WSOY

Tiedote: Ellun Kanat ja WSOY kirjayhteistyöhön

Jaa

Ellun Kanat ja WSOY kumppanoituvat julkaisemaan yhdessä Ellun Kanojen suosittua Mitä tapahtuu huomenna -väitekirjasarjaa. Ellun Kanat tuottaa sisällön ja WSOY toimii kustantajana.

”Mitä tapahtuu huomenna -väitekirjasarja on kasvanut aikuiseksi, ja kysynnän kasvaessa oli aika etsiä sille uusi koti. Löysimme yhteisen mission ajankohtaisten ilmiöiden näkemyksellisestä kirjasarjasta WSOY:n kanssa, ja yhteistyön myötä MTH-kirjat tavoittavat yhä suuremman yleisön”, toteaa Ellun Kanojen hallituksen puheenjohtaja Kirsi Piha.

Mitä tapahtuu huomenna -sarja kokoaa kansien väliin yhteiskunnallista ajattelua, bisnestä, moniäänisyyttä ja ajankohtaisuutta. Ajatuksena on tarkastella asioita ja ilmiöitä – pieniä ja suuria – sekä luoda näkemystä olevasta ja tulevasta. Kirjoja saa jatkossa kirjakaupoista ja suoratoistapalveluista.

WSOY:lle MTH-väitekirjat ovat kiinnostava uusi aluevaltaus, ja kustantaja Anna-Riikka Carlson on yhteistyöstä innoissaan. ”WSOY haluaa tarttua ajankohtaisiin aiheisiin. Väitekirjat ovat täydellisen mittaista luettavaa kiireiselle ihmiselle, jota kiinnostaa syventyä ajankohtaisiin ilmiöihin. Maailmalla näitä brainy books -tyyppisiä kirjoja luetaan jo paljon, ja meitä kiehtoo etenkin toimintapa, joka mahdollistaa nopean reagoinnin”, Carlson sanoo.

Ellun Kanat vastaa jatkossakin MTH-väitekirjojen sisällöistä. Luvassa on kiinnostavia vierailevia kirjoittajia ja alansa ammattilaisia, jotka pysähtyvät tulkitsemaan maailmaa. Keskeinen idea väitekirjoissa on tarttua nopeasti kiinnostaviin ilmiöihin ja syventyä niihin hetkeksi.

Mitä tapahtuu huomenna -kirjat julkaistaan jatkossa myös äänikirjoina ja e-kirjoina. Äänikirjojen suosion kasvaessa yhä monipuolisemmalle tarjonnalle on suuri kysyntä. Bisneskirjat ovat äänikirjoina suosittuja. Pituudeltaan MTH-kirjat tulevat olemaan podcastin ja bisneskirjan välissä”, toteaa Anna-Riikka Carlson.

Ellun Kanojen 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ja yhteistyön aluksi julkaistaan 10 aiemmin ilmestynyttä Mitä tapahtuu huomenna -kirjaa äänikirjoina ja e-kirjoina. Seuraavat teokset ovat saatavilla 22.10. alkaen:

Mitä tapahtuu huomenna viestinnälle? (2012)
Mitä tapahtuu huomenna Helsingille? (2012)
Mitä tapahtuu huomenna ajattelulle? (2012)
Mitä tapahtuu huomenna lobbaukselle? (2013)
Mitä tapahtuu huomenna työnantajuudelle? (2014)
Mitä tapahtuu huomenna – mahdollisuusviestinnän työkirja (2015)
Mitä tapahtuu huomenna rakkaudelle? (2016)
Mitä tapahtuu huomenna vastuullisuudelle? (2016)
Mitä tapahtuu – kun startup ja korporaatio kohtaavat? (2017)
Mitä tapahtuu huomenna sponsoroinnille? (2018) 

Lisätietoja:
Kirsi Piha, hallituksen puheenjohtaja, Ellun Kanat, puh. 050 560 1755, kirsi.piha@ellunkanat.fi

Anna-Riikka Carlson, kustantaja, WSOY, puh. 040 778 1149, anna-riikka.carlson@wsoy.fi

Avainsanat

Kuvat

Ellun Kanojen Mitä tapahtuu huomenna -väitekirjasarjan kannet
Ellun Kanojen Mitä tapahtuu huomenna -väitekirjasarjan kannet
Lataa

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Tiedote: Aki Hintsa – Voittamisen anatomia -kirjaa on myyty yli 100 000 kappaletta22.1.2019 08:00Tiedote

Vuonna 2015 ilmestyneen Oskari Saaren kirjoittaman Aki Hintsa - Voittamisen anatomia -teoksen myynti on kasvanut kiihtyvää tahtia ilmestymisvuodestaan lähtien, ja nyt sitä on myyty runsaat 100 000 kappaletta. Vuonna 2018 teosta myytiin 64 000 kpl:tta. Poikkeuksellista on myös se, että teos menestyy samaan aikaan kaikissa formaateissa: niin kovakantisena, pokkarina kuin ääni- ja sähkökirjana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme