Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Tiedoksi toimituksille: Median palvelupiste Helsingin kaupungintalolla 5.–6. joulukuuta

Jaa

Itsenäisyyspäivän aaton ja itsenäisyyspäivän Suomi 100 -tapahtumien aikana 5.–6. joulukuuta 2017 toimittajia ja kuvaajia palvelee median palvelupiste Helsingin kaupungintalolla.

Kaupungintalon aulaan Helsinki Labin tiloihin perustettava palvelupiste toimii medialle työ- ja taukotilana tiistaina 5. joulukuuta kello 15–20 ja keskiviikkona 6. joulukuuta kello 15–24. Pisteessä voi työskentelyn lisäksi myös juoda kupin kuumaa ja ladata laitteita.

Pyydämme esittämään toimittajakortin pisteeseen saavuttaessa. Tiloihin ei voi järjestää merkkihenkilöiden haastatteluja, sillä erillistä akkreditoitumista ei edellytetä.

Sisäänkäynti: Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13 (ovikelloa soittamalla)

Kaupungintalon ravintola palvelee asiakkaita 5.12. kello 7–17. Itsenäisyyspäivänä ravintola ei ole avoinna yleisölle.

Median palvelupiste on Helsingin kaupungin, valtioneuvoston kanslian ja ulkoministeriön yhteinen.


Median palvelupisteen yhteyshenkilöt:

viestintäkoordinaattori Laura Itävaara, Helsingin kaupunginkanslian viestintä, puh. 050 547 5706, s-posti: laura.itavaara@hel.fi (5.12. asti)

tiedottaja Nina Rintala, Helsingin kaupunginkanslian viestintä, puh. 040 685 7690,
s-posti: nina.rintala@hel.fi (myös 6.12.)


Suomi 100 viestintä / SEK:

Puh. 050 327 5160 (arkisin klo 9–16, ajalla 5.–6.12. klo 8–21),
s-posti: suomi100media@sek.fi 

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin Tukkutorin ja Teurastamon alueen innovaatiokilpailu käynnistyy12.10.2018 13:36Tiedote

Tänään starttaavassa Tukkutorin ja Teurastamon kaikille avoimessa innovaatiokilpailussa haetaan palveluiden ja monipuolisen yritystoiminnan kehittämiseen uusia ideoita ja jo pidemmälle kehitettyjä ratkaisuja. Parhaille ehdotuksille myönnetään 1 000 - 50 000 euroa uusien palvelu- ja tuoteinnovaatioiden pilotointiin talven ja kevään 2019 aikana. Lisäksi innovatiivisimpien ideoiden jatkokehitystä edistetään hankkimalla tutkimusta ja lisäselvityksiä sekä järjestämällä mentorointia muun muassa kansainvälistymiseen.

5G-ilmanlaatutiedon tuottamiseen 4,6 miljoonan euron EU-rahoitus Helsingille ja Helsingin yliopistolle11.10.2018 14:09Tiedote

Helsingin kaupungin vetämä ilmanlaadun mittaamiseen ja parantamiseen liittyvä HOPE-hanke valittiin rahoitettavaksi EU:n Urban Innovative Actions (UIA) -ohjelmasta. Avointa testialustaa, kattavaa sensoridataa, verkkoteknologiaa ja suomalaista huippuosaamista hyödyntämällä hankkeessa luodaan edellytyksiä uusille palveluille ja uudelle liiketoiminnalle. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 5,7 miljoonaa euroa, josta EU-tuki kattaa 4,6 miljoonaa euroa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme