Renta Oy

Telinekymppi Oy vaihtaa nimeä

Jaa

Kone- ja laitevuokrauskonserni Renta Group:n teline- ja sääsuojauspalveluja toimittava yhtiö Telinekymppi Oy on vaihtanut toiminimensä Renta Telineet Oy:ksi 17.10.2017 lähtien. Nimenvaihdos vahvistaa entisestään Renta -brändiä sekä selkeyttää konsernin yhtiöiden identiteettiä omilla toimialoillaan. Nimenvaihdos ei vaikuta yhtiön operatiiviseen toimintaan.

Renta Group Oy:n hallitus on päättänyt yhdenmukaistaa konserniyhtiöidensä brändit, ja osana uudistusta Telinekymppi Oy muuttaa nimensä Renta Telineet Oy:ksi. Muutos kaupparekisteriin tehtiin lokakuun aikana, ja operatiivisessä toiminnassa muutos tapahtuu marraskuun aikana.

- Konserni siirtyy tämän muutoksen myötä yhteisen Renta brändin alle. Renta Telineet tulevat pysymään jatkossakin omana liiketoimintayhtiönä. Toimitamme edelleen laadukkaita teline- ja sääsuojausratkaisuja, ja asiakkaita palvelevat tutut ammattilaiset, sanoo Renta Group Oy:n toimitusjohtaja Kari Aulasmaa.

Nimenmuutoksen myötä Renta luopuu kahden eri brändin käytöstä. Muutos selkeyttää Renta brändiä ja tukee konsernin ajatusmaailmaa yhtenäisestä ja valtakunnallisesta vuokraamoketjusta.

- Vuonna 2016 pääomasijoittaja Intera Partnersin yrityskauppojen myötä syntyi Renta. Kauppojen myötä Telinekymppi, konevuokraamo Kehäkone ja työmaatiloja toimittava Jasoca yhdistyivät Renta Groupiksi. Kehäkone ja Jasoca ovat jo muuttaneet brändin Rentaksi. Saamme tämän muutoksen myötä Telinekympin saman brändin alle, joka parantaa mielikuvaa yhtenäisestä brändistä, kertoo Renta Telineiden toimitusjohtaja Jarno Tuuri.

Telinekymppi Oy perustettiin vuonna 2005 Tuusulassa. Alusta asti yhtiö on tarjonnut asiakkailleen telineitä sekä sääsuojia Etelä-Suomessa.

Tuurin mukaan nimenmuutoksen myötä Renta Telineet voivat parantaa palveluaan valtakunnallisesti. Tällä hetkellä Renta Telineet löytyvät Tuusulan lisäksi myös Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä sekä Oulusta.

– Olemme innoissamme nimenmuutoksesta! Nyt pääsemme virallisesti osaksi Renta brändiä. Tervetuloa asioimaan uudistuneen telineyhtiön kanssa, toivottaa Tuuri.

Yhteyshenkilöt

Jarno Tuuri
Toimitusjohtaja Renta Telineet Oy
040 418 5445
jarno.tuuri@renta.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Renta Oy
Renta Oy
Teknobulevardi 3
01530 Vantaa

http://www.renta.fi/fi/

Renta on suomalainen kone- ja laitevuokraamo, joka tarjoaa modernit ammattikäyttöön tarkoitetut koneet, laitteet, telineet ja sääsuojat, logistiikan sekä asennus- ja purkutyöt maanlaajuisesta yli 20 toimipisteen verkostostaan. Liikevaihtomme on yli 40 MEUR ja palveluksessamme on yli 150 renttaajaa.

Luottamuksesi arvoisia ammattilaisia, sellaisia me olemme!

www.rentatelineet.fi  | www.renta.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Renta Oy