Espoon kaupunki - Esbo stad

Teknisen lautakunnan päätökset 18.4.2018

Jaa

Tekninen lautakunta hyväksyi osaltaan HSY:n sekä jäsenkuntien välisen hulevesisopimuksen. Päätöksen mukaan yleisten katu- ja puistoalueiden sade- ja sulamisvesien hoitamisen kustannuksia ei tulla perimään kiinteistönomistajilta.

Hulevesien hoitamisesta syntyvien kulujen kattamiseksi haetaan kaupunkitekniikan määrärahojen korotusta tulevina vuosina. Tähän saakka hulevesimaksua vastaavat kulut on kustantanut Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY. Lakimuutoksen myötä ne siirtyvät kaupungin vastattaviksi.

Katusuunnitelmia hyväksyttiin kaava-alueilta Jupperi I, Laaksolahti III, Nuottaniemi II sekä Muuttolinnunmäki I.

Teknisen lautakunnan päätökset 18.4.2018

Esityslistat ja pöytäkirjat

Pöytäkirja korvaa ennakkotiedon, kun pöytäkirja on tarkastettu.

Yhteyshenkilöt

Teknisen lautakunnan pj. Simo Grönroos, puh. 050 3211755
Kaupunkitekniikan johtaja Harri Tanska, harri.tanska@espoo.fi, puh. 050 3833209

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme