Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Teurastamo Night Market yhdistää ruuan, taiteen ja showpainin kaksipäiväisessä kaupunkifestivaalissa!

Jaa

Teurastamo Night Market 23.–24.8. on makujen, myyntikojujen, kulttuurin ja viihteen sulatusuuni, rajoja rikkova kaupunkifestivaali, jonka ohjelmistosta löytyy täysverinen tangobändi, aurinkovoimalla toimiva karaokepyörä, keskiaikaista miekkailua täysissä haarniskoissa, sähkösahabalettia, Windows 95 Manin intensiivinen disco-show ja paljon muuta.

Helsinki Night Market. Kuva: Eetu Ahonen.
Helsinki Night Market. Kuva: Eetu Ahonen.

Kaksipäiväisenä toteutettava tapahtuma avaa Teurastamon pihat ja parkkipaikat ruokarekkojen, markkinamyyjien, musiikki-, taide- ja kamppailuesitysten käyttöön aina iltamyöhään saakka.

Torstai on luonnollisesti pyhitetty Taiteiden yölle, jota rikastuttamaan saapuvat mm. Vallilan Tango, Jimi Tenor ja Ilmari Heikinheimo sekä Sähkösahabalettia esittävä Kuvanveistäjä-tanssija Sanna Karlsson-Sutissna, joka jää myös paikan päälle veistämään. Lisäksi Teurastamolta löytyy Kukkia ja Sidontaa -paja, jossa voi tehdä kukkaseppeleitä ja -asusteita. Puiden siimeksessä voi myös osallistua bondage-pajaan, jota vetää mm. Lady Gagalle asun tehnyt köysitaiteilija Tinttu Henttonen. Illan mittaan esityksiä ja toimintaa on myös Teurastamon ravintoloissa ja kahviloissa. Kirja&Verstalla on askarteluohjelmaa lapsille klo 20 saakka.

Henkevän torstain jälkeen perjantai-iltana meininki jatkuu, mutta pääohjelmassa heittäydytään rajumpiin tunnelmiin. Teurastamolle rakennetaan oikea showpainikehä, jossa illan aikana nähdään FCF:n wrestling-show. Wrestling on ainutlaatuinen yhdistelmä urheilua, dramatiikkaa ja improvisaatiota. Samassa hengessä pihassa nähdään myös keskiaikaista Buhurt-taistelua, kamppailulajiseurojen näytöksiä, mm. kendoa, jousiammuntaa ja aikidoa. Musiikkipuolesta vastaa dj ja Singa on Wheels -pyörä tarjoaa mahdollisuuden laulaa karaokea. Vauhdikkaan illan huipentaa Windows 95 man, jonka johdolla Night Market liukuu kohti Tislaamon villejä jatkobileitä.

Kumpanakin päivänä alueelle levittäytyvältä torilta voi tehdä mielenkiintoisia löytöjä. On vintage-vaatteita ja koruja, kameraliike, joka myös ostaa vanhoja kameroita, taidegrafiikkaa, Helsinki Photo Festivalin myyjäiset ja toinen toistaan maistuvampia ruokia. After Dark Helsinki vetää nonstop-hengessä kauhukierroksia, ja tulevaisuutensa voi käydä kysymässä Tarot-korteista. Ohjelman ja sisällön voi käydä tarkastamassa Teurastamo Night Marketin sivuilta tai facebook-tapahtumasta.

Teurastamo Night Market 23.–24.8.2018 Teurastamo, Kalasatama (METRO) Työpajankatu 2, 00580 Helsinki

Tapahtuma avoinna molempina päivinä klo 17–23 + jatkobileet

Ohjelma, myyjät ja tarkemmat tiedot: https://teurastamo.com/tapahtuma/teurastamo-night-market/ Seuraa fb:ssä: https://www.facebook.com/events/199453850663669/

ig @Teurastamo

Kuvalinkki: https://drive.google.com/open?id=1YhmrNCVyzXTQfkQLtN74Fb-iB5nB3YbE

TAPAHTUMAN SISÄLTÖ Aikataulu julkaistaan tapahtumaviikon alussa, pidätämme oikeuden muutoksiin.

TO 23.8. klo 17–23 (02)

TANSSIA: Mikaela Jokinen & Tanssiryhmä Etnica, Sähkösahabalettia: ”Herkkyys ja voima” (Sanna Karlsson-Sutisna)

TAIDETTA: Kohta Artspace: Martti Aiha, Omakuva + galleriaesittelyjä, AGK Tsiigaa: Sanna Karlsson-Sutisna, veistoksia; Kaarina Alsta, maalauksia; Aira Salomaa, maalauksia

VIDEO/ELOKUVA: Susanna Leinonen Company: SEE| OBEY, HBO Nordic -esittelypiste

TYÖPAJAT: Kukkia ja Sidontaa: Kaisa Viitamäki & Tinttu Henttonen, Kirja&Verstas Askartelupaja lapsille

LIVE-MUSIIKKIA: Vallilan Tango, Jimi Tenor & Ilmari Heikinheimo, Iiris Kukka, Dxxxa D, Kaikuluotain, Raine Kokkinen & Friends, Kärtsy Hatakka, Tiina & Matteo (FIN/ITA)

DJ: CREAT #eroticlifestyle Dj´s, B-Side Dj´s

MUUTA: Alvarin Sauna avoinna, Grilli, A21 goes D.A.R.K. - fluorescent coctails, Kala-Kallen ”Rapujutut”, Ennustaja, Loitsuja tilauksesta, Food Street -ruokamaailma, JAS Vintage Kamerakauppa ostaa ja myy, Vintage-vaatteita, Fillaripianisti, After Dark Helsinki – kauhukierrokset

PE 24.8. klo 17–23 (04)

MUSIIKKIA: Windows 95 Man Show, Dj Laitoshoitaja, Distillery Clubnight w/ Windows 95 Man & Tommy Partynen, Singa Karaoke On Wheels,

PIHA: Kamppailulajit: Aikido (Meidokan), Iaido, Kyudo (Hikari ry.), Jodo (Helsingin Kendoseura KKTI)Wrestling Show (FCF)

TAIDETTA: Kohta Artspace: Martti Aiha, Omakuva + galleriaesittelyjä AGK Tsiigaa: Sanna Karlsson-Sutisna, veistoksia; Kaarina Alsta, maalauksia; Aira Salomaa, maalauksia

MUUTA: HBO Nordic -esittelypiste, Alvarin Sauna avoinna, Grilli, A21 goes D.A.R.K. - fluorescent coctails, Kala-Kallen ”Rapujutut”, Ennustaja, Loitsuja tilauksesta, Food Street -ruokamaailma, JAS Vintage Kamerakauppa ostaa ja myy, Vintage-vaatteita, After Dark Helsinki – kauhukierrokset, Kirja&Verstas Askartelupaja lapsille...

RUOKA & JUOMAMYYJÄT: Arepera Bros - Venezuela, Levant – Syrian Food, Cafe Tibet – Traditional Momos, Umaijari Sushi, Sandwich Club, EntoCube – Crickets to taste, Peruvian Kitchen – Cheviche, empanadas.., Daruma – Japanese Pancakes, SampoKone – Dosa´s from India, Brooklyn Bakery – New York Cupcakes, Kellohalli – Gourmet French Fries, Palema – Harjun Makkaratehtaan makkaraa grillistä, B Smokery – BBQ, Pizzala – Napolitan Pizza, Jädelino – Artesan Gelato, Raikastamo – Fresh Juices, Ice Beaver – Micro Brewery, Roslund – Burgers, Päiväkahvibaari 2, Nurmileipä – Leivonnaisia

Teurastamo Night Market on paljon muutakin kuin ohjelmaa pursuavat markkinat – se on ruokatapahtuma ja monitaidefestivaali, joka kannustaa ylittämään itsensä ja hyppäämään kohti tuntematonta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kristian Schmidt
tuottaja
puh. 050 5256780
kristian@teurastamo.com

Kuvat

Helsinki Night Market. Kuva: Eetu Ahonen.
Helsinki Night Market. Kuva: Eetu Ahonen.
Lataa
Banneri
Banneri
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Urhea-kampuksen rakennustyöt alkavat toukokuussa Helsingissä18.4.2019 12:04:57 EESTTiedote

Mäkelänrinteen lukion yhteyteen kohoavan Urhea-kampuksen rakennustyöt käynnistyvät toukokuussa 2019. Valtakunnallisesti merkittävän kampuksen muodostavat uusi monilajisen urheilun harjoitushalli, uusi asuinkerrostalo opiskeleville urheilijoille sekä Mäkelänrinteen lukion rakennus, joka perusparannetaan ja laajennetaan. Kampuksella toimii myös Mäkelänrinteen Uintikeskus, johon suunnitellaan laajennusosaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme