Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Tervetuloa seuraamaan MTK 100 -juhlanäytelmän "Maan ja metsän laulu" -ensiesitystä 10.6.

Jaa

Maan ja metsän laulu on elämysmatka suomalaisten maa- ja metsätaloustuottajien ja heidän järjestönsä vaiheisiin. Näytelmä kuvaa teatterin, musiikin, tanssin ja elokuvan keinoin suomalaisen viljelijäperheen kohtaloita itsenäisessä Suomessa. - - - Olet lämpimästi tervetullut MTK:n 100-vuotisjuhlaan seuraamaan juhlanäytelmää ”Maan ja metsän laulu” lauantaina 10.6. kello 11.00-13.30 Helsingin Messukeskuksessa, Amfi-sali.

Näytelmän toteuttajina on kymmeniä ammattilaisia ja toistasataa kuorolaista, tanssijaa ja näyttelijää. Lisäksi näytelmä pitää sisällään yllätysesiintyjiä. Näytelmän musiikki ulottuu "Arvon mekin ansaitsemme" -laulusta ja Maataloustuottajien marssista Hiljaiseen kylätiehen ja nettihitti Böndeboogieen. Esityksen aikamatkaa havainnollistavat myös filmiharvinaisuudet, joita on löydetty muun muassa Ylen arkistosta.

Näytelmän on ohjannut Ville Saukkonen ja käsikirjoittanut Kirsti Manninen. Musiikin johdosta vastaa Jonas Rannila ja koreografiasta Laura Humppila. Näytelmän pääosissa ovat muun muassa tanssija Oskari Nyyssölä, näyttelijät Tapio Liinoja, Ritva Oksanen ja Saija-Reetta Kotirinta.  

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään keskiviikkona 7.6. osoitteessa www.smt.fi/MTK100. Valitse osallistujatyypiksi ”Median edustaja”. 

Lämpimästi tervetuloa

MTK viestintä

------

Näytelmä on osa MTK:n 100-vuotisjuhlaa, jonka päätteeksi tarjoillaan juhlalounas. Tilaisuuden pukukoodi on tumma puku. 

MTK perustettiin helluntaikokouksessa vuonna 1917. MTK:n 100-vuotisjuhlavuoden teemana on sata vuotta kasvua ja teemana ammattiylpeys. Järjestön juhlavuosi on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa. 

Lisätietoja 

Tuottaja Bettina Lindfors, MTK 100 -juhlavuosi, MTK 100 -juhlanäytelmä, haastattelupyynnöt, 040 920 9810 

Lisätietoja näytelmästä: https://www.mtk.fi/mtk_100/maan_ja_metsan_laulu/fi_FI/maan_ja_metsan_laulu/ 

MTK:n 100-vuotisjuhlan ohjelma https://www.mtk.fi/mtk_100/mtk_satavuotisjuhla/fi_FI/mtk_100_juhla/ 

Lisätietoja MTK 100 -juhlavuodesta:
www.mtk100.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Simonkatu 6
00100 HELSINKI

020 4131http://www.mtk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme