HUS

Tema för HUS nästa informationsmöte om coronaviruset är det aktuella läget för coronavirusepidemin

Dela

HUS nästa coronavirusinfo ordnas fredagen den 5 februari klockan 13. Temat är det aktuella läget för coronavirusepidemin och sjukskötarnas arbete på intensivvårdsavdelningen.

Talare är verkställande direktör Juha Tuominen och sjukskötare Tiina Vilén. Infot räcker 15-30 minuter och sänds direkt på HUS webbplats.

Under informationsmötet har medierna möjlighet att ställa frågor via Teams.

Informationsmötet kan ses efteråt på HUS Youtube-kanal.

Länken med inbjudan till medierna fås via adressen viestinta@hus.fi.

Infot kan följas på HUS webbplats www.hus.fi/sv/coronavirusinfo.

Nyckelord

Om

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

På HUS Helsingfors universitetssjukhus vårdas årligen cirka 680 000 patienter. Våra nästan 27 000 proffs arbetar för alla patienters bästa. Vi har ansvaret för den specialiserade sjukvården för invånarna i våra 24 medlemskommuner. Dessutom har behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar koncentrerats riksomfattande till oss.

HUS är Finlands största aktör inom hälso- och sjukvårdsbranschen och den näst största arbetsgivaren i landet. Vår kompetens är internationellt känd och erkänd. Som universitetssjukhus utvärderar och utvecklar vi ständigt våra behandlingsmetoder och vår verksamhet.

Följ HUS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från HUS

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum