IFS Nordics

Tiedon ja IFS:n uusi yhteistyö tuo vahvempaa arvoa asiakkaalle

Jaa

Kumppanuus vahvistaa IFS-ratkaisujen myynti- ja toimituskykyä Baltian maissa.

Sertifioitu IFS-pätevyys on tärkeä lisä Tiedon kumppanuusekosysteemiin. Siksi Tiedon asiantuntijat kouluttautuvat IFS Academyssa.
Sertifioitu IFS-pätevyys on tärkeä lisä Tiedon kumppanuusekosysteemiin. Siksi Tiedon asiantuntijat kouluttautuvat IFS Academyssa.

Pohjoismaiden johtava ohjelmisto- ja palveluyritys Tieto sekä globaali yritysohjelmistotalo IFS ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen palvellakseen teollisuus- ja palvelualan asiakkaita toiminnanohjaus- (ERP) ja kunnossapitojärjestelmien (EAM) sekä palvelunhallintaratkaisujen avulla.

Tiedon tytäryhtiö Tieto Latvia liittyy IFS Partner -verkostoon kanavapartneriksi kumppanuussopimuksen myötä. Kumppanuus vahvistaa sekä IFS:n että Tiedon kykyä myydä ja toimittaa IFS-pohjaisia ratkaisuja Baltian maissa. Yhdistämällä Tiedon toimialan huippuosaaminen, ymmärrys toimitusketjusta sekä kokonaisvaltaiset palvelut IFS:n kattaviin yritysohjelmistoihin, tavoitetaan asiakkaita kohdennetuilta toimialoilta, kuten teollisuus-, jakelu-, varallisuudenhallinta- ja palvelualoilta.

”Olen innoissani tästä lupaavasta yhteistyöstä. Yhdessä Tiedon kanssa voimme vahvistaa IFS:n ratkaisujen ja palveluiden asemaa Baltian maissa", sanoo IFS Finlandin toimitusjohtaja Peter Muhonen.

Tiedon markkinakehitysjohtaja Olli Pirttijärvi lisää: “Tavoitteemme on olla asiakkaidemme ensimmäinen valinta liiketoiminnan uudistamisessa. Tämä kumppanuus tarkoittaa sitä, että meillä on valtuudet neuvoa, palvella ja ryhtyä asiakkaidemme yhteistyökumppaniksi, jotta he menestyisivät erilaisten yritysohjelmistoratkaisujen parissa."

Sertifioitu IFS-pätevyys on tärkeä lisä Tiedon kumppanuusekosysteemiin. Tämän vuoksi Tiedon asiantuntijat kouluttautuvat IFS Academyssa, IFS:n virallisessa koulutus- ja sertifiointiohjelmassa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa:

Kuisma Sillanpää, Head of Industrial and Consumer Services, Application Services, Tieto Finland Oy, +358 (40) 5062558

Kuvat

Sertifioitu IFS-pätevyys on tärkeä lisä Tiedon kumppanuusekosysteemiin. Siksi Tiedon asiantuntijat kouluttautuvat IFS Academyssa.
Sertifioitu IFS-pätevyys on tärkeä lisä Tiedon kumppanuusekosysteemiin. Siksi Tiedon asiantuntijat kouluttautuvat IFS Academyssa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

IFS
IFS kehittää ja toimittaa liiketoimintajärjestelmiä maailmanlaajuisesti asiakasyrityksille, jotka toimivat valmistavassa teollisuudessa, toimitusketjun hallinnassa, ja tarjoavat kunnossapito- ja huoltopalveluita. Henkilöstömme ja ratkaisujemme toimialatuntemus sekä asiakassitoutuneisuutemme on tehnyt meistä johtavan ja suositelluimman toimittajan sektorillamme. 3500 työntekijäämme tukevat yli miljoonaa IFS-käyttäjää ympäri maailmaa paikallisten toimistojemme sekä kasvavan partneriverkostomme kautta.

Seuraa meitä Twitterissä: @ifsworld
Vieraile IFS:n blogissa: http://blog.ifsworld.com/

 

Tieto
Tiedon tavoitteena on hyödyntää datakeskeisen maailman mahdollisuudet ja tuottaa niiden avulla arvoa yksilöille, organisaatioille ja yhteiskunnalle. Haluamme olla asiakkaillemme paras kumppani liiketoiminnan uudistamisessa. Ohjelmisto- ja palveluosaamisemme lisäksi hyödynnämme vahvasti yhdessä innovoinnin ja ekosysteemien mahdollisuudet. 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: @TietoCorp / LinkedIn

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta IFS Nordics

Tieto ja IFS laajentavat yhteistyötään Suomessa13.8.2018 08:50:00 EESTTiedote

Pohjoismaiden johtava ohjelmisto- ja palveluyritys Tieto sekä globaali yritysohjelmistotalo IFS laajentavat kumppanuuttaan keskittyäkseen asiakaskeskeisiin palveluihin Suomen markkinoilla. Kumppanuudessa yhdistyvät IFS:n ketterät liiketoimintaratkaisut ja Tiedon kokonaisvaltaiset palvelut eri toimialoille. Tämä auttaa asiakkaita maksimoimaan IFS-investoinnin tuomat hyödyt uusien liiketoimintamahdollisuuksien ja parantuneen tehokkuuden kautta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme