Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Teurastamo Jazz järjestetään kolmatta kertaa lauantaina 14.7.

Jaa

Teurastamo Jazz vakiinnuttaa asemaansa Helsingin tapahtumakartalla, kun Teurastamon kesän suosikkeihin kuuluva ilmaistapahtuma valtaa ”Kalasataman olohuoneen” jo kolmatta kertaa.

Teurastamo Jazz 2016. Kuva: Sami Ahanen.
Teurastamo Jazz 2016. Kuva: Sami Ahanen.

Lauantaipäivän aloittaa lokerointiin taipumaton Sami Niemisen ja Juha Litmasen duo Nieminen & Litmanen, joka toivottaa yleisön tervetulleeksi Hammond-urkujen ja rumpusetin voimin. Rennon letkeästä boogie-tunnelmasta sukelletaan syvempiin vesiin, kun helmikuussa levyn Animal Image julkaisseet trumpetisti Verneri Pohjola ja rumpali Mika Kallio pääsevät improvisoinnin makuun.

Jazz-standardien äärelle päästään Il Mondo di Karrin johdolla. Italian ja Suomen väliä tiiviisti matkaava Karri Luhtala tuo mukanaan lavalle italialaisen laulajan Marilena Paradisin ja luvassa on jazz-musiikkia italialaiseen tyyliin amerikkalaista perinnettä unohtamatta.

Jotta tunnelma pysyy kepeänä läpi illan, ohjelman paraatipaikalla esiintyvät M.A. Numminen ja Pedro Hietanen. Hersyvän monipolvisten, jazzin syvintä olemusta ruotivien välispiikkien lisäksi duon antia ovat esimerkiksi hitit Helga-neiti ja Kumipallo.

Heidän jälkeensä tapahtuman huipentaa suomalais-senegalilainen Saïsba perkussionisti, laulaja ja tanssija Ismaila Sanen johdolla. Kansainvälisestä muusikkoryhmästä koostuva bändi seikkailee afrobeatin, rytmisen jazzin ja fuusion maailmassa ja päättää festivaalin aloittamalla yön tanssit!

Teurastamon alueen ravintolat ovat auki koko tapahtuman ajan ja lisäksi tarjontaa täydentämään saapuvat Umaijari-Sushi sekä syyrialaista kasvisruokaa tarjoileva Levant.

Tervetuloa nauttimaan aidosta jazz-tunnelmasta!

BRIEFLY IN ENGLISH

One of Teurastamo´s absolute favourites is Teurastamo Jazz! This urban one day Festival invites everybody to enjoy a broad selection of different perspectives into jazz music. The venue is outdoors in a free area for picnic. Our open grill is in use. Find Teurastamo near the Kalasatama Metro Station.

Teurastamo Jazz 2018

Teurastamo, Työpajankatu 2, Helsinki
Lauantaina 14.7. klo 15–22
vapaa pääsy, ikärajaton

FB event: https://www.facebook.com/events/221269145264949/

AIKATAULU

15.00 Nieminen & Litmanen
16.30 Verneri Pohjola & Mika Kallio
18.00 Il Mondo di Karri feat. Marilena Paradisi (ITA / FI)
19.30 M.A Numminen & Pedro Hietanen
21.00 Saïsba (SEN / FI)

Lisätiedot ja kuvat  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kristian Schmidt
tuottaja
+358 50 5256780
kristian@teurastamo.com

Kuvat

Teurastamo Jazz 2016. Kuva: Sami Ahanen.
Teurastamo Jazz 2016. Kuva: Sami Ahanen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 25.9.201825.9.2018 16:54Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunta/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-09-25_Kylk_25_Pt/index.html Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/kaupunkiymparistolautakunta

Silakkaherkut, toritanssit ja koko viikon yleisöohjelma juhlistavat Stadin Silakkamarkkinoita 201820.9.2018 08:00Tiedote

Helsingin Kauppatori täyttyy jälleen kalastajista, silakasta ja syyssesongin herkuista, kun viikon mittaisia Stadin Silakkamarkkinoita juhlitaan 7.–13. lokakuuta. Tämän vuoden markkinoilla on mukana 30 kalastajaa, jotka myyvät tuotteitaan suoraan kalastajaveneistä ja myyntimökeistä sunnuntaista perjantaihin 7. –12. lokakuuta kello 7–19 ja lauantaina 13. lokakuuta kello 7–15. Markkinaviikko on täynnä ilmaista koko perheen ohjelmaa, ruoka- ja saaristolaiskulttuuria sekä Helsingin merellisyyden tunnelmointia perinteitä unohtamatta.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 18.9.201818.9.2018 17:56Tiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunta/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-09-18_Kylk_24_Pt/index.html Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/kaupunkiymparistolautakunta

Kestävä liikkuminen tutuksi Helsingin kouluissa Liikkujan viikolla17.9.2018 08:57Tiedote

Liikkujan viikon tarkoituksena on lisätä tietoisuutta arjen liikkumisen kestävistä valinnoista. Esillä ovat kaikki viisaan liikkumisen muodot, kuten kävely, pyöräily, joukkoliikenne ja fiksu autoilu. Tämän vuoden teema ”Miksaa ja Mene!” haastaa pohtimaan omia matkatottumuksia, erilaisia tapoja liikkua ja mahdollisuuksia yhdistellä eri kulkumuotoja. Liikkujan viikkoa vietetään ympäri Eurooppaa 16.–22.9.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme