Readme.fi

Tervetuloa Leipäkirjan julkistustilaisuuteen torstaina 7.10.2021 klo 9.00–10.30

Jaa

Leivontakirja muuttaa myyttejä. Leivonta on helppoa, mukavaa ja kotoisaa puuhaa, jossa näkyy kädenjälki. Leivonta on noussut trendikkääksi ja herkulliseksi hyötyharrastukseksi 2020-luvulla. Leivontagurun Arja Elina Laineen LEIVONTA-kirja on konstailematon teos, josta saa perusteet ja opit onnistuneisiin leivonnaisiin. Kokeneempi leipoja saa kirjasta uusia ideoita ja hyödyllisiä vinkkejä leivontaan. Kirjassa on huomioitu erityisruokavalioita ja vegaanisuutta.

384-sivuiseen teokseen on suunniteltu yli 100 toinen toistaan maistuvampaa suolaista ja makeaa reseptiä. Kirjasta löytyvät suosittujen leivonnaiset reseptit upeilla kuvilla – syö silmilläsi, koe leivonnan ilo ja nauti omat luomuksesi. #leivontakirja

AIKA: torstai 7.10.2021 klo 9.0010.30

PAIKKA: Huolintatalo (Elintarviketeollisuusliiton talo - 1 krs), Pasilankatu 2, Helsinki

ILMOITTAUDU NYT tai viimeistään ti 28.9, paikkoja rajoitetusti: arja@ruokaviestinta.fi

OHJELMA:

Klo 9.00–9.30 Leivontaherkkujen aamiainen

Klo 9.30–9.40 Readmen tervehdys

Klo 9.40–10.15 Näin syntyi LEIVONTA-kirja, Arja Elina Laine ja Anni-Sofia Savela (äiti ja tytär) kertovat

klo 10.15 –> tuotekassi, kirja sekä haastattelut ja kuvaukset

Muut haastatteluajat: 0405229663, arja@ruokaviestinta.fi

Reseptien lisäksi kirjassa runsaasti LEIVONTATIETOA mm.

  • Mitkä ovat leivonnan perustaikinat?
  • Miten munavaahto onnistuu, miten lehtevä taikina syntyy, miten syntyy kimmoisa sitko pullaan tai pizzaan, entäpä miten valmistetaan ruisleivän juuri?
  • Miten eri raaka-aineet käyttäytyvät leivonnassa? Mitä eroja on erilasilla jauhoilla, sokereilla, maitovalmisteilla, rasvoilla tai munilla?
  • Mitkä apuaineet auttavat leivonnassa, miten kohotusaineet eroavat toisistaan, entä miten maustetaan leivonnaiset herkullisiksi?

Leivontakirjan kirjoittaja, kotitalousopettaja ja yrittäjä, Arjan Ruokaviestinnän Arja Elina Laine on tehnyt pitkän uran suomalaisen myllyteollisuuden kehityksessä tuntien kauran laboratoriosta kuluttajaneuvontaan ja monipuoliseen ruokaviestintään. Arja Elina on suunnitellut tuhansia kansantajuisia ruoka- ja leivontareseptejä aina ideoinnista reseptivihkosiin, verkkosivuille, videoille sekä televisio- ja radio-ohjelmiin.

Kirjan herkulliset kuvat on kuvannut Arja Elinan visuaalista silmää omaava tytär Anni-Sofia Savela, jonka päätyö on kotimaisten elokuvien ja trendisarjojen parissa. Yhdessä he tekivät suositun Kaurakirjan 1/2020 (#kaurakirja) sekä Leipäkirjan 8/2020 (#leipäkirja), jotka on kustantanut Readme.fi.

Tutustu kirjaan: www.readme.fi/kirja/leivonta-leipurin-keittiossa/

Lisätietoja: Readme.fi Oy, Ari Sahanen, ari.sahanen@readme.fi

Arvostelukappaleen tilaus: paivi.hertel@readme.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Readme.fi
Readme.fi
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 400http://www.readme.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Readme.fi

Karita Tykän suositun Hyvä elämä -kirjasarjan uutuudessa vahvistetaan resilienssiä ja löydetään avaimet tasapainoon13.1.2022 10:00:00 EET | Tiedote

Vaikuttaja-hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä jakaa uudessa Hyvä elämä - Tasapaino -kirjassaan omat työkalunsa tasapainon saavuttamiseen ja sen ylläpitämiseen kaikilla elämän osa-alueilla. Tietoisen läsnäolon ja pienten päivittäisten mielen sekä hengityksen harjoitusten avulla opetellaan päästämään irti ja kestämään stressitilanteita paremmin.

KUTSU: Lumotun metsän sisaret - Elämää Pohjois-Karjalassa amerikkalaisen silmin -kirjan julkistustilaisuus 12.11.20213.11.2021 13:53:29 EET | Kutsu

Elettyään kaksikymmentäviisi vuotta New Yorkissa Naomi Moriyama ja hänen aviomiehensä ja kirjoituskumppaninsa William Doyle muuttivat seitsenvuotiaan lapsensa kanssa Suomeen, Pohjois-Karjalaan. Hän saapui elämää muuttavaan tyyneyden, rauhan ja kauneuden maailmaan, joka on arvioitu maailman onnellisimmaksi maaksi. Karjalan sammalpeitteisistä metsistä ja kirkasvetisistä joista Naomi löysi herkullisen yrttien, marjojen, sienien ja kalojen maailman. Hän löysi myös jotakin, joka muutti hänen elämänsä – vahvoja naisia, joista tuli hänen sielunsisariaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme