Pirkanmaan hyvinvointialue

Terveysasemien chat-palvelu laajenee Pirkanmaalla uusiin kuntiin

Jaa
Akaassa, Kangasalla, Nokialla, Pälkäneellä ja Urjalassa on otettu käyttöön sairaanhoitajan chat-palvelu. Chatissa voit kysyä neuvoa ja ohjeita terveysasemasi vastaanottotoiminnan sairaanhoitajalta samalla tavalla kuin puhelimessakin. Hoitaja arvioi hoidon tarpeesi, antaa ohjeita sekä tarvittaessa ohjaa sinut jatkotutkimuksiin tai -hoitoon. Chatissa voit myös uusia reseptejäsi ja kysyä tutkimustuloksiasi.

Chatissa voit hoitaa terveysasioitasi sairaanhoitajan kanssa turvallisesti vahvasti tunnistautuneena esimerkiksi pankkitunnuksien tai mobiilivarmenteen avulla. Chat ei koske suun terveydenhuoltoa.

Akaan, Kangasalan, Nokian, Pälkäneen ja Urjalan sairaanhoitajan chat-palvelu on avoinna arkisin ma–pe kello 9–14, Nokialla kello 8–14. Chattiin pääset Pirkanmaan hyvinvointialueen pirha.fi-sivuilta vihreän puhekuplan kautta. Valitse puhekuplasta aukeavasta chat-valikosta ”Terveyspalvelut ja terveysneuvonta”, jonka jälkeen sinut ohjataan kotikuntasi avulla oikeaan chattiin.

Kesäkuun alussa sairaanhoitajan chat-palvelu otetaan käyttöön myös Kuhmoisten, Lempäälän ja Valkeakosken sosiaali- ja terveysasemien vastaanottotoiminnassa. Lisäksi Vesilahden sairaanhoitajan chatin aukioloajat laajenevat ja 1.6.2023 lähtien vesilahtelaiset voivat keskustella chatissa sairaanhoitajan kanssa arkisin kello 9–14.

Sairaanhoitajan hoidon tarpeen arvioinnin chat-palvelu on jo käytössä Pirkkalan, Sastamalan, Vesilahden, Ylöjärven sosiaali- ja terveysasemilla.

Yhteyshenkilöt

Pirkanmaan tulevaisuuden sote-keskushanke, PirSOTE
Digitalisaation hankepäällikkö
Taru Manner
taru.manner@pirha.fi
044 422 2019


Hoitotyön päällikkö, eteläinen lähijohtamisalue
Johanna Vuorela
johanna.vuorela@pirha.fi
050 383 9037

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Henkilökohtaisen avun käyttäjien kannattaa varautua ensi viikon lakkoon2.6.2023 07:55:00 EEST | Tiedote

JHL on antanut henkilökohtaisten avustajien lakkovaroituksen ajalle 6.-12.6.2023. Lakko koskee niitä henkilökohtaisen avun käyttäjiä, jotka kuuluvat työnantajina Heta-liittoon ja joiden henkilökohtaisen avustajan tehtävät ovat palkkaryhmässä A. Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa neuvontaa ja ohjausta, jos työtaistelu uhkaa henkilökohtaisen avun käyttäjän henkeä tai terveyttä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme