Messukeskus

Tervetuloa ELMA – Elämää, eläimiä ja ostoksia -tapahtumaan!

Jaa

Maaseutuelämää, kotieläimiä, käsitöitä, ostoksia ja elämyksiä tarjoileva ELMA – elämää, eläimiä ja ostoksia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 10.–12.11.2017.

ELMA-messuilla 2016. Kuva Verna Kovanen.
ELMA-messuilla 2016. Kuva Verna Kovanen.

Kokonaisuuteen kuuluvat ELMA-maaseutumessut, Metsämessut, Kädentaitotapahtuma, OutletExpo -tapahtumat sekä Lemmikki (la-su).

Tilaisuudet ja julkistukset

TORSTAI 9.11.

17-19, Metsämessut, Metsämessujen kutsuvierasavajaiset, Metsälava,halli 6
Tilaisuudessa julkistetaan klo 18.00 Metsän etunoja -palkinnon saaja. Toimittajilla vapaa pääsy tilaisuuteen, ilmoittautumiset etukäteen: tuula.sipila@messukeskus.com

PERJANTAI 10.11.

11.30 InnoElma-palkinnon julkistus, Muuta maalle –lava, halli 6
InnoElma on maaseudun pienyrittäjille tarkoitettu 3 000 euron tunnustuspalkinto. Tänä vuonna palkinto myönnetään elintarvikeyritykselle. Palkinnon saajan päättää ja julkistaa 4H-liiton toimitusjohtaja Tomi Alakoski ja palkintosumman lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

12:0012:30 Koululaiset kysyvät biotaloudesta, Metsälava, halli 6
– maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä vastaa

12.30 Kädentaidon Noste -palkinnon jako, Kässäkahvila, halli 6
Tilaisuudessa julkistetaan ja palkitaan Kädentaidon Noste -palkinnon saaja. Palkinnon luovuttaa raati, johon kuuluvat Novita-lehden neulesuunnittelija Susanna Mertsalmi, yliopistonlehtori Päivi Fernström Helsingin yliopistosta ja myyntipäällikkö Tuija Ekegren Messukeskuksesta. Palkintosumman lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

10.–12.11. ELMA eläinhalli, halli 3
Suomen Kengitysseppien Avoimet Kengitysseppien Suomenmestaruuskilpailut perjantaina ja lauantaina. Finaalissa sunnuntaina 12.11. hevoset kuumakengitetään, palkinnonjako klo 15.00.

LAUANTAI 11.11.

14.30 – 16.00 Lapsi & Koira –kilpailu Royal Canin Areena, halli 5, tuomari Jenny Laulaja

15:00 Royal Canin Pentunäyttelyn loppukilpailut, Royal Canin Areena, halli 5
(BIS Junior Handler - tuomariJenny Laulaja, BIS Pari - tuomari Sanna Vakkilainen, Paras kasvattajaryhmä - tuomari Lena Danker, Best in Show - tuomari Elina Haapaniemi). Järjestäjä Suomen Kennelliitto.

SUNNUNTAI 12.11.

13.00 Keppihevosten Best In Show ja vyörypallopeli, Eläinareena, halli 3

14.00 Perinteinen Halonhakkuun SM kutsukilpailu, Tiedon ja taidon metsä -lava, halli 6


Akkreditoidu tapahtumaan ennakkoon http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

Saat tapahtuman PRESS-kortin lehdistökeskuksesta (eteläisen sisäänkäynnin toinen kerros).

Lehdistökeskus palvelee tapahtuman aukioloaikoina. Esitä tullessasi voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä.

Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Puomilta saatava pysäköintikortti leimataan lehdistökeskuksen leimauslaitteessa.

Kuvia messuista toimitusten käyttöön http://mediabank.messukeskus.com

Lisätietoja:
tiedottaja Tuula Sipilä, p. 040, tuula.sipila@messukeskus.com

ELMA – Elämää, eläimiä ja ostoksia -tapahtuma kokoaa yhteen koko perheen suosikkimessut: ELMA-maaseutumessut, Metsä, Kädentaito, OutletExpo ja Lemmikk (la-su). Tapahtumakokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa 10.–12.11.2017. Samalla lipulla kaikki tapahtumat, liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta. Liput ennakkoon http://shop.messukeskus.com 

ELMA – Elämää, eläimiä ja ostoksia koko ohjelma löytyy osoitteesta: elma.messukeskus.com

#elmamessut #metsämessut #kädentaitomessut #lemmikkimessut #outletexpo

Kuvat

ELMA-messuilla 2016. Kuva Verna Kovanen.
ELMA-messuilla 2016. Kuva Verna Kovanen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkailututkimus 2018: Suomalaiset matkustavat pois arjesta ja kiireestä – vastuullisesti17.1.2018 09:00Tiedote

Matka 2018 -messujen Matkailututkimuksen mukaan arjesta irrottautuminen, rentoutuminen ja halu nähdä maailmaa saavat suomalaiset matkustamaan. Vastuullisuus näkyy erityisesti paikallisten palveluiden suosimisessa. Matkamessujen Matkailututkimus 2018 selvitti suomalaisten matkustamisen syitä ja matkailuun liittyviä mielipiteitä. Matka 2018 -messut on auki yleisölle Messukeskuksessa Helsingissä 19.-21.1.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme