Kustannusosakeyhtiö OtavaKustannusosakeyhtiö OtavaKustannusosakeyhtiö OtavaKustannusosakeyhtiö Otava

Tervetuloa virtuaaliseen hyvinvointipressiin kuulemaan ja kysymään kevään uutuuskirjoista

Jaa

Tervetuloa vuorovaikutteiseen hyvinvointipressiin torstaina 3.12. klo 10 kuulemaan ja kysymään kevään uutuuskirjoista. Zoomissa järjestettävän pressin aikana kuulemme yhdeksän kiinnostavaa esitystä, jonka jälkeen kultakin esiintyjältä on mahdollista kysyä teoksesta.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan kevään 2021 hyvinvointi- ja lifestyle-uutuuksista virtuaaliseen hyvinvointipressiin. Pressin aikana Otavan, Nemon ja Kariston kirjailijat esittelevät tulevat uutuuskirjansa napakasti, minkä jälkeen he vastaavat osallistujien kysymyksiin. Valtaosa teoksista ilmestyy joulukuun lopussa, loput helmikuun loppuun mennessä.

Teemu Kunto: Minimalismi (ilm. 3.12.2020)

Mikä sinulle on oikeasti elämässä kaikkein tärkeintä? Minimalismi opettaa keskittymään olennaiseen, kuluttamaan tiedostavammin ja tekemään vähemmän, mutta paremmin. 

Susanna Jussila ja Emmi Ohraniemi: Kotona kehossa (ilm. 28.12.2020)

Keho ei ole vain kuori tai kulkuväline, vaan ystävä ja yhteistyökumppani. Silti sen tarpeet jäävät usein sivuun tai sitä vertaillaan muihin. Vaikka olisi ajautunut kuinka kauas fyysisistä tarpeista, niitä on mahdollista oppia kuuntelemaan.

Sanna Kuronen: Loki (ilm. 28.12.2020)

Lokin täyttäminen tarjoaa päivittäisen rauhoittumisen hetken. Loki sopii moniin tarkoituksiin: arki, harrastus, elämänmuutos tai projekti, yleisesti elämä. 

Katri Syvärinen: Sinun tarinasi voima (ilm. 28.12.2020)

Jokainen meistä kertoo jonkinlaista tarinaa itsestään ja elämästään. Tarinasi ei ainoastaan kerro, mitä sinulle on tapahtunut, vaan myös sen, miten elämäsi käänteisiin suhtaudut. 

Sanna Wikström: Parisuhteen unelmakarttakirja (ilm. 28.12.2020)

Inspiroiva unelmakirja antaa pariskunnalle välineitä henkisen yhteyden vahvistamiseen. Täytettävää kirjaa voi säilyttää vaikka yöpöydällä ja siihen voi kirjoitella pieniä viestejä toiselle. 

Jani Toivola: Poika ja hame (ilm. 21.1.2021)

Lämminhenkinen kuvakirja siitä, kuinka tärkeää on saada olla oma itsensä.

Pirkko Kasanen: Valmistaudu vapauteen (ilm. 28.1.2021)  

Rohkaiseva opas auttaa näkemään monia mahdollisuuksia eläkeajassa. Kirja antaa tukea merkityksen ja identiteetin rakentamiseen sekä hyvän seuran tunnistamiseen. 

Anu Holopainen: Filigraanityttö (ilm. 4.2.2021)

Rohkea nuortenromaani pakko-oireisesta ahdistuneisuushäiriöstä.

Nora Lehtinen ja Jenni Skyttä-Forssell: Hattaratuuli (ilm. 18.2.2021) 

Uudenlainen satukirja tukee lapsen rauhoittumisen ja läsnäolon taitoja. Lyhyiden tarinoiden rinnalla kulkevat helpot ohjeet, joilla aikuinen voi piirtää sadun lapsen iholle. 

Milloin: torstaina 3.12.2020 klo 10-11 Zoomissa.

Ilmoittaudu pressiin tästä.

Saat sähköpostiisi linkin webinaariin. Jos linkkiä ei tule, käy katsomassa roskapostit.

Tekijöiden haastattelupyynnöt ja pdf-vedokset:

Tietokirjat Adèle Couavoux adele.couavoux@otava.fi p. 045-1425272

Lasten- ja nuortenkirjat Hannele Tavi hannele.tavi@otava.fi p. 044-531 2225

Arvostelukappaleet arvostelukappale@otava.fi 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Mutkatonta arkiruokaa koko perheelle: Kylmä nakki on Hanna Gullichsenin ja Elina Ylitervon uusi, ihana ruokakirja, jossa mennään sieltä missä aita on matalin4.6.2021 08:32:00 EEST | Tiedote

Kukapa ruuhkavuositallaajaa ei olisi joskus kuitannut päivällistä, lounasta tai yhtä päivän loputtomista välipaloista tarjoamalla jälkikasvulleen ruoaksi kylmiä nakkeja? Hanna Gullichsenin ja Elina Ylitervon uusi ruokakirja Kylmä nakki on kaikille lapsellisille ihmisille, jotka haluavat jatkossakin mennä sieltä missä aita on matalin – ehkä kuitenkin astetta maukkaammin.

Lukuvinkit kesäksi lapsille ja nuorille – muista Otavan käynnissä olevat ystävämyynnit!2.6.2021 08:53:35 EEST | Tiedote

Kesä on viimein täällä, vaan mitä se olisikaan ilman hyvää luettavaa? Aika tylsää! Kustannusosakeyhtiö Otavan ja Kariston lasten- ja nuortenkirjoista löytyy kiinnostavaa, viihdyttävää ja jännittävää lukemista niin aloitteleville kirjanystäville kuin ahmijoillekin. Suurin osa kirjoista on saatavilla perinteisen kovakantisen lisäksi myös ääni- ja sähkökirjana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme