Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Tervetuloa Helsingin Sataman tulevaisuutta koskevan selvityksen julkistamistilaisuuteen

Jaa

Pormestari Jan Vapaavuori antoi viime marraskuussa Helsingin Satama Oy:n hallitukselle toimeksiannon laatia selvitys eri skenaarioista satamatoimintojen järjestämiseksi sekä niiden edellyttämistä investointitarpeista ja liikenneratkaisuista.

Kuva: Tomi Salakari, Helsingin Satama Oy.
Kuva: Tomi Salakari, Helsingin Satama Oy.

Selvitystyö on nyt valmistunut ja tulokset julkaistaan keskiviikkona 1.7. klo 10.00 Helsingin kaupungintalolla (Pohjoisesplanadi 11-13).
Tilaisuudessa selvitystyön tuloksia esittelevät Helsingin Satama Oy:n toimitusjohtaja Ville Haapasaari ja professori Lauri Ojala, Logscale Oy.
Tilaisuus päättyy pormestari Jan Vapaavuoren puheenvuoroon.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan tilaisuuteen maanantaihin 29.6. mennessä osoitteeseen nina.rintala@hel.fi.
Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä Teams-ohjelman välityksellä. Pyydäthän Teams-kutsun ilmoittautuessasi.

Koko lähetys lähetetään myös suorana lähetyksenä osoitteessa www.helsinkikanava.fi

Tervetuloa!

Avainsanat

Kuvat

Kuva: Tomi Salakari, Helsingin Satama Oy.
Kuva: Tomi Salakari, Helsingin Satama Oy.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Siilo soi Kruunuvuorenrannassa – Öljysäiliö 468:n avoimet ovet korvataan tänä vuonna uudella ääni- ja valoteoksella21.9.2020 11:13:20 EESTTiedote

Kruunuvuorenrannan palkitulla valoteoksella Öljysäiliö 468:lla on perinteisesti syksyisin pidetty noin kolmena viikonloppuna avoimet ovet, jolloin yleisöllä on ollut mahdollisuus päästä säiliön sisälle katsomaan valoteosta. Tänä vuonna avoimet ovet haluttiin kuitenkin koronatilanteen vuoksi korvata teoksella, josta voi nauttia säiliön ulkopuolella.

Uusimaa koronakriisin jälkeen – Työn tekemisen tapojen muutoksella voi olla laajalle kantautuvia vaikutuksia17.9.2020 13:30:00 EESTTiedote

Poikkeuksellisen tilanteen vauhdittamana työmarkkinoiden murros kohti erikoistumista vaativia työtehtäviä nopeutuu. Myös uudenlaisten työn tekemisen tapojen yleistyminen muovaa monia aloja uudelleen. Uusimman Helsingin Seudun Suunnat -julkaisun artikkelissa koronaepidemian vaikutuksia Uudenmaan työllisyyteen ja elinkeinoelämään tarkastelee Uudenmaan ELY-keskuksen tutkija Reino Savolainen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme