Helsingin yliopisto

Teppo Salmikivi Tilat ja kiinteistöt -toimialan toimitilajohtajaksi

Jaa

Helsingin yliopiston nykyinen kiinteistöjohtaja Teppo Salmikivi on valittu yliopiston uuden Tilat ja kiinteistöt -toimialan toimialajohtajaksi 1.8.2017 lukien. Toimialajohtajan tehtävänä on vastata yliopiston kiinteistö- ja toimitilajohtamisesta, muun muassa palvelujen ostamisesta uudelta inhouse-yhtiöltä, investoinneista ja tilatarpeiden määrittelystä.

– Teppo Salmikivi on hoitanut yliopiston kiinteistöjohtajan tehtävää menestyksekkäästi jo pitkään. Arvostamme myös hänen näkemystään yliopiston toimitilojen kehittämistarpeista, Helsingin yliopiston hallintojohtaja Esa Hämäläinen sanoo.

Uuden toimialan perustaminen liittyy käynnissä olevaan Helsingin yliopiston tila- ja kiinteistöpalvelujen yhtiöittämisprosessiin, missä tehtävät jaetaan Tilat ja kiinteistöt -toimialan ja uuden inhouse-yhtiö Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n kesken.

Lue lisää 25.1.2017 julkaistusta tiedotteesta Helsingin yliopisto yhtiöittää tila- ja kiinteistökeskuksensa palvelut.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antavat
Hallintojohtaja Esa Hämäläinen, esa.hamalainen@helsinki.fi, p. 02941 22212
Kiinteistöjohtaja Teppo Salmikivi, teppo.salmikivi@helsinki.fi, p. 02941 23014

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto
PL 3
00014 Helsingin yliopisto

02941 911 (vaihde)http://www.helsinki.fi/yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja usealla muulla paikkakunnalla Suomessa. Se on toistuvasti maailman sadan parhaan yliopiston joukossa. Helsingin yliopisto on perustettu vuonna 1640.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme