HUS

Tema för HUS nästa informationsmöte om coronaviruset är det aktuella läget för coronavirusepidemin​

Dela

HUS nästa coronavirusinfo ordnas onsdagen 31 mars klockan 12. Temat är det aktuella läget för coronavirusepidemin och problem relaterade till blodets koagulation i samband med coronaviruset.

Talare är chefsöverläkare Markku Mäkijärvi och avdelningsöverläkare Riitta Lassila. Infot räcker 15-30 minuter och sänds direkt på HUS webbplats. Medierna kan ställa frågor under Teams-mötet. 

Informationsmötet kan ses efteråt på HUS Youtube-kanal. 

Länken med inbjudan till medierna fås från adressen viestinta@hus.fi

Infot kan följas på HUS webbplats www.hus.fi/sv/coronavirusinfo

Nyckelord

Om

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

På HUS Helsingfors universitetssjukhus vårdas årligen cirka 680 000 patienter. Våra nästan 27 000 proffs arbetar för alla patienters bästa. Vi har ansvaret för den specialiserade sjukvården för invånarna i våra 24 medlemskommuner. Dessutom har behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar koncentrerats riksomfattande till oss.

HUS är Finlands största aktör inom hälso- och sjukvårdsbranschen och den näst största arbetsgivaren i landet. Vår kompetens är internationellt känd och erkänd. Som universitetssjukhus utvärderar och utvecklar vi ständigt våra behandlingsmetoder och vår verksamhet.

Följ HUS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från HUS

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum