Messukeskus

Teknologia 21 -messut ottaa käyttöön omaehtoisen koronapassin

Jaa

Marraskuussa järjestettävillä teknologia-alan messuilla on käytössä omaehtoinen koronapassi, joka perustuu asiakkaiden ja messuvieraiden omaehtoiseen vakuutukseen rekisteröitymisen yhteydessä. Teknologia 21 -tapahtumakokonaisuus järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 9.–11.11.

Teknologia 21 -messujen asiakkailta ja messuvierailta edellytetään omaehtoista vakuutusta, jonka edellytyksenä on joko täysi rokotussuoja, viimeisten 6 kuukauden aikana sairastettu koronatauti tai negatiivinen koronatestitulos. 

”Teknologia-messuilla on myös valmius ottaa käyttöön kansallinen koronapassi, mikäli se toteutuu syksyn aikana. Sen viipyessä päätimme kuitenkin ottaa käyttöön omaehtoisen koronapassin, joka perustuu vapaaehtoisuudelle: suosittelemme vahvasti, että messuille saapuisivat vain täyden rokotussuojan saaneet, koronan viimeisen 6 kuukauden aikana sairastaneet tai koronatestillä testatut kävijät ja näytteilleasettajat”, painottaa Teknologia-messuista vastaava liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta.    

Messukeskuksen turvallisuusjärjestelyt ovat ensiluokkaiset, ja Messukeskus sai muun muassa ensimmäisenä pohjoismaisena tapahtumatalona COVID 19 -sertifikaatin tunnustuksena esimerkillisestä työstä koronaturvallisuuden hyväksi. SAFE Asset Groupin kansainvälinen vertailututkimus puolestaan osoittaa, että messukäynti on jopa kauppakeskuksessa käyntiä turvallisempi.

“Suuren messukokonaisuuden valmistelu vaatii paljon aikaa ja resursseja. Huojentavaa on, että rokotekattavauus nousee koko ajan. Nyt käyttöön otettava omaehtoinen koronapassi on lisätyökalu, jolla haluamme varmistaa Pohjoismaiden johtavan teknologia-alan turvallisen toteutuksen marraskuussa”, Bergström sanoo.

Omaehtoinen koronapassi perustuu vahvaan suositukseen, eikä kävijöiden tarvitse esittää erillisiä todistuksia sisäänpääsyn yhteydessä. Koronatestiksi riittää myös itse tehty ennakkotesti.

Teknologia-messut nostaa esille tämän hetken kiinnostavimpia startup-yrityksiä

Teknologia 21 -messuilla voi tutustua alan kiinnostavimpiin uutuustuotteisiin ja palveluihin, ja myös startupit ja uudet liikeideat nousevat esille. Osana Teknologia-messujen ohjelmaa järjestetään startup-kilpailu, jonka tavoitteena on tuoda esille tämän hetken lupaavimpia ja potentiaalisimpia alan kasvuyrityksiä. Kilpailun hakuaika on käynnissä ja päättyy 10.10., jonka jälkeen kilpailuraati valitsee 3–5 finalistia messuilla keskiviikkona 10.11. järjestettävään pitchaus-finaaliin. Voittaja palkitaan Suomen Messusäätiön lahjoittamalla 20 000 € stipendillä.

Teknologia-messut järjestää startup-kilpailun yhteistyössä Finnish Business Angels Network kanssa. Fiban on Euroopan suurimpia bisnesenkeliverkostoja, ja sen jäsenenä on yli 670 sijoittajaa. Lisätietoja startup-kilpailusta ja osallistumisesta löytyy nettisivuilta www.teknologia21.fi/startup.

Tapahtuman teemana Kestävän huomisen ratkaisut – Solutions for Sustainable Future

Teknologia-messukokonaisuus koostuu useista eri osa-alueista, joita ovat automaatio, elektroniikka, energia, hydrauliikka ja pneumatiikka, levytyö, koneenrakentaminen, AI ja robotiikka, kunnossapito, ICT ja 3D-tulostaminen. Tulevaisuuteen keskittyvä vastuullisuusteema lävistää kaikki osa-alueet ja alleviivaa sitä, että juuri teknologia tarjoaa ratkaisuja moneen ajankohtaiseen kestävän kehityksen haasteeseen. Teema näkyy messuilla muun muassa ohjelmarakenteessa, puhujavalinnoissa sekä näytteilleasettajien osastoilla.  

Teknologia-messujen ohjelmakokonaisuuteen kuuluu laajan lavaohjelman lisäksi alan työmahdollisuuksia esittelevä Tulevaisuuden työnantaja -päivä, Ällistyttävät robotit -kilpailun semifinaali ja finaali sekä energia- ja kunnossapitokongressit. Ohjelma kokonaisuudessaan julkaistaan 15.9.2021 osoitteessa www.teknologia21.fi.  

Pohjoismaiden johtava teknologia-alan tapahtuma Teknologia 21 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 9.–11.11.2021. Tapahtuman teema on Kestävän huomisen ratkaisut – Solutions for Sustainable Future. www.teknologia21.fi, #teknologia21  

Lisätietoja: Messukeskus Helsinki, Marcus Bergström, p. 044 562 4524, marcus.bergstrom@messukeskus.com

Kuvat viime tapahtumasta Messukeskuksen kuvapankista http://mediabank.messukeskus.com    

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kansainvälinen Cyber Security Nordic 2021 siirtyy tammikuuhun15.9.2021 13:08:31 EEST | Tiedote

Messukeskukseen Helsinkiin valmisteltu kansainvälinen Cyber Security Nordic -tapahtuma siirtyy ja järjestetään hybriditapahtumana 11.–12.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen tapahtuma vaatii matkustamista ja useissa isoissa yrityksissä on vielä lokakuussa matkustuskielto. Messukeskus sopi siirrosta yhdessä tapahtuman toimeksiantaja Finnish Information Security Cluster - Kyberala ry:n kanssa.

Helsingin Kirjamessut kokoaa kirjallisuuden ystävät Messukeskukseen14.9.2021 14:30:00 EEST | Tiedote

Odotetut Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 28. – 31.10.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Kirjallisuuden ystävät, kirjailijat ja toimiala kokoontuvat Messukeskuksen laajoihin tiloihin keskustelemaan kirjallisuudesta ja ostamaan kirjoja. Mukana messuilla on yli 250 yritystä. Nyt jos koska isot tilat näyttävät parhaat puolensa, sillä niissä voidaan järjestää kirjamessut terveysturvallisesti. Helsingin Kirjamessujen ohjelma julkaistaan 28.9.2021.

KoneAgria tarjoaa arvokasta edelläkävijätietoa maa- ja metsätalousammattilaisille - ohjelma julkaistu6.9.2021 16:10:20 EEST | Tiedote

KoneAgria 2021 -messujen ohjelma on rakennettu siten, että maa- ja metsätalousammattilaiset löytävät sieltä paljon kannattavuutta ja osaamista vahvistavaa sisältöä ja kollegoiden käytännön kokemuksia. Esillä ovat muun muassa sukupolvenvaihdos, investoinnit, laidunnus, älykäs peltoviljely eli Smart Farming ja voimakkaasti kaikkeen vaikuttava Euroopan yhteisön yhteinen maatalouspolitiikka CAP. Päivät on teemoitettu, joten vierailun voi ajoittaa itselleen parhaiten sopivaksi. KoneAgria 2021 järjestetään torstaista lauantaihin 14.–16.10.2021 Tampereella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme