Readme.fi Oy

Tervetuloa Kaurakirjan julkistustilaisuuteen!

Jaa

KAURAKIRJA - TOIVOTTU UUTUUS, JOKA KUULUU JOKAISELLE 2020-LUVULLA Kaura on nyt huipputrendikästä. Ihmevilja kauran suosio elintarvikkeissa on kasvanut Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Kauraa voi nauttia entistä monipuolisemmin liha- tai maitotuotteiden sijaan, riisin tilalla, öljynä, välipaloissa, juomissa, jäätelöissä, naposteltavissa ja muissa herkuissa. Leipähyllyissä kauratuotteiden määrä on kasvanut hurjasti, puurohiutaleet ovat saaneet laajan kirjon toinen toistaan maistuvampia kavereita.

Kansi_HR
Kansi_HR

Kaurakirja sisältää runsaasti ideoita, ruoka- ja leivontareseptejä kauran monipuoliseen käyttöön aamusta iltaan. Selkeillä ohjeilla valmistat maistuvat kauraruoat arkeen ja juhlaan.

KAURAKIRJA paljastaa:

Mihin kaikkeen kaura sopii?

Miten uusista kaurainnovaatioista valmistetaan ruokaa monipuolisesti ja vaivattomasti?

Miten vanhoja tuttuja kauratuotteita voi käyttää entistä monipuolisemmin ruonlaitossa ja leivonnassa?

Mitä terveysvaikutuksia kauralla on ja mihin ne pohjautuvat?

Mitkä ovat kauran ilmastovaikutukset?

Kaurakirjan kirjoittaja, kotitalousopettaja ja yrittäjä, Arjan Ruokaviestinnän Arja Elina Laine on tehnyt pitkän uran suomalaisen myllyteollisuuden kehityksessä tuntien kauran

laboratoriosta kuluttajaneuvontaan ja monipuoliseen ruokaviestintään. Arja Elina on suunnitellut tuhansia kansantajuisia ruoka- ja leivontareseptejä aina ideoinnista reseptivihkosiin, verkkosivuille, videoille sekä televisio- ja radio-ohjelmiin. Kirjan herkulliset kuvat on kuvannut Arja Elinan visuaalista silmää omaava tytär Anni-Sofia Savela,

 jonka päätyö on kotimaisten elokuvien ja trendisarjojen parissa.

 

#kaurakirja #kauraonparas

AIKA: tiistai 21.1.20 klo 8.30–10.30

PAIKKA: Huolintatalo (Elintarviketeollisuusliiton talo - 1 krs), Pasilankatu 2, Helsinki

Klo 8.30–9.00 Kaura-aamiainen, mukana myös kauraherkkuja ja kahvia

Klo 9.00–9.30 Näin syntyi KAURAKIRJA, Arja Elina Laine ja Anni-Sofia Savela (äiti ja tytär) kertovat

Klo 9.30–10.00 Suomi on kauramaa - MMM Päivi Tähtinen, Suomen Kaurayhdistys

klo 10.00–10.30 Ympäristöystävällinen kaura - Erikoistutkija FT Veli Hietaniemi

klo 10.30 –> haastattelut

Myös muut haastatteluajat mahdollisia, ota yhteyttä Arja Elinaan.

ILMOTTAUDU viimeistään ti 14.1., paikkoja rajoitetusti: arja@ruokaviestinta.fi

Lisää tietoa – seuraa!

www.facebook.com/kaurakirja/

www.instagram.com/kaurakirja/

Kirjan kustantaja: Readme.fi

Tutustu kirjaan: https://www.readme.fi/kirja/kaura-hyvinvointia-kaurasta-ja-herkullisia-resepteja/

Lisätietoja: Readme.fi Oy, Ari Sahanen, ari.sahanen@readme.fi

Arvostelukappaleen tilaus: jussi.kiilamo@readme.fi

Kuvat

Kansi_HR
Kansi_HR
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi Oy
Readme.fi Oy
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi Oy

KAURAKIRJA - TOIVOTTU UUTUUS, JOKA KUULUU JOKAISELLE 2020-LUVULLA21.1.2020 10:02:36 EETTiedote

Kaura on nyt huipputrendikästä. Ihmevilja kauran suosio elintarvikkeissa on kasvanut Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Kauraa voi nauttia entistä monipuolisemmin, muun muassa liha- tai maitotuotteiden sijaan, riisin tilalla, öljynä, välipaloissa, juomissa, jäätelöissä, naposteltavissa ja muissa herkuissa. Leipähyllyissä kauratuotteiden määrä on kasvanut hurjasti, puurohiutaleet ovat saaneet laajan kirjon toinen toistaan maistuvampia kavereita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme