Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia

Tervetuloa Apollonia Symposiumiin 18.-19.3.2022

Jaa
Hyvä toimittaja! Tervetuloa Apollonia Symposiumiin 18.–19.3.2022 kuulemaan uusinta tietoa hammasimplanteista ja implanttihoidon riskitekijöistä.

Hammasimplanteilla korvataan yhä useammin puuttuvia hampaita ja kuntoutetaan purentaa. Implantit kestävät pääsääntöisesti hyvin ihmisten suissa, mutta sudenkuoppiakin on. Kenelle hammasimplantit soveltuvat? Miten implanttihoidon riskejä hallitaan? 

Perjantaina 18.3. luennoimassa on kansainvälisiä asiantuntijoita ja lauantaina 19.3. alan suomalaisia osaajia. Tapahtuman koko luento-ohjelman löydät täältä.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös alan tuotteita ja palveluja esittelevä näyttely Logomossa Turussa (Junakatu 9).

Median edustajat ovat tervetulleita kuuntelemaan luentoja ja tutustumaan näyttelyyn. Tapahtuman voi osallistua etäyhteydellä tai paikan päällä Logomossa

Ilmoittaudu tapahtumaan Annika Nissiselle: annika.nissinen@apollonia.fi.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Viestinnän asiantuntija (Apollonia) Annika Nissinen, annika.nissinen@apollonia.fi, p. 040 779 6435

Osoitelähde: Terveystoimittajat ry ja STT

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia
Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia
Bulevardi 30 B 5
00120 HELSINKI

p. 09 6803 120, toimisto@apollonia.fihttps://www.apollonia.fi

Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia on 1892 perustettu tieteellinen yhdistys. Apollonia järjestää riippumattomaan tietoon perustuvaa täydennyskoulutusta, tukee hammaslääketieteellistä tutkimusta ja välittää tutkimustietoa suunterveydestä. www.apollonia.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia

Uusi Hyvä käytäntö -suositus: Suun tutkimus- ja hoitoväli on yksilöllinen27.3.2024 07:00:00 EET | Tiedote

Yksilöllisesti määritelty suun tutkimus- ja hoitoväli ylläpitää suunterveyttä ja on sekä yksilön että yhteiskunnan näkökulmasta riittävä ja kustannusvaikuttava. Juuri julkaistu Hyvä käytäntö -konsensussuositus suun tutkimus- ja hoitovälin määrittämisestä muistuttaa myös, että hoitovälit toteutuvat parhaiten silloin, kun ne sovitaan potilaan kanssa yhdessä ja potilas osallistuu päätöksentekoon.

Päivitetty Käypä hoito -suositus: Kaikki vieroitushoidot ovat edullisempia kuin tupakoinnin jatkaminen6.3.2024 08:00:00 EET | Tiedote

Nuorten nikotiiniriippuvuus alkaa ja kehittyy usein nikotiinipussien ja sähkösavukkeiden käytöllä. Ehkäisy tulee kohdistaa lapsiin ja nuoriin, todetaan päivitetyssä Käypä hoito -suosituksessa. Uusista nikotiinituotteista tiedetään vielä melko vähän, mutta nikotiinin haitat ovat hyvin tiedossa. Tupakka- ja nikotiiniriippuvuus on pitkäaikaissairaus, joka vaatii toistuvaa tukea ja seurantaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye