Helsingin DiakonissalaitosHelsingin Diakonissalaitos

Tervetuloa keskustelemaan luottamuksesta SuomiAreenalle

Jaa

Helsingin Diakonissalaitos (HDL) viettää tänä vuonna 150. juhlavuottaan. Juhlavuoden kunniaksi olemme mukana myös SuomiAreenalla Porissa 13.-14.7.2017. SuomiAreenalla herätämme keskustelua siitä, miten rakennamme luottamusta yhteiskunnassamme ja varmistamme, että erilaiset näkemykset kohtaavat rakentavasti. Haluamme löytää konkreettisia ja arjessa toteutettavia keinoja, joilla lisätään dialogia ja luottamusta yhteiskunnassamme.

Tapahtumamme SuomiAreenalla

Keskustelutilaisuus 14.7. klo 11.45-13, Kaupungintalon piha

MasterChef Social - Yhteiskunnallinen kokkikisa luottamuksen lisäämiseksi

Kolme joukkuetta kisaa leikkimielisessä kilpailussa siitä, kuka keksii parhaan reseptin luottamuksen lisäämiseksi Suomessa.

Ylimmäinen makutuomari ja taikinan alustaja

Juho Saari, sosiaali- ja terveyspolitiikan professori, Tampereen yliopisto

Pääkokit

Antero Vartia, kansanedustaja, Vihreät

Susanna Pettersson, museonjohtaja, Ateneumin taidemuseo

Suldaan Said Ahmed, yhteisötyöntekijä, Helsingin Diakonissalaitos

Joukkueissa kisaavat myös Vamosnuoret sekä Diakonissalaitoksen toimitusjohtaja Olli Holmström, kansalaistoiminnan johtaja Laura Hakoköngäs sekä kansalaistoiminnan tuottaja Annina Laaksonen. Juontajina toimivat toimittaja Taneli Heikka ja Viesti-lehden päätoimittaja Riku Siivonen.

Kisan voi katsoa myös SuomiAreenan sivuilta online http://suomiareena.fi/

Yleisö voi osallistua oman reseptin keksimiseen somessa #luottamus.

Torivartti 14.7. klo 14

Niskalenkki raivosta - vinkkejä parempaan vuorovaikutukseen

Suomen Diakoniaopiston kouluttaja Toni Karjala antaa konkreettisia vinkkejä siitä, miten voit rauhoittaa kiihtyneen tai vihaisen ihmisen ja pysyä itse rauhallisena. Toni valmentaa työkseen ammattilaisia selviämään haastavista vuorovaikutustilanteista. Lavalla tilanteita on demonstroimassa myös kansalaistoiminnan tuottaja Annina Laaksonen. Torivartin juontaa toimittaja Riku Siivonen.

Kansalaistori - D-asema Pori (28b) 13.-14.7.

Dialogia ja luottamusta

Tervetuloa teltallemme keskustelemaan luottamuksesta. Kävijät voivat jättää myös oman reseptinsä luottamuksen lisäämiseksi. Teltalla on myös mahdollisuus nonstop-työpajoihin liittyen parempaan dialogiin, vuorovaikutukseen tai vapaaehtoistoimintaan.

Blogeja ja ajatuksia luottamuksesta:

Professori Juho Saari: Pinnan alla kuplii
https://diakonissalaitos.blogspot.fi/2017/06/pinnan-alla-kuplii.html

Ateneumin johtaja Susanna Pettersson: Jätetäänkö ovet auki? Luottamusta lisätään yhdessä
http://www.ateneum.fi/susanna-pettersson-jatetaanko-ovet-auki-luottamusta-lisataan-yhdessa/?cn=bWVudGlvbg

Kansalaistoiminnan tuottaja Annina Laaksonen: D-asemat lisäävät luottamusta (video)
https://www.youtube.com/watch?v=swIP6IVZktU

Yhteyshenkilöt

Viestintäjohtaja Laura Niemi
laura.niemi@hdl.fi
puh. 050 373 8602

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin Diakonissalaitos
Helsingin Diakonissalaitos
Alppikatu 2
00530 HELSINKI

09 77 501http://www.hdl.fi

Helsingin Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiö. Se muodostaa tytäryhtiöineen yhteiskunnallisen konsernin, joka tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluja. Olemme erikoistuneet vaativien erityisryhmien palveluihin, joita kehitämme ennakkoluulottomasti yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kansalaistoiminta on vahvasti mukana kaikessa toiminnassamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin Diakonissalaitos

”Syrjäytymisvaarassa olevat nuoret ansaitsevat muutakin kuin kylmiä roiskeläppiä” – Helsingin Diakonissalaitos ja Wolt käynnistävät kampanjan26.3.2018 06:30Tiedote

Nuorten eriarvoistuminen näkyy siinä, miten ja mitä he syövät. Kun yhdellä on mahdollisuus syödä edullisesti terveellistä opiskelijaruokaa, kokeilla uusia ravintoloita ja ruokakulttuureja, toinen seisoo leipäjonossa tai nauttii yksin kotona kylmän einespizzan. Siksi Helsingin Diakonissalaitos ja Wolt käynnistävät lahjoituskampanjan, jonka tavoitteena on tuoda koulu- ja työelämän ulkopuolelle jääneet nuoret yhteisen pöydän ja hyvän ruoan ääreen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme