Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

”Tiedän, että selviän” – VAMKista valmistuu yli 200 osaajaa

Jaa

Valmistujaiset pidetään tänä keväänä etäyhteyksin perjantaina 21.5. klo 13.

Kannustava ja keskusteleva ilmapiiri sekä hyvät yhteydet työelämän kanssa. Siinä tiivistetysti syyt, miksi tänä keväänä valmistuva markkinoinnin tradenomi amk Anna Kinnunen uskoo Vaasan ammattikorkeakoulun antaneen hyvät eväät elämään.

– Lähden luottavaisesti kohti työelämää. Olen oppinut kommunikoimaan, kuuntelemaan, kehumaan ja kannustamaan entistä paremmin. Lisäksi olen oppinut organisointia, paineensietokykyä, isojen kokonaisuuksien hallintaa ja luottamusta omaan osaamiseeni. Tiedän, että selviän.

Anna Kinnusen puhe kuullaan perjantaina 21.5.2021 VAMKin valmistujaisjuhlassa. Virtuaalinen juhla alkaa kello 13.

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu tänä keväänä yhteensä 211 tutkinto-opiskelijaa. Heistä 132 valmistuu toukokuussa, ja muut ovat saaneet opintonsa päätökseen tammi-huhtikuussa 2021. Mukana ovat myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet.

Kolmas etäjuhla

Valmistujaisjuhlaa vietetään etänä jo kolmatta kertaa. Vuonna 2020 sekä kevään että syksyn valmistujaiset pidettiin virtuaalisesti verkossa.

Ohjelmassa on rehtori Kati Komulaisen puhe valmistuville, tutkintotodistusten jako ja opiskelijan puheenvuoro. Lisäksi kuullaan työelämän edustajan puhe, jonka pitää Kai Kamila Wärtsilästä. Tilaisuudessa myös palkitaan VAMKin vuoden 2021 avainkumppani.

Opiskelija Matias Nissinen vastaa musiikkiesityksistä.

Valmistujaisiin pääsee osallistumaan tästä linkistä: https://vamk.zoom.us/j/62169032979 . Tervetuloa!

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.vamk.fi

Vaasan ammattikorkeakoulusta valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3250 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatehokasta tekniikkaa, vientiteollisuuden liiketoimintaosaamista ja moderneja sosiaali- ja terveyspalveluja. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme