Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Tiedoksi toimituksille: Median palvelupiste Helsingin kaupungintalolla 5.–6. joulukuuta

Jaa

Itsenäisyyspäivän aaton ja itsenäisyyspäivän Suomi 100 -tapahtumien aikana 5.–6. joulukuuta 2017 toimittajia ja kuvaajia palvelee median palvelupiste Helsingin kaupungintalolla.

Kaupungintalon aulaan Helsinki Labin tiloihin perustettava palvelupiste toimii medialle työ- ja taukotilana tiistaina 5. joulukuuta kello 15–20 ja keskiviikkona 6. joulukuuta kello 15–24. Pisteessä voi työskentelyn lisäksi myös juoda kupin kuumaa ja ladata laitteita.

Pyydämme esittämään toimittajakortin pisteeseen saavuttaessa. Tiloihin ei voi järjestää merkkihenkilöiden haastatteluja, sillä erillistä akkreditoitumista ei edellytetä.

Sisäänkäynti: Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13 (ovikelloa soittamalla)

Kaupungintalon ravintola palvelee asiakkaita 5.12. kello 7–17. Itsenäisyyspäivänä ravintola ei ole avoinna yleisölle.

Median palvelupiste on Helsingin kaupungin, valtioneuvoston kanslian ja ulkoministeriön yhteinen.


Median palvelupisteen yhteyshenkilöt:

viestintäkoordinaattori Laura Itävaara, Helsingin kaupunginkanslian viestintä, puh. 050 547 5706, s-posti: laura.itavaara@hel.fi (5.12. asti)

tiedottaja Nina Rintala, Helsingin kaupunginkanslian viestintä, puh. 040 685 7690,
s-posti: nina.rintala@hel.fi (myös 6.12.)


Suomi 100 viestintä / SEK:

Puh. 050 327 5160 (arkisin klo 9–16, ajalla 5.–6.12. klo 8–21),
s-posti: suomi100media@sek.fi 

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki ykkönen yhteisöllisyydessä älykaupunkien Cities in Motion -vertailussa – kokonaissijoitus nousi seitsemän sijaa18.5.2018 17:56Tiedote

Tänään julkaistu IESE Business Schoolin toteuttama kansainvälinen Cities in Motion Index (CIMI) sijoitti Helsingin 22. kokonaissijalle 165 kaupungin vertailussa. Helsinki säilytti edellisvuoden ensimmäisen sijansa yhteisöllisyyttä mittaavassa osiossa, jossa toisen ja kolmannen sijan saivat Bern ja Berliini. Helsinki paransi kokonaissijoitustaan seitsemän sijaa viime vuodesta ja yhdeksän sijaa vuodesta 2015, jota indeksissä käytettiin vertailuvuotena.

Helsinki Startup Day – maailman yhteisöllisimmän startup-ekosysteemin uusin tapahtuma18.5.2018 07:55Tiedote

Helsingin startup-kenttä on Startup Genomen selvityksen mukaan maailman yhteisöllisin. Tänä kesänä kasvuyritysyhteisö saa uuden tapahtuman, kaikille avoimen Helsinki Startup Dayn, joka järjestetään Helsingin kaupungintalolla 29. toukokuuta. Tapahtuman toteuttaa kaupungin yrityspalvelu NewCo Helsinki yhteistyössä Finnish Business Angel Networkin (FiBAN) kanssa. Muut kumppanit ovat xEdu, Start North ja Talsinki-projekti. Runsasohjelmaisen tapahtuman ilmoittautumisaika jatkuu 22. toukokuuta asti, ja osallistujia on tällä hetkellä jo yli 500.

Helsinki valittu vuoden 2018 pyöräilykunnaksi – sujuvan liikkumisen suunnannäyttäjä17.5.2018 13:03Tiedote

Helsinki on valittu tänään vuoden 2018 pyöräilykunnaksi. Tunnustuksen myönsi Pyöräilykuntien verkosto, jonka valintaperusteena oli pyöräliikenteen hyväksi Helsingissä tehty kunnianhimoinen ja tuloksekas työ. Verkoston mukaan Helsinki on osoittanut olevansa pääkaupungin arvolle sopiva pyöräilyn suunnannäyttäjä Suomessa. Palkinnon vastaanotti kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme