Muumimaailma Oy

Tervetuloa Muumimaailman perehdytyspäivään 10.6. klo 11.00!

Jaa

Tervetuloa mukaan tutustumaan Muumimaailman kesän 2021 uusiin kohteisiin: Noidan taloon ja Hemulin Kukkapenkkiin sekä seuraamaan henkilökunnan perehdytyspäivää. Tarkoituksena on myös rakentaa 50 uutta linnunpönttöä. Muumimaailma avautuu kesään 12.6!

Kesälle 2021 on rakennettu uusi Noidan talo sekä Hemulin Kukkapenkki. Niiskun Keksintöpuistoon tulee uusi Keksintökahvila ja Muumitalon läheisyyteen Hemulin Jätski.

Päivän aikana voi tutustua uusien kohteiden lisäksi Muumimaailman henkilökunnan koulutukseen. Kesän työntekijät kiertävät ryhmissä ja toimivat toisilleen asiakkaina eri pisteissä. Yksi piste on linnunpönttöjen rakentaminen ja tässä tavoitteena on lisätä henkilökunnan yhteisöllisyyden tunnetta yhdessä tekemällä.

Linnunpöntöt asennetaan saareen kesän aikana ja samalla poistetaan vanhat ja huonokuntoiset. Tämän vuoden pesintäkauteen emme ehdi, joten linnut hyötyvät vasta ensi keväänä uudesta kodistaan! Tavoitteena on turvata jatkossakin linnuille pesintämahdollisuus osana Muumimaailman vastuullisuustavoitteita.

11.00 Tapaamme Muumitalolla. Mukana toimitusjohtaja Tomi Lohikoski. 

12.00 Mahdollisuus ruokailuun myyntipisteissämme.

Ilmoittauduthan ennakkoon 9.6. mennessä

ann-karin.koskinen@muumimaailma.fi  tai 040 5900701.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Muumimaailma Oy
Kaivokatu 5
21101 Naantali

02 511 1111http://www.muumimaailma.fi

Muumimaailma Oy on vuonna 1993 Naantalissa toimintansa aloittanut matkailualan yritys, joka perustuu suomenruotsalaisen kirjailija ja taiteilija Tove Janssonin luomille Muumi-tarinoille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Muumimaailma Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme