Kustannusosakeyhtiö Otava

Tervetuloa Tuomas Vimman Enkeleitä ja yksisarvisia –startup-kirjan julkistamistilaisuuteen 24.10. klo 15

Jaa

Tuomas Vimman uutuuskirja Enkeleitä ja yksisarvisia on kymmenien kasvuyrittäjien kertomuksista kutoutuva räjäyttävä teos, joka kertoo start-up Suomen noususta ja uhosta. Tervetuloa kirjan julkistamistilaisuuteen keskiviikkona 24.10. klo 15.

Slush, Supercell ja Rovio. Kuhinaa ja vaarallisia tilanteita. Startup-yrittäjät kamppailevat noususta kansainväliseen menestykseen, kampittajista ja vähättelijöistä välittämättä. Monet onnistuvat ja sankarit juhlivat. Enkeleitä ja yksisarvisia on vauhdikas kuvaus suomalaisen startup-ekosysteemin synnystä. 

Iltapäivässä kuullaan Tuomas Vimman esittely kirjasta. Lisäksi luvassa paneelikeskustelu startup- ekosysteemistä. Panelisteina Linda Liukas ja Miki Kuusi. Moderaattorina Heini Vesander 

Missä: Maria 01, Lapinlahdenkatu 16, Helsinki 

Milloin: ke 24.10. klo 15–16  

Ilmoittautumiset: adele.couavoux@otava.fi  

Tarjolla olutta ja hyönteissnäcksejä. Tervetuloa! 

Kirjailija Tuomas Vimma on käsikirjoittanut kuusi MTV3-kanavalla esitettyä dokumenttielokuvaa kotimaisten suuryritysten historiasta (Paulig, Valio, Fazer, SRV, Koskisen, K-kauppiasliitto) sekä julkaissut kuusi romaania (Otava, Gummerus). 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Kesän käsityökirjoissa miehet neulovat ja nypläävät18.4.2019 09:37:00 EESTTiedote

Kesän kuumin mies ei olekaan se, joka kokkaa tai kalastaa, vaan se joka neuloo ja nyplää! Suomalaisen pitsinnypläyksen maailmankartalle nostanut Tarmo Thorström on osoitus siitä, mitä voi tapahtua, kun nuori mies astuu ennakkoluulottomasti itselleen täysin vieraalle tontille. Markus Haakana puolestaan avaa neulomisen perustekniikkaa miesten logiikalla teoksessaan Jätkä neuloo. Moreeni julkaisee kevään ja kesän listoillaan yhdeksän käsityökirjaa. Villasukkien lisäksi neulotaan lapasia ja vaatteita, virkataan huiveja ja tutustutaan nypläykseen.

Dosentti Seppo Tiihosen uutuuskirja Vallan kumoukset on väkevä kuvaus valtiojohtamisesta ja Suomen synnystä 1917–19199.4.2019 08:37:00 EESTTiedote

Joulukuun 6. päivänä 1917 julistettu Suomen itsenäinen valtio oli heikko: se oli hallinnollisesti täysin voimaton sitä uhkaavia sisäisiä ja ulkoisia voimia vastaan. Suomalainen kansakunta oli hajalla ja erimielinen. Dosentti Seppo Tiihosen uutuuskirja Vallan kumoukset on vahva kuvaus valtiojohtamisesta ja Suomen synnystä kumousten keskellä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme