WSOY

Tiedote: WSOY vahvistaa kotimaisen kaunokirjallisuuden toimitusta

Jaa

WSOY:n kotimaisen kaunokirjallisuuden toimitukseen on nimitetty kustannuspäälliköksi FM Hanna Pudas ja kustannustoimittajaksi FM Jouni Tikkanen.

”WSOY on pitkän historiansa kuluessa julkaissut monia kirjailijoita, Pentti Linkolasta Annika Idströmiin, jotka ovat tehneet minusta sen ihmisen, joka olen. Tuntuu hienolta, että pääsen omalta osaltani jatkamaan tätä työtä uuden kirjallisuuden parissa”, toteaa Jouni Tikkanen.

"WSOY:n painoarvo suomalaisessa kirjallisuudessa on mittaamattoman arvokas. Olen otettu luottamuksesta ja siitä, että saan tehdä unelmieni työtä juuri WSOY:lla ja jatkaa yhteistyötä useiden upeiden kirjailijoiden kanssa", sanoo Hanna Pudas.

”WSOY elää kultakautta ja on hienoa olla mukana kirjamarkkinan murroskohdassa vaikuttamassa koko alan tulevaisuuteen. Toimituksemme osaaminen on entistä monipuolisempaa”, iloitsee kotimaisen kaunokirjallisuuden kustantaja Anna-Riikka Carlson.

Kotimaisen kaunokirjallisuuden toimitukseen kuuluvat myös Samuli Knuuti, Silja Koivisto, Lea Peuronpuro ja Mikko Rouhiainen.

WSOY kustantaa monipuolisesti kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Vuonna 1878 perustettu WSOY on menneiden ja tulevien klassikkokirjojen kustantamo. WSOY toimii kirjallisuuden suunnannäyttäjänä ja kustantaa tulevaisuuden klassikot.

Lisätiedot:

Jouni Tikkanen, puh. 040 060 3010
Hanna Pudas, puh. 040 848 4082, hanna.pudas@wsoy.fi
Anna-Riikka Carlson, puh. 040 778 1149, anna-riikka.carlson@wsoy.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

WSOY
WSOY
Lönnrotinkatu 18 A
00120 Helsinki

010 5060 200http://www.wsoy.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta WSOY

Tiedote: WSOY:n syksyn 2021 kirjat on julkistettu13.4.2021 09:21:47 EEST | Tiedote

Kotimainen kaunokirjallisuus Palkitun runoilijan ja kirjailijan Johanna Venhon Syyskirja on romaani Tove Janssonista. Teoksessa avataan taiteelle eletty elämä, sen kapina, lohtu, seikkailu ja ilkikurinen nauru. Kansainvälistä mainetta niittäneen Miki Liukkosen Elämä: esipuhe on hulvattoman hauska ja antelias romaani, joka tuo lukijan eteen todennäköisiä mahdottomuuksia ja pahaenteisiä todennäköisyyksiä. Syksyllä 40-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävän Anja Snellmanin Kaikki minun isäni on romaani isästä, isättömyydestä, rakastumisen helppoudesta ja rakastamisen vaikeudesta. Suomen luetuimman kirjailijan Ilkka Remeksen Lohikäärmeen isku on jälleen polttavan ajankohtainen trilleri, jossa Suomen valtiojohto joutuu lopulta valitsemaan isänmaan ja oman henkensä välillä. Tuomas Kyrön Vasara ja käytettyjä nauloja, Mielensäpahoittaja iskee suoraan remontti-, kotoilu- ja mökkeilybuumiin! Kira Poutasen Surun kartta on kirkkaasti soiva romaani sukupolvelta toiselle siirtyvistä muistoista ja haavoi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme