WSOY

Tiedote: Tommi Kinnusen Lopotti myyty Saksaan

Jaa

Saksalainen Penguin Verlag, joka kuuluu maailmanlaajuiseen Random House -yhtymään, on ostanut Tommi Kinnusen menestyksekkään Lopotti-romaanin käännösoikeudet. Kaupat tehtiin poikkeuksellisesti jo ennen kuin kirjailijan ensimmäinen saksannos ehti edes ilmestyä - Kinnusen esikoisromaani Neljäntienristeys julkaistaan Saksassa 19.3.

”Suurenmoinen romaani, jonka kerronnallinen voima tekee jälleen vaikutuksen! Tommi Kinnunen on upea kertoja, joka vie meidät hyvin lähelle kirjojensa henkilöitä ja antaa heidän inhimillisyytensä näkyä. Hän on onnistunut Lopotissa säilyttämään esikoisromaaninsa tason – se on erittäin hyvä suoritus, me tiedämme kaikki, miten vaikea kirjailijan on tehdä toinen romaani niin menestyksekkään esikoisen jälkeen. Mahtavaa! Jatkamme ilman muuta tämän kirjailijan kanssa, muu ei tule kysymykseenkään”, hehkuttaa kustannusjohtaja Marion Kohler.

Lopotin käännösoikeudet on myyty nyt yhteensä 10 kielelle ja Neljäntienristeyksen 20 kielelle.

Tommi Kinnusen Lopotti jatkaa esikoisromaani Neljäntienristeyksen tarinaa, mutta on oma itsenäinen teoksensa. Kinnusen esikoisteos Neljäntienristeys (2014) ja Lopotti (2016) ovat olleet myynti- ja arvostelumenestyksiä. Kirjoja on myyty Suomessa jo runsaat 125 000 kpl:tta.

Lisätietoja:
Bonnier Rights Finland, Head of Agency Hanna Kjellberg,
hanna.kjellberg@bonnierrights.fi, puh. 040 548 0841

Tommi Kinnusen esittely: http://www.kirja.fi/kirjailija/tommi-kinnunen 

Avainsanat

Kuvat

Tommi Kinnunen, Lopotti, kansi
Tommi Kinnunen, Lopotti, kansi
Lataa
Tommi Kinnunen, Neljäntienristeys, kansi
Tommi Kinnunen, Neljäntienristeys, kansi
Lataa
Tommi Kinnunen (c) Suvi-Tuuli Kankaanpää
Tommi Kinnunen (c) Suvi-Tuuli Kankaanpää
Lataa

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Tiedote: Aki Hintsa – Voittamisen anatomia -kirjaa on myyty yli 100 000 kappaletta22.1.2019 08:00Tiedote

Vuonna 2015 ilmestyneen Oskari Saaren kirjoittaman Aki Hintsa - Voittamisen anatomia -teoksen myynti on kasvanut kiihtyvää tahtia ilmestymisvuodestaan lähtien, ja nyt sitä on myyty runsaat 100 000 kappaletta. Vuonna 2018 teosta myytiin 64 000 kpl:tta. Poikkeuksellista on myös se, että teos menestyy samaan aikaan kaikissa formaateissa: niin kovakantisena, pokkarina kuin ääni- ja sähkökirjana.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme