Helsingin liikuntavirasto

Tervetuloa saariin vesiliikennepäivänä

Jaa

Helatorstaina 25.5. saarissa juhlistetaan vesiliikennepäivää. Vesibussit vievät Stadin saariin ja vesiliikennepäivän kunniaksi Pihlajasaaressa on paljon tapahtumia muun muassa saunomista, saaristoherkkuja, ohjattua treeniä ja rantapelejä sekä Kaunissaaressa puolestaan kalastusta.

Kaunissaaressa luontopolkuja, ongintaa ja herkkuja kahvilassa
Kaunissaari sijaitsee Sipoon saaristossa ulkomeren tuntumassa noin 50 minuutin merimatkan päässä Helsingistä. Kaunissaaressa sujahtaa heilahtaen koko helatorstai 25.5., sillä saari on 2 kilometriä pitkä ja 800 metriä leveä saari, jossa on monipuolinen eläin- ja kasvikunta ja hyvät kalastusvedet. Kaunissaaressa on tarjolla kalastusopetusta ja saaren kahvilassa voi nauttia saaristoherkuista. Jokainen osallistuja saa ongen ja syötit kalastusvinkkien lisäksi. Saaressa on myös luontopolku, jonka avulla voi tutustua saaren luontoon tarkemmin. Saareen pääsee Norsölinen yhteysveneellä Vuosaaren Kalkkihiekantorilta, Kalkkihiekantien päässä. Vesiliikennepäivän kunniaksi aikuisten päiväretkiliput puoleen hintaan.

Pihlajasaaressa rantatreeniä ja saunavuoroja
Ihastuttava Pihlajasaari on vain 10-15 minuutin vesibussimatkan päässä. Saaressa on luontopolkua, kahvilaa ja vaikka mitä muuta. Uimarannalla on vesiliikennepäivän aikana 30 minuutin rantatreenejä ja beachfutista, myös Aaltosauna on lämpimänä. Rantatreenien ajankohdat klo 11.00-11.30, klo 12.00-12.30, klo 13.00-13.30 ja klo 14.00-14.30. Pihlajasaaren Aalto-sauna lämpenee juhlapäivän kunniaksi. Talvitakinkin voi jättää pulahtamalla saunomisen yhteydessä mereen. Aaltosaunan saunavuorot: klo 10.00-12.00 naisten vuoro, klo 12.30-14.00 miesten vuoro, klo 14.30-16.00 naisten vuoro ja klo 16.30-18.00 miesten vuoro

Ravintola Pihlajasaaressa ruoka- ja juomatarjouksia. JT-Linen kyydissä pääsee Pihlajasaareen ja myös pois tarjoushinnoin: Aikuiset lasten lipun hinnalla ja alle 17-vuotiaat ilmaiseksi klo 9.30-21.00.

Vesiliikennöitsijöiden tarjoukset vesiliikennepäivänä

JT-Line Pihlajasaaren liikenne:
Aikuiset lasten lipun hinnalla ja alle 17-vuotiaat ilmaiseksi klo 9.30-21.00.

Norsö Line/Testpoint Kaunissaaren liikenne:
Aikuisten päiväretkiliput puoleen hintaan.

Aava Lines Uunisaaren ja Vallisaaren liikenne puoleen hintaan.

Suomen Saaristokuljetus Korkeasaaren ja itäisen saaristolinjan laivaliput puoleen hintaan. Korkeasaari osallistuu myös kohteena siten, että kaikki vesiteitse saapuneet saavat myös eläinpuiston liput puoleen hintaan.

IHA-Lines Sightseeing/lounasristeilyt: matkaliput puoleen hintaan.

Strömma Sightseeing-kierros puoleen hintaan.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin liikuntavirasto
Paavo Nurmen kuja 1 B
00099 Helsingin kaupunki

09 310 8771http://www.hel.fi/liikunta

Helsingin kaupungin organisaatiorakenne on uudistunut 1.6.2017. Liikuntaviraston tiedotteet löydät jatkossa Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan uutishuoneesta: https://www.sttinfo.fi/uutishuone/helsingin-kaupunki-kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala?publisherId=60579873

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin liikuntavirasto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme