Vaasan kaupunki - Vasa stad

Terveysasemien puhelinpalveluun lisää valintoja

Jaa

Terveysasemien puhelinpalvelun vastausvalikoimaa laajennetaan niin, että kielivalinnan jälkeen valittavina ovat seuraavat vaihtoehdot:

1 Koronaan liittyvät asiat
2 Ajanvaraus
3 Laboratorio- ja röntgenvastaukset sekä reseptiasiat

Nykyisin terveysasemien puhelinpalvelussa kielivalinnan jälkeen voi valita soittopyynnön jättämisen tai jonottamisen. Uusi valintamahdollisuus otetaan käyttöön 25.11.

– Hoitohenkilökunnassa vastaajien määrää pystytään vaihtamaan päivän aikana sen mukaan, kuinka paljon puheluita tulee mihin valintaan. Puhelimeen vastaava hoitaja voi valita vastatakseen jonon, jossa on eniten ruuhkaa. Näin saamme jaettua puheluita entistä tasaisemmin hoitajien kesken, selventää terveyspalveluiden kehittämissuunnittelija Sirpa Manninen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Terveyspalveluiden kehittämissuunnittelija Sirpa Manninen, puh. 040 351 4324, sirpa.manninen@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme