Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Teollisuuskadun länsipäähän istutetaan 47 puistolehmusta

Jaa

Vuosia kestäneen rakentamisen jälkeen Pasilassa on vihdoin puiden istuttamisen aika. Vallilan ja Pasilan rajalle Teollisuuskadun länsipäähän istutetaan 47 puistolehmusta. Uudet puut tulevat Jämsänkadun ja Ratapihantien väliselle osuudelle, ne vuorottelevat pysäköintipaikkojen kanssa. Lehmukset istutetaan suurikokoisina taimina, joiden rungon ympärys on noin 25 senttimetriä.

Puistolehmukset taimistolla viikolla 45.
Puistolehmukset taimistolla viikolla 45.

Työ alkaa 11. marraskuuta alkavalla viikolla ja etenee vaiheittain. Istutus on hidasta, sillä jo paikolleen asennetut juuristoritilät irrotetaan, murske poistetaan ja sen paikalle tehdään istutuskuoppa.

Istutus tulee haittamaan jonkin verran alueen liikennettä ja kadulle tulee siirtokehotuksia. Istutusta tehdään päiväsaikaan arkisin. Autokaistoja ei suljeta. Kävelyä ja pyöräilyä sekä pysäköintiä saatetaan rajoittaa ja ohjata työn niin vaatiessa.

Urakoitsijana toimii VRJ Etelä-Suomi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kaupunkiympäristön toimiala
Projektipäällikkö
Rauna Sarrivaara
puh. 09 310 26463
etunimi.sukunimi@hel.fi

Kuvat

Puistolehmukset taimistolla viikolla 45.
Puistolehmukset taimistolla viikolla 45.
Lataa
Teollisuuskadun länsipää lokakuussa 2019.
Teollisuuskadun länsipää lokakuussa 2019.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 28.1.202028.1.2020 18:31:01 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote 28.1.2020 » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Kaupunkiympäristölautakunnan seuraava kokous on tiistaina 4.2.2020.

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 23.1.202023.1.2020 17:37:44 EETTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 23.1.2020. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 6.2.2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme