WSOY

Tiedote: Arto Paasilinnan tuotanto ääni- ja e-kirjoiksi

Jaa

Kotimaassa ja maailmalla miljoonia teoksia myyneen Arto Paasilinnan tuotanto digitoidaan ääni- ja e-kirjoiksi. Kesäkuussa saatavilla ovat Jäniksen vuosi, Onnellinen mies, Maailman paras kylä, Hirtettyjen kettujen metsä ja Ulvova mylläri. Laajaa tuotantoa digitoidaan nopeaan tahtiin. Jo kesän aikana lista täydentyy useilla teoksilla.

Arto Paasilinnan teoksia on myyty maailmanlaajuisesti yli kahdeksan miljoonaa, ja hänen menestyksensä on suomalaisittain täysin poikkeuksellista. Käännösoikeuksia myydään jatkuvasti, ja Ulvova mylläri -teokseen perustuva ranskalainen elokuva Cornélius, le meunier hurlant sai ensi-iltansa Ranskassa 2.5. Elokuvan musiikista vastaa Iggy Pop.   

Suomalaiset kirjallisuuden ystävät ovat löytäneet äänikirjat, valikoimat ovat laajentuneet vauhdilla ja Paasilinnan teoksia on toivottu pitkään eri äänikirjapalveluihin.

”On hienoa, että uutuuksien rinnalla rakastetut klassikot menestyvät myös äänikirjoina. Äänikirjamarkkinoiden kasvu monipuolistaa valikoimia ja pidentää kirjan elinkaarta. Uskon monen kesälomalaisen iloitsevan tänä kesänä Paasilinnan teoksista”, WSOY:n kaunokirjallisuuden kustantaja Anna-Riikka Carlson toteaa.

Lisätiedot:
WSOY, kustantaja Anna-Riikka Carlson, anna-riikka.carlson@wsoy.fi, +358 40 778 1149

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme