Keski-Suomen ELY-keskus

Tienpintojen märkyys ja lämpötilan vaihtelu aiheuttavat nyt runsaasti päällystevaurioita

Jaa
Päällysteet vaurioituvat tällä hetkellä poikkeuksellisen nopeasti. Tien pinta on märkä ja lämpötila vaihtelee nollan molemmilla puolilla, jolloin reikiintyminen pääsee vauhtiin. Vaurioita syntyy tällä hetkellä niin nopeasti, ettei paikkaustöissä pysytä perässä. Lumisateet haittaavat myös paikkaustöiden tekemistä.

Pahimmat päällystevauriot ovat juuri nyt Jämsän seudulla valtatiellä 9. Vaurioita paikataan ensisijaisesti kylmämassalla ja ensi viikon alussa tehdään pysyvämpää paikkausta kuumamassalla.

Jämsässä Ysitien nopeusrajoitus on laskettu tilapäisesti vaurioituneilla kohdilla. Autoilijoiden on syytä kiinnittää lähiaikoina erityisesti huomiota tien kuntoon ja sovittaa ajonopeus vallitseviin olosuhteisiin.

Ilmoita liikennettä vaarantavasta ongelmasta suoraan Tieliikennekeskusten Tienkäyttäjän linjalle soittamalla numeroon 0200 2100 (24/7). Lisätietoja: https://www.ely-keskus.fi/liikenteen-asiakaspalvelu1

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö
Janne Hölttä
p. 0295 023 530
Keski-Suomen ELY-keskus

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen ELY-keskus
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1, PL 250
40101 Jyväskylä

0295 024 500http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keski-suomi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Yli 75 miljoonaa euroa maaseudun kehittämiseen Keski-Suomessa - uusi rahoituskausi käynnistyy29.3.2023 14:47:16 EEST | Tiedote

Keski-Suomen osuus EU:n maaseuturahoituksesta Suomessa on yli 75 miljoonaa euroa uudella rahoituskaudella 2023–2027. Rahoitus on tarkoitettu keskisuomalaisten maaseudun, yritysten ja yhteisöjen kehittämisen ja kasvun tueksi. Rahoituksen haku avautuu kevätkesän 2023 aikana. Keskiviikkona 5.4. aamulla järjestetään info maatalouden investointituista ja iltapäivällä Ideat itämään -webinaarissa kerrotaan yritys- ja kehittämishankerahoituksen painopisteistä, tukimuodoista ja rahoitushausta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme