Tiedote: Kustantamossa-tapahtuma starttaa verkossa 1.10

Jaa

Werner Söderström Osakeyhtiön Kustantamossa-haastattelusarja alkaa. 31 kirjailijahaastattelua näkyvät verkossa osoitteessa www.kirja.fi/kustantamossa sekä lyhennettyinä versioina Ilta-Sanomien verkkosivuilla osoitteessa www.is.fi/kustantamossa. Haastatteluita ilmestyy verkkosivuille viikoittain.

Krista Kosonen, Jenni Alexandrova, Laura Friman ja Harri Moisio haastattelevat Leena Lehtolaista, Max Seeckiä, Paula Norosta, Keijo Leppästä ja Tero Pitkämäkeä, Maaret Kalliota, Tommi Kinnusta, Hannes Hyvöstä, Christian Rönnbackaa, Jussi Seppästä, Jenny Rostainia, Antti Heikkistä, Jenni Kokanderia, Henri Hyppöstä, Jari Järvelää, Kale Puontia, Emilia Vuorisalmea, Satu Vasantolaa, Karo Hämäläistä, Pekka Hyysaloa, Arttu Tuomista, Ilkka Remestä, Leo-Pekka Tähteä, Marja Kangasta, Heidi Heralaa, Tuomas Kyröä, Tuomas Milonoffia ja Riku Rantalaa, Petteri Nykkyä, Linda-Maria Roinetta, Emmi-Liia Sjöholmia, Hannu Mäkelää ja Kirsi Pihaa sekä Marja Kihlströmiä.

Werner Söderström Osakeyhtiö haluaa luoda kirjailijan ja lukijan välille yhteyden, tuoda kirjailijat koteihin ja sinne missä ihmiset liikkuvat ja mahdollistaa lukijoille kiinnostavimmat kirjailijakeskustelut. Lukeminen ja kirjojen kuuntelu on suositumpaa kuin koskaan ja suuri yleisö janoaa kohtaamisia kirjailijoiden kanssa, mahdollisuuksia osallistua virtuaalitapahtumiin ja päästä kuuntelemaan kirjailijoiden ajatuksia. Kustantamossa-haastattelusarja mahdollistaa nämä kohtaamiset. Myöhemmin syksyllä lastenkirjailijoille on tulossa oma virtuaalikonsepti, missä mahdollistetaan lastenkirjojen tekijöiden, lukevien lasten sekä vanhempien ja opettajien kohtaamiset. Werner Söderström Osakeyhtiö suunnittelee, luo ja etsii jatkuvasti uusia konsepteja erilaisille virtuaalisille tapahtumille ja lukijoiden ja kirjailijoiden kohtaamisille.

Kustantamossa-trailerivideo https://youtu.be/gslnXrKMfHo

Lisätiedot:
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Reetta Miettinen, reetta.miettinen@wsoy.fi, puh. 040 834 4340

Avainsanat

Kuvat

Kustantamossa-haastattelusarjassa mukana olevat kirjailijat ja haastattelijat
Kustantamossa-haastattelusarjassa mukana olevat kirjailijat ja haastattelijat
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Werner Söderström Osakeyhtiö
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 300

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Werner Söderström Osakeyhtiö

Tiedote: Kustantamot Docendo ja Minerva osaksi Werner Söderström Osakeyhtiötä23.12.2020 10:00:05 EETTiedote

Werner Söderström Osakeyhtiö on ostanut kaksi merkittävää suomalaista yleiskustantamoa, Minerva Kustannuksen ja Docendon, jonka yhteydessä toimii myös rikoskirjallisuuteen erikoistunut CrimeTime. Kustantamot julkaisevat vuodessa yhteensä yli 150 kirjaa. Kauppa astuu voimaan heti. Docendo ja CrimeTime sekä Minerva Kustannus jatkavat Werner Söderström Osakeyhtiön itsenäisinä yksikköinä ja omalla kustannuslinjallaan. Kustantamot työllistävät vakituisesti 14 henkilöä sekä kymmeniä kustannusalan ammattilaisia. Harri Simola ja Outi Karemaa jatkavat kustantamoiden vetäjinä. Muutoksia ei tapahdu ja kaikki yhtiöiden työntekijät jatkavat entisissä tehtävissään. "Saamme uusien kustantamojen myötä paljon hyvää ja samalla kannattavan lisän kasvavaan Werner Söderström Osakeyhtiön kustannusperheeseemme. Saamme myös mittavat synergiaedut laajentuneen organisaation kautta käyttöömme. Ostetuissa kustantamoissa meitä kiinnosti myös menestyksekäs kirjantekijöiden joukko sekä osaavat kustantamoiden tiimit”

Lankisen lukupiiri ja Werner Söderström Osakeyhtiö lahjoittavat 5000 euroa ja lahjakirjat kaikille Iceheartsin junnuille25.11.2020 13:02:21 EETTiedote

Jääkiekkomaalivahti Kevin Lankisen luotsaama Lankisen lukupiiri ja kirjankustantaja Werner Söderström Osakeyhtiö haluavat auttaa lapsia kehittämään maailmankuvaansa lukemisen avulla ja tuoda jouluiloa kaikille lapsille. Lukupiirin toiminnalla ja kirjamyynnillä on alusta asti tuettu Icehearts ry:n toimintaa. Kirjamyynnistä kertyneestä tulosta WSOY ja Kevin Lankinen lahjoittavat 5000 euroa Icehearts ry:lle ja samalla kaikille Iceheartsin junioripelaajille lahjoitetaan joululahjakirjat.

Tiedote: Lukeminen on monipuolisempaa kuin koskaan ennen – Werner Söderström Osakeyhtiön 5000:s digikirja ilmestyy11.6.2020 09:00:00 EESTTiedote

Kirjoilla on silmä- ja korvapareja enemmän kuin koskaan. Erityisesti äänikirjat ovat kasvattaneet suosiotaan tasaisesti viime vuosina. Kirjallisuutta kulutetaan nyt monissa formaateissa, ääni- ja e-kirjoina sekä painetussa muodossa. Kirjallisuuden ystävät voivat löytää uutta luettavaa kirjakaupoista, marketeista, verkkokaupoista ja lukuaikapalveluista. Formaattien laajuus ja saatavuus on korkeammalla kuin koskaan.

Dekkarifestivaali 19.9.2020 Paasitornissa joudutaan peruuttamaan koronaviruksen vuoksi2.6.2020 13:52:16 EESTTiedote

Dekkarifestivaalia ei järjestetä tänä vuonna, sillä yleisön, esiintyjien ja työntekijöiden turvallista kohtaamista ei voida taata. Yleisön suosiman festivaalin kävijämäärä nousi viime vuonna jo 450:een ja tavoite tälle vuodelle oli ylittää 500 kävijän raja. Koronaviruksen aikaansaama terveys- ja turvallisuusriski estää juuri sen, mikä on Dekkarifestivaalilla kaikkein tärkeintä: lukijoiden ja kirjailijoiden sekä dekkariharrastajien keskinäiset kohtaamiset. ”Festivaaliohjelma oli jo laadittu ja kansainväliset ja kotimaiset kirjailijavieraat vahvistaneet osallistumisensa, mutta tilanteen epävarmuus estää meitä toteuttamasta jo suunniteltua tapahtumaa sellaisenaan. Olemme tietenkin erittäin pahoillamme, että suosittu tapahtuma jää vuodeksi tauolle, mutta lupaamme varmasti järjestää Dekkarifestivaalin ensi vuonna”, sanoo Dekkarifestivaalin ohjelmajohtaja Outi Mäkinen. Dekkarifestivaali tutkii parhaillaan mahdollisuutta järjestää dekkariohjelmaa verkon välityksellä. Mahdollisesta korvaavasta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme