Messukeskus

Tervetuloa ELMA – Elämää, eläimiä ja ostoksia -tapahtumaan!

Jaa

Maaseutuelämää, kotieläimiä, käsitöitä, ostoksia ja elämyksiä tarjoileva ELMA – elämää, eläimiä ja ostoksia järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 10.–12.11.2017.

ELMA-messuilla 2016. Kuva Verna Kovanen.
ELMA-messuilla 2016. Kuva Verna Kovanen.

Kokonaisuuteen kuuluvat ELMA-maaseutumessut, Metsämessut, Kädentaitotapahtuma, OutletExpo -tapahtumat sekä Lemmikki (la-su).

Tilaisuudet ja julkistukset

TORSTAI 9.11.

17-19, Metsämessut, Metsämessujen kutsuvierasavajaiset, Metsälava,halli 6
Tilaisuudessa julkistetaan klo 18.00 Metsän etunoja -palkinnon saaja. Toimittajilla vapaa pääsy tilaisuuteen, ilmoittautumiset etukäteen: tuula.sipila@messukeskus.com

PERJANTAI 10.11.

11.30 InnoElma-palkinnon julkistus, Muuta maalle –lava, halli 6
InnoElma on maaseudun pienyrittäjille tarkoitettu 3 000 euron tunnustuspalkinto. Tänä vuonna palkinto myönnetään elintarvikeyritykselle. Palkinnon saajan päättää ja julkistaa 4H-liiton toimitusjohtaja Tomi Alakoski ja palkintosumman lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

12:0012:30 Koululaiset kysyvät biotaloudesta, Metsälava, halli 6
– maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä vastaa

12.30 Kädentaidon Noste -palkinnon jako, Kässäkahvila, halli 6
Tilaisuudessa julkistetaan ja palkitaan Kädentaidon Noste -palkinnon saaja. Palkinnon luovuttaa raati, johon kuuluvat Novita-lehden neulesuunnittelija Susanna Mertsalmi, yliopistonlehtori Päivi Fernström Helsingin yliopistosta ja myyntipäällikkö Tuija Ekegren Messukeskuksesta. Palkintosumman lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

10.–12.11. ELMA eläinhalli, halli 3
Suomen Kengitysseppien Avoimet Kengitysseppien Suomenmestaruuskilpailut perjantaina ja lauantaina. Finaalissa sunnuntaina 12.11. hevoset kuumakengitetään, palkinnonjako klo 15.00.

LAUANTAI 11.11.

14.30 – 16.00 Lapsi & Koira –kilpailu Royal Canin Areena, halli 5, tuomari Jenny Laulaja

15:00 Royal Canin Pentunäyttelyn loppukilpailut, Royal Canin Areena, halli 5
(BIS Junior Handler - tuomariJenny Laulaja, BIS Pari - tuomari Sanna Vakkilainen, Paras kasvattajaryhmä - tuomari Lena Danker, Best in Show - tuomari Elina Haapaniemi). Järjestäjä Suomen Kennelliitto.

SUNNUNTAI 12.11.

13.00 Keppihevosten Best In Show ja vyörypallopeli, Eläinareena, halli 3

14.00 Perinteinen Halonhakkuun SM kutsukilpailu, Tiedon ja taidon metsä -lava, halli 6


Akkreditoidu tapahtumaan ennakkoon http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

Saat tapahtuman PRESS-kortin lehdistökeskuksesta (eteläisen sisäänkäynnin toinen kerros).

Lehdistökeskus palvelee tapahtuman aukioloaikoina. Esitä tullessasi voimassa oleva SJL:n toimittajakortti tai muu todistus siitä, että saavut messuille työtehtävissä.

Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Puomilta saatava pysäköintikortti leimataan lehdistökeskuksen leimauslaitteessa.

Kuvia messuista toimitusten käyttöön http://mediabank.messukeskus.com

Lisätietoja:
tiedottaja Tuula Sipilä, p. 040, tuula.sipila@messukeskus.com

ELMA – Elämää, eläimiä ja ostoksia -tapahtuma kokoaa yhteen koko perheen suosikkimessut: ELMA-maaseutumessut, Metsä, Kädentaito, OutletExpo ja Lemmikk (la-su). Tapahtumakokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa 10.–12.11.2017. Samalla lipulla kaikki tapahtumat, liput Messukeskuksen verkkokaupasta tai ovelta. Liput ennakkoon http://shop.messukeskus.com 

ELMA – Elämää, eläimiä ja ostoksia koko ohjelma löytyy osoitteesta: elma.messukeskus.com

#elmamessut #metsämessut #kädentaitomessut #lemmikkimessut #outletexpo

Kuvat

ELMA-messuilla 2016. Kuva Verna Kovanen.
ELMA-messuilla 2016. Kuva Verna Kovanen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme