MessukeskusMessukeskus

Tervetuloa Maxpo 2022 -messuille ja tiedotustilaisuuteen Hyvinkäälle!

Jaa

Tervetuloa Suomen suurimmille maarakennus- ja ympäristökoneiden Maxpo-messuille ja tiedotustilaisuuteen torstaina 5.5. klo 9.30 Hyvinkään lentokentälle messualueen Maxpo City Työtilaan. Maxpo on suuri ja messualueella on paljon nähtävää – isoja koneita ja työnäytöksiä. Komeassa tapahtumassa on koneita useiden kymmenien miljoonien arvosta!

Edellisen kerran Maxpo järjestettiin vuonna 2019.
Edellisen kerran Maxpo järjestettiin vuonna 2019.

Tiedotustilaisuuden ohjelma:


Maxpo esittelee isot koneet ja uudet teknologiat
Tomi Veijalainen, Rakennuskonealan näyttely-yhdistyksen ja Maxpo 2022 kehitysryhmän puheenjohtaja

Vastuullisuus läpi arvoketjun: miten laitetoimittaja vastaa teknologiakehityksellään tulevaisuuden haasteisiin?
Vesa Juusela, Sustainability and Compliance Lead, Sandvik

Miten kestävä infra rakennetaan urakoitsijan näkökulmasta? Kestävän infran määritelmä listaa tehokkaimmat toimet infra-alan vihreässä loikassa. 
Juha Laurila, johtaja, Infra ry

Suomen suurin maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttely Maxpo järjestetään 19. kerran torstaista lauantaihin 5. – 7.5.2022 Hyvinkään lentokentällä. Tapahtumaan osallistuu 285 yritystä. Näyttelypinta-alaa on käytössä 50 000 m2. www.maxpo.fi

Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo-messut järjestää Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta.

>> Akkreditoidu tapahtumaan toimittajana  

Toimittajat saavat tapahtuman PRESS-kortin ja lehdistöpaketin messutoimistosta.

Maxpo 2022 -messut: to-pe 5.–6.5. klo 9–17 ja la 7.5. klo 9–16.
Hyvinkään lentokenttä, Lentokentäntie 50.
Sisäänkäynti Maxpo-messuille Pohjoisen kehätien kautta. Pysäköinti on maksuton.

Nähdään Maxpossa!

Terveisin

Messukeskus
Teija Armanto, tiedottaja

puh. 050 376 0804

www.maxpo.fi

Kuvia toimitusten käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com/

Kuvat

Edellisen kerran Maxpo järjestettiin vuonna 2019.
Edellisen kerran Maxpo järjestettiin vuonna 2019.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Pelasta Itämeri -palkinto 4D Sieppari -teknologialle20.5.2022 00:01:00 EEST | Tiedote

Suomen Messusäätiön 20 000 euron Pelasta Itämeri -palkinnon saa tänä vuonna jyväskyläläinen Weeefiner Oy, joka on kehittänyt 4D Siepparin, jonka avulla otetaan talteen liuenneita metalleja teollisuuden sivuvirroista ja jätevesistä. Ratkaisu on ainutlaatuinen, edistää kiertotaloutta ja on monistettavissa. Palkinnolla tahdotaan vuosittain kiinnittää huomiota Itämeren tilaan ja palkita taho, joka on tehnyt arvokasta työtä ympäristön hyväksi.

Suomen Mestarikoulu 2022-kilpailun voitti Niki Sipilä ja Jasper Juutinen, Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo19.5.2022 16:41:44 EEST | Tiedote

Alan kilpailut ovat merkittävä osa Gastro Helsinki -ohjelmaa. Jo toista kertaa kisattava Mestarikoulu-kilpailu haluaa kasvattaa kiinnostusta ravintola-alan koulutusta ja osaajia kohtaan. Neljä kokkiparia kilpaili hyvässä yhteishengessä kahden päivän ajan mestaruudesta. Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo ja Omnia Espoo putsasi pöydän.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme