikka Rytkönen. Kuvaaja: Leena Louhivaara
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Tehy
Tehy
-
00060 TEHY

http://www.tehy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tehy

Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan puheenjohtajisto valittiin15.11.2017 13:45:43Tiedote

Tänään on Tehyn valtuuston järjestäytymiskokouksen viimeinen päivä Helsingin Messukeskuksessa. Kokouksen yhteydessä pidettiin Terveydenhuoltoalan työttömyyskassan kokous. Aamupäivän aikana valittiin työttömyyskassan puheenjohtajaksi Sari Viinikainen Vantaalta. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Anna-Leena Brax Alavieskasta ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Minna Leppäkorpi Vaasasta. Lisätietoja: Tehyn tiedottaja Jaana Reijonaho gsm 040 356 8409, jaana.reijonaho@tehy.fi Tehyn valtuuston järjestäytymiskokoukseen liittyvät tiedotteet: Tehy: Sosiaali- ja terveysalan koulutuksessa on keskityttävä työelämässä tarvittavaan osaamiseen Tehy sai uuden hallituksen ja uudet valtuuston puheenjohtajat Tehyn varapuheenjohtajiksi valittiin Anna-Leena Brax ja Pipsa Allén Tehyn uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Millariikka Rytkönen Tehyn Vesivalo: Sopimusrakenteiden pitää elää ajassa