ValtiokonttoriValtiokonttori

Tervetuloa Valtio Expo -tapahtumaan 10.5.2022

Jaa

Vuoden suurin valtionhallinnon messutapahtuma Valtio Expo järjestetään tiistaina 10.5.2022 klo 9.00–16.00 Marina Congress Centerissä Helsingissä. Valtiokonttorin järjestämä Valtio Expo 2022 -tapahtuma kokoaa valtionhallinnon päättäjät, asiantuntijat ja yhteistyökumppanit ajankohtaisten aiheiden ääreen. Tapahtuman teemana on tänä vuonna Tulevaisuuden hallinto uudistusten aallokossa. Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan joko paikan päälle tai verkon välityksellä!

Miten muutoksen megatrendit vaikuttavat johtamiseen? Mitä valtiolla tehdään vastuullisuuden eteen? Millaisia oppeja korona-aika toi hallinnolle? Millainen rooli julkisella sektorilla osana yhteiskuntaa ja taloutta? Mikä organisaatio pokkaa tänä vuonna Uuden työn Kaiku-palkinnon? Näihin ja moniin muihin ajankohtaisiin kysymyksiin saamme vastauksen Valtio Expossa. Luvassa on viiden ohjelmasalin kattaus kiinnostavia puheenvuoroja ja keskusteluja. 

Käy tutustumassa Valtio Expon koko ohjelmatarjontaan ja poimi laajasta tarjonnasta juuri sinua kiinnostavat esitykset. Ohjelman löydät täältä.

Valtio Expo on tarkoitettu valtionhallinnossa työskenteleville, mutta myös median edustajat ovat tervetulleita tapahtumaan. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista ennakkoon pe 6.5. mennessä.

Käy ilmoittautumassa mukaan täällä.

Jos et pääse paikan päälle, on ohjelmaa mahdollista seurata myös verkon välityksellä Valtio Expon virtuaalisella tapatuma-alustalla. Linkki verkkoalustalle lähetetään ilmoittautuneille, joten käythän ilmoittautumassa, osallistuit sitten livenä tai virtuaalisesti.

Poimintoja ohjelmasta:

klo 9.10 Muutoksen megatrendit ja johtaminen
yliasiamies Jyrki Katainen, Sitra

klo 9.45 Hyvinvointialueet, kunnat ja valtio – miten varmistamme, että navigoimme kaikki samaan suuntaan?
alivaltiosihteeri Päivi Nerg, valtiovarainministeriö,
ylijohtaja Jani Pitkäniemi, valtiovarainministeriö,
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialuejohtaja Ilkka Luoma ja
Porvoon kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujula

klo 10.15 Yhteispelillä pandemia hallintaan – korona-ajan opit hallinnolle -paneelikeskustelu
ylijohtaja Ilona Lundström, työ- ja elinkeinoministeriö,
pääjohtaja Markku Tervahauta, THL,
ylijohtaja Merja Ekqvist, Etelä-Suomen aluehallintovirasto ja
pääjohtaja Kirsi Karlamaa, Traficom

n. klo 10.45 Minne pöllö lennähtää? Uuden työn Kaiku-palkinnon voittajan julkistus

klo 11.15 Kaupunkien menestys on Suomen kohtalonkysymys
Helsingin kaupungin pormestari Juhana Vartiainen

klo 12.45 Näkymiä julkisen talouden kehitykseen
kansliapäällikkö Juha Majanen, valtiovarainministeriö
osastopäällikkö, ylijohtaja Mikko Spolander, valtiovarainministeriö

klo 14.45 Kestävän kasvun ohjelma (RRP): toimeenpano, hallinto ja valvonta
finanssineuvos Laura Vartia, valtiovarainministeriö ja
hankejohtaja Vesa Hagström, Valtiokonttori

klo 15.20 Orkesterin johtaminen prosessina ja metaforana
kapellimestari, säveltäjä Esa-Pekka Salonen

Tervetuloa Valtio Expoon kuulemaan ja keskustelemaan valtionhallinnon ajankohtaisista aiheista!

 

Lisätietoa tapahtumasta:

www.valtioexpo.fi

valtio.expo@valtiokonttori.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Valtiokonttori
Valtiokonttori
PL 14
00054 VALTIOKONTTORI

https://www.valtiokonttori.fi

Valtiokonttori on valtiovarainministeriön hallinnonalalla toimiva virasto, joka on perustettu vuonna 1876. Palvelemme valtionhallintoa, kansalaisia, kuntasektoria, yhteisöjä ja yrityksiä.

Valtiokonttori vastaa valtion lainanotosta ja valtionvelan riskienhallinnasta. Hallinnoimme valtion myöntämiä lainoja, korkotukia ja valtiontakauksia. Valtiokonttori vastaa kustannustukien ja sulkemiskorvausten käsittelystä ja maksatuksista koronapandemian vuoksi kärsineille yrityksille. 

Valtiokonttorin tehtäviä ovat lisäksi valtion konsernilaskenta ja taloushallinnon sekä maksuliikkeen ohjaaminen. Tuemme valtion organisaatioita työelämän murroksessa ja edistämme tiedolla johtamista. Kansalaisille myönnämme muun muassa sotilasvamma- ja rikosvahinkokorvauksia. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Valtiokonttori

Hållbar utveckling och smidiga reaktioner på förändringar i verksamhetsmiljön – Kaiku-priset 2022 till kulturämbetsverkens gemensamma projekt, hedersomnämnande till polisinrättningen i Inre Finland10.5.2022 12:00:00 EEST | Tiedote

Riksarkivets, Museiverkets, Förvaltningsnämnden för Sveaborgs och Centret för konstfrämjandets gemensamma projekt Kestävät virastot (Hållbara ämbetsverk) vann i år Kaiku-priset för nytt arbete. Polisinrättningen i Inre Finland fick ett hedersomnämnande för sitt försök att starta nya typer av allaktivitetsgrupper.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme