Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Tiedoksi toimituksille: Median palvelupiste Helsingin kaupungintalolla 5.–6. joulukuuta

Jaa

Itsenäisyyspäivän aaton ja itsenäisyyspäivän Suomi 100 -tapahtumien aikana 5.–6. joulukuuta 2017 toimittajia ja kuvaajia palvelee median palvelupiste Helsingin kaupungintalolla.

Kaupungintalon aulaan Helsinki Labin tiloihin perustettava palvelupiste toimii medialle työ- ja taukotilana tiistaina 5. joulukuuta kello 15–20 ja keskiviikkona 6. joulukuuta kello 15–24. Pisteessä voi työskentelyn lisäksi myös juoda kupin kuumaa ja ladata laitteita.

Pyydämme esittämään toimittajakortin pisteeseen saavuttaessa. Tiloihin ei voi järjestää merkkihenkilöiden haastatteluja, sillä erillistä akkreditoitumista ei edellytetä.

Sisäänkäynti: Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13 (ovikelloa soittamalla)

Kaupungintalon ravintola palvelee asiakkaita 5.12. kello 7–17. Itsenäisyyspäivänä ravintola ei ole avoinna yleisölle.

Median palvelupiste on Helsingin kaupungin, valtioneuvoston kanslian ja ulkoministeriön yhteinen.


Median palvelupisteen yhteyshenkilöt:

viestintäkoordinaattori Laura Itävaara, Helsingin kaupunginkanslian viestintä, puh. 050 547 5706, s-posti: laura.itavaara@hel.fi (5.12. asti)

tiedottaja Nina Rintala, Helsingin kaupunginkanslian viestintä, puh. 040 685 7690,
s-posti: nina.rintala@hel.fi (myös 6.12.)


Suomi 100 viestintä / SEK:

Puh. 050 327 5160 (arkisin klo 9–16, ajalla 5.–6.12. klo 8–21),
s-posti: suomi100media@sek.fi 

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginvaltuusto päätti lausunnosta valinnanvapauslakiehdotukseen13.12.2017 21:30Tiedote

Helsingin kaupunginvaltuusto teki periaatepäätöksen lausunnoksi maan hallituksen esitysluonnoksesta, joka koskee lakia asiakkaan valinnanvapaudesta sosiaali- ja terveydenhuollossa. Valtuusto päätti lausunnosta pitkän keskustelun ja kahden äänestyksen jälkeen. Valtuutettu Sirpa Asko-Seljavaaran esittämä lisäys lausuntoon hyväksyttiin äänin 66-2. Lisäyksen mukaan kaikki tuottajat osallistuvat yhtäläisesti opetuksen ja tutkimuksen kustannuksiin (lausunnon kohdassa 130). Valtuutettu Daniel Sazonovin vastaehdotus hävisi äänestyksessä äänin 59-22.

International House Helsinki -palvelulla vilkas avajaisviikko12.12.2017 10:00Tiedote

Pääkaupunkiseudulle hiljattain muuttaneita kansainvälisiä osaajia ja Uudenmaan alueella toimivia työnantajia palveleva International House Helsinki (IHH) keräsi ensimmäisen toimintaviikkonsa aikana päivittäin noin parisensataa kävijää. Valtaosa asiakkaista on maistraattiin saapuvia väestötietojärjestelmään rekisteröityjiä, jotka voivat nyt samalla käynnillä hyödyntää kaupungin maahanmuuttoneuvonnan, Verohallinnon, Kelan, TE-toimiston ja Eläketurvakeskuksen palveluita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme