Pirkanmaan ELY-keskus

Teiskontien uuden jalankulku- ja pyöräilyväylän viimeistelytöitä tehdään tämän kevään aikana

Jaa

Tampereen Teiskontien eteläpuolelle rakennettiin viime vuonna uusi jalankulku- ja pyöräilyväylä Hervannan valtaväylän ja Jaakonmäenkadun välille. Uudella väylällä tehdään viimeistelytöitä tämän kevään ja alkukesän aikana.

Haastavien olosuhteiden ja materiaalien saatavuusongelmien vuoksi Teiskontien eteläpuolelle rakennetun uuden jalankulku- ja pyöräilyväylän kaikkia istutus-, pintarakenne-, sekä liikennevalo- ja valaistustöitä ei saatu valmiiksi vuoden 2021 aikana. Nämä työt tehdään nyt valmiiksi tämän kevään ja alkukesän aikana. 

Viimeistelytyöt tehdään Teiskontien jalankulku- ja polkupyöräliikenne huomioon ottaen ja sille mahdollisimman vähän häiriötä aiheuttaen. Joissain työvaiheissa joudutaan kuitenkin käyttämään työnaikaisia kiertoreittejä.

Työt alkavat viikolla 17 ja väylä on täysin valmis heinäkuun 2022 aikana.

Pääurakoitsijana urakassa toimii Proinfra Oy. Tilaajina hankkeessa ovat Pirkanmaan ELY-Keskus, Tampereen kaupunki ja Fintraffic Tie Oy. Suunnittelijana ja rakennuttajakonsulttina toimii Ramboll Finland Oy.       

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Mikko Asunen, Pirkanmaan ELY-keskus, puh. 0295 024 106

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Pirkanmaan ELY-keskus on antanut lausunnon Kangasalan Lamminrahkan itäisen läjitysalueen täyttömäärän nosto -hankkeen YVA-ohjelmasta12.5.2022 08:29:52 EEST | Tiedote

Pirkanmaan ELY-keskus on antanut yhteysviranomaisena lausuntonsa Kangasalan kaupungin suunnitteleman Lamminrahkan itäisen läjitysalueen vuosittaisen täyttömäärän nostamisen ympäristövaikutusten arviointiohjelmasta. Hankealue sijaitsee Kangasalla, lähellä Tampereen rajaa. Yhteysviranomaisena Pirkanmaan ELY-keskus katsoo YVA-ohjelman kokonaisuutena hyvälaatuiseksi, mutta edellyttää selvittämään arvioinnissa huolellisesti esimerkiksi vaikutuksia maankäyttöön, pintavesiin ja ihmisiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme