Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Teurastamo Jazz järjestetään kolmatta kertaa lauantaina 14.7.

Jaa

Teurastamo Jazz vakiinnuttaa asemaansa Helsingin tapahtumakartalla, kun Teurastamon kesän suosikkeihin kuuluva ilmaistapahtuma valtaa ”Kalasataman olohuoneen” jo kolmatta kertaa.

Teurastamo Jazz 2016. Kuva: Sami Ahanen.
Teurastamo Jazz 2016. Kuva: Sami Ahanen.

Lauantaipäivän aloittaa lokerointiin taipumaton Sami Niemisen ja Juha Litmasen duo Nieminen & Litmanen, joka toivottaa yleisön tervetulleeksi Hammond-urkujen ja rumpusetin voimin. Rennon letkeästä boogie-tunnelmasta sukelletaan syvempiin vesiin, kun helmikuussa levyn Animal Image julkaisseet trumpetisti Verneri Pohjola ja rumpali Mika Kallio pääsevät improvisoinnin makuun.

Jazz-standardien äärelle päästään Il Mondo di Karrin johdolla. Italian ja Suomen väliä tiiviisti matkaava Karri Luhtala tuo mukanaan lavalle italialaisen laulajan Marilena Paradisin ja luvassa on jazz-musiikkia italialaiseen tyyliin amerikkalaista perinnettä unohtamatta.

Jotta tunnelma pysyy kepeänä läpi illan, ohjelman paraatipaikalla esiintyvät M.A. Numminen ja Pedro Hietanen. Hersyvän monipolvisten, jazzin syvintä olemusta ruotivien välispiikkien lisäksi duon antia ovat esimerkiksi hitit Helga-neiti ja Kumipallo.

Heidän jälkeensä tapahtuman huipentaa suomalais-senegalilainen Saïsba perkussionisti, laulaja ja tanssija Ismaila Sanen johdolla. Kansainvälisestä muusikkoryhmästä koostuva bändi seikkailee afrobeatin, rytmisen jazzin ja fuusion maailmassa ja päättää festivaalin aloittamalla yön tanssit!

Teurastamon alueen ravintolat ovat auki koko tapahtuman ajan ja lisäksi tarjontaa täydentämään saapuvat Umaijari-Sushi sekä syyrialaista kasvisruokaa tarjoileva Levant.

Tervetuloa nauttimaan aidosta jazz-tunnelmasta!

BRIEFLY IN ENGLISH

One of Teurastamo´s absolute favourites is Teurastamo Jazz! This urban one day Festival invites everybody to enjoy a broad selection of different perspectives into jazz music. The venue is outdoors in a free area for picnic. Our open grill is in use. Find Teurastamo near the Kalasatama Metro Station.

Teurastamo Jazz 2018

Teurastamo, Työpajankatu 2, Helsinki
Lauantaina 14.7. klo 15–22
vapaa pääsy, ikärajaton

FB event: https://www.facebook.com/events/221269145264949/

AIKATAULU

15.00 Nieminen & Litmanen
16.30 Verneri Pohjola & Mika Kallio
18.00 Il Mondo di Karri feat. Marilena Paradisi (ITA / FI)
19.30 M.A Numminen & Pedro Hietanen
21.00 Saïsba (SEN / FI)

Lisätiedot ja kuvat  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kristian Schmidt
tuottaja
+358 50 5256780
kristian@teurastamo.com

Kuvat

Teurastamo Jazz 2016. Kuva: Sami Ahanen.
Teurastamo Jazz 2016. Kuva: Sami Ahanen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme