Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Teurastamon keväässä herkutellaan ja nautitaan tapahtumista

Jaa

Teurastamon ravintolat ja muut toimijat virittäytyvät vilkkaaseen kevät- ja kesäkauteen. Toukokuussa kutsumme pihatalkoisiin, fillarikirppikselle ja herkuttelutapahtumiin.

Pihatapahtuma Teurastamolla.
Pihatapahtuma Teurastamolla.

Keskiviikkona 9.5. kokoonnutaan pihatalkoisiin ja julistetaan grillikausi avatuksi. Pidämme pienellä piirillä keväistä toimintapäivää, jossa pääsee maistelemaan alueella tupotettuja makkaroita. Samalla pääset kurkkaamaan kesän ohjelmaa ensimmäisten joukossa. Tervetuloa nikkaroimaan, maalaamaan ja siivoamaan Teurastamon pihaa kello 14–19.

Tule ostamaan ja myymään polkupyöriä ja niiden osia Teurastamon Polkupyörätorille. Tapahtuma järjestetään lauantaina 12.5. kello 12–15, ja sinne on vapaa pääsy. Myyntipaikan saa vapaasti ilman ennakkoilmoittautumista. Pihassa soi musiikki ja Yksivaihde.net järjestää kaikille avoimia temppukisoja. Alueen ravintolat palvelevat tapahtuman ajan.

Katso tarkemmat tiedot Teurastamon Facebook-sivulta. https://www.facebook.com/events/2027209144234197/

Lauantaina 19.5. kesän avaus  

Teurastamon suosittu kesän avaus pamahtaa käyntiin lauantaina 19.5. kello 12–17 (18). Teurastamo avautuu kesään. Tervetuloa syömään ja juomaan sekä nauttimaan alkavan kesän tunnelmasta!

Pihalavalla esiintyy citytangobändi Mustat Silmät. Monipuolisessa ohjelmassa on myös Kaupunkikeidas-istutusworkshoppeja sisällä ja ulkona, fillaripianisti ja poniratsastusta. Pihan pelit ja pihagrilli ovat luonnollisesti vapaasti kaikkien käytettävissä. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Katso lisätiedot Teurastamon Facebookista.

Perinteinen, katuruokaan keskittyvä kuukausittainen Streetfood Thursday starttaa Teurastamolla torstaina 24.5. kello 17 – 21. Toukokuun teema on kevät ja alkava kesä. Tule ja nappaa herkku Teurastamolta ja vietä mukava hetki musiikin soidessa vehreässä kevätillassa!

Lauantaina 9.6. Teurastamon Grillikauden Herkkumarkkinat

Teurastamon seuraavia Herkkumarkkinoita vietetään lauantaina 9.6. Silloin teemana ovat grillikauden herkut, puutarha ja tietysti ulkona syöminen!

Kesän Herkkumarkkinoilla yhdistyvät kauppahalleista tuttu markkinahumu, puutarhassa nautiskelu ja yhteinen tekeminen aitojen istutustalkoiden merkeissä! Kierrätysteemaa tuomme keitokseen avaamalla erityisen puutarha- ja grillaustarvikekirppiksen. Voit tuoda vanhan grillisi vaihtoon tai tuunattavaksi tai ehkäpä ostaa ihan uuden?

https://www.facebook.com/events/729624984050734/

Kuvia: https://www.flickr.com/search/?text=Teurastamo

www.teurastamo.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Teurastamon tuottaja
Kristian Schmidt
kristian@teurastamo.fi
puh. 050 5256780

Kuvat

Pihatapahtuma Teurastamolla.
Pihatapahtuma Teurastamolla.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 15.2.201915.2.2019 16:34:22Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2019/Kymp_2019-02-15_Ylja_3_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 1.3.2019 Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme