WSOY

Tiedote: WSOY julkaisee Stephen Hawkingin viimeisen teoksen

Jaa

WSOY julkaisee maailman tunnetuimman tiedemiehen, kosmologi Stephen Hawkingin viimeiseksi jääneen teoksen Lyhyet vastaukset suuriin kysymyksiin. Kirjan on suomentanut Markus Hotakainen ja esipuheen on kirjoittanut Esko Valtaoja.

Lyhyet vastaukset suuriin kysymyksiin -teoksessa Hawking vastaa kysymyksiin, joita hänelle on usein esitetty niin suuren yleisön, tiedotusvälineiden kuin kollegoiden taholta. Näihin kymmeneen kysymykseen kuuluvat muun muassa: ”Onko jumala olemassa?”, ”Päihittääkö tekoäly meidät?” ja ”Onko muualla maailmankaikkeudessa älyllistä elämää?”.

”Tämä kirja jäi Stephen Hawkingin viimeiseksi. Sen lopussa hän muistuttaa meitä kyselemisen tärkeydestä, siitä, kuinka välttämätöntä on vapauttaa mielikuvituksensa, yrittää ottaa selkoa asioista ja ymmärtää, mitä täällä todella on tekeillä”, toteaa esipuheen kirjoittanut Esko Valtaoja.

Stephen Hawking (1942-2018) oli aikamme tunnetuin tiedemies, jonka teoriat ajan ja aineen perimmäisestä luonteesta ovat mullistaneet käsitystämme maailmankaikkeudesta. Hänen teoksensa Ajan lyhyt historia on kaikkien aikojen myydyin suurelle yleisölle suunnattu tiedekirja.

Esko Valtaojan haastattelupyynnöt: tuuli.leppanen(at)wsoy.fi, puh. 040 5646 734

Lehdistökappaleet: tiedotus@wsoy.fi

Lisää kirjasta www.wsoy.fi/kirja/stephen-hawking/lyhyet-vastaukset-suuriin-kysymyksiin/9789510437483

Avainsanat

Kuvat

Stephen Hawking, Lyhyet vastaukset suuriin kysymyksiin
Stephen Hawking, Lyhyet vastaukset suuriin kysymyksiin
Lataa

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme