Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Terijoensalavia leikataan Ilveskorvenpuistossa

Jaa

Vuosaaressa sijaitsevan Ilveskorvenpuiston terijoensalavia leikataan

Kaikkiaan 11 huonokuntoiseksi päässeen salavan latvukset joudutaan typistämään. Puut ovat pohjoisen ostoskeskuksen parkkipaikan vieressä. Puista on repeillyt suuriakin oksia mutta toistaiseksi materiaali- ja muilta vahingoilta on säästytty. Lisäksi kaadetaan kaksi huonokuntoisinta salavaa puiston ympäriltä. Kuntokartoitus puille on tehty 2015.

Puistossa on myös suosittu leikkialue.

Pallolatvaiset terijoensalavat olivat 1960- ja -70-lukujen suosikkikasveja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

vastaava työnjohtaja Tarja Silventoinen, Stara
puh. 09 310 39 150
puuasiantuntija Juha Raisio, kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 38431
sähköpostit: etunimi.sukunimi@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 15.9.201715.9.2017 17:13Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2017/Kymp_2017-09-15_Ylja_4_Pt/index.html Jaosto kokoontuu joka toinen perjantai. Seuraava kokous on 29.9. klo 15. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme