Avain


TIEDOTE: Emilia Lehtisen Unissa lentämisen opas rohkaisee voimaantumaan

Jaa

Emilia Lehtisen Unissa lentämisen opas rohkaisee nuorta lukijaa uskallukseen ja omanarvontuntoon. Romaani kertoo Valosta, joka vanhempien poissa ollessa oppii lentämään. Avain julkaisee Unissa lentämisen opas -nuortenromaanin painettuna kirjana 20.9. 2022. Se on julkaistu aiemmin Storytel Original -äänikirjasarjana.

kansi: Emilia Lehtinen, Unissa lentämisen opas (Avain)
kansi: Emilia Lehtinen, Unissa lentämisen opas (Avain)

Romaanin päähenkilö Valo jää Maija-tätinsä luo, kun vanhemmat lentävät häämatkalle. Valoa kiukuttaa, sillä hänen suurin haaveensa on aina ollut päästä lentämään. Onneksi Maija paljastaa, että se on mahdollista, vieläpä ilman lentokonetta! Maijan opastuksella Valo oppii lentämään ja pääsee vatsanpohjaa kutittavaan seikkailuun mielikuvituksen maahan. 

Unissa lentämisen opas -romaani sijoittuu herkkään ajanjaksoon lapsuuden ja nuoruuden välissä, jossa etsitään omannäköistä tapaa olla maailmassa. 

Tarina rohkaisee lukijaa itseluottamukseen ja maailman haltuunottoon paitsi omassa unimaailmassa, myös valveilla.  

”Lapsena rakastin unissa lentämistä. Tiesin silloin näkeväni unta ja voivani tehdä mitä vain. Unissa rohkaistuin kokeilemaan uusia avauksia esimerkiksi luokan ihmissuhteissa”, kertoo  romaanin kirjoittanut kirjailija Emilia Lehtinen.

Kirjan jokaisessa luvussa on neuvo, jonka avulla lukija pääsee itsekin harjoittelemaan unissa lentämistä. 
  
Emilia Lehtinen on kirjailija ja palkittu elokuvantekijä, joka tutkii teoksissaan mielikuvituksen voimaa monissa muodoissaan. Lehtisen aiempaa kirjatuotantoa on lohikäärmeiden kasvatuksesta kertova Ohjeita lohikäärmeiden kasvattajille / Kulta, voisitko syöstä tulta? / Prinsessa Wilhelmiina ja kohtalon lantti -runotrilogia (WSOY).  

teos: Unissa lentämisen opas
kirjailija: Emilia Lehtinen
ISBN: 9789523043992
kustantaja: Avain
ilmetymispäivä: 20.9.2022

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet:

Avain, Suomen kirjastopalvelu Oy, viestintäjohtaja Vilja Kujanpää, puh. 040 755 3319, vilja.kujanpaa@avain.net

arvostelukappaleet: info@avain.net

Kuvat

kansi: Emilia Lehtinen, Unissa lentämisen opas (Avain)
kansi: Emilia Lehtinen, Unissa lentämisen opas (Avain)
Lataa
Emilia Lehtinen, kuvaaja: Johanna Kinnari
Emilia Lehtinen, kuvaaja: Johanna Kinnari
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on suomalainen kirjakustantamo, joka kustantaa laadukasta kotimaista kirjallisuutta. Kustantamo on palkittu Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä.

Avain on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä ja Booky Groupia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme