WSOY

Tiedote: SKAM-huuma jatkuu alkuperäisiin käsikirjoituksiin pohjautuvina kirjoina

Jaa

WSOY julkaisee ilmiömäisen suosion saavuttaneeseen SKAM-sarjaan pohjautuvan neliosaisen kirjasarjan suomeksi. Ensimmäiset kaksi osaa ilmestyvät 5.12. ja seuraavat kaksi helmikuussa 2019. Kirjat on koonnut sarjan käsikirjoittaja Julie Andem ja ne suomentaa Kati Valli.

Kirjasarja sisältää SKAM:in alkuperäiset käsikirjoitukset, runsaasti pois leikattuja kohtauksia sekä Julie Andemin kommentteja näyttelijöille ja tekijäryhmälle. Andem on myös kirjoittanut jokaiseen kauteen uuden johdannon ja lopetuksen. Ennenjulkaisematon materiaali tarjoaa faneille mahdollisuuden tutustua sarjan henkilöihin ja syntyyn paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Kulttimaineeseen noussutta sarjaa on katsottu Suomessa huimat 12 miljoonaa kertaa.

”SKAM:in vaikutus ylettyy maailmanlaajuisesti paitsi eri ikäisiin katsojiin myös käsikirjoittajiin ja tuottajiin yli mediarajojen. Kirjasarja jättää aikamme merkittävimmästä mediailmiöstä fyysisen jäljen historiaan ja on Evan, Nooran, Sanan ja Isakin faneille todellinen aarre”, toteaa WSOY:n lasten- ja nuortenkirjojen kustantaja Paula Halkola.

Julie Andem on norjalainen käsikirjoittaja ja ohjaaja, jonka nettisarja SKAM nosti maailmanlaajuiseen maineeseen. Sarjassa seurataan joka kaudella eri päähenkilöä, joiden elämä levisi ennennäkemättömällä tavalla myös sarjan ulkopuolelle omilla Facebook- ja Instagram-tileillään. Andem ja sarjan kekseliäs konseptointi palkittiin arvostetulla norjalaisella Golden Screen –palkinnolla.

Lisätietoja:
Paula Halkola, paula.halkola@wsoy.fi, 050 341 4210

Arvostelukappaleet:
Ina Westman, ina.westman@wsoy.fi, 040 5544 543

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Tiedote: Aki Hintsa – Voittamisen anatomia -kirjaa on myyty yli 100 000 kappaletta22.1.2019 08:00Tiedote

Vuonna 2015 ilmestyneen Oskari Saaren kirjoittaman Aki Hintsa - Voittamisen anatomia -teoksen myynti on kasvanut kiihtyvää tahtia ilmestymisvuodestaan lähtien, ja nyt sitä on myyty runsaat 100 000 kappaletta. Vuonna 2018 teosta myytiin 64 000 kpl:tta. Poikkeuksellista on myös se, että teos menestyy samaan aikaan kaikissa formaateissa: niin kovakantisena, pokkarina kuin ääni- ja sähkökirjana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme