IFS Nordics

Tieto ja IFS laajentavat yhteistyötään Suomessa

Jaa

Pohjoismaiden johtava ohjelmisto- ja palveluyritys Tieto sekä globaali yritysohjelmistotalo IFS laajentavat kumppanuuttaan keskittyäkseen asiakaskeskeisiin palveluihin Suomen markkinoilla. Kumppanuudessa yhdistyvät IFS:n ketterät liiketoimintaratkaisut ja Tiedon kokonaisvaltaiset palvelut eri toimialoille. Tämä auttaa asiakkaita maksimoimaan IFS-investoinnin tuomat hyödyt uusien liiketoimintamahdollisuuksien ja parantuneen tehokkuuden kautta.

Tieto laajentaa palvelutarjoamaansa kanavapartnerina toiminnanohjausjärjestelmä- (ERP), kunnossapitojärjestelmä- (EAM) ja huoltopalvelujen liiketoimintajärjestelmäratkaisujen (ESM) parissa. Kohderyhmänä ovat keskikokoiset ja suuret yritykset Suomen markkinoilla. IFS vahvistaa markkina-asemaansa hyödyntämällä Tiedon paikallista asiantuntemusta, asiakaskuntaa ja kansainvälistä osaamista. Kumppanuus tukee Tietoa eri aloilla toimivien asiakkaiden palvelemisessa IFS Applications™ - ja IFS Field Service Management™ -ratkaisujen avulla.

”Yhteistyössä IFS:n kanssa voimme palvella asiakkaitamme paremmin IFS-ratkaisualueella. Tavoitteemme on olla asiakkaillemme paras kumppani liiketoiminnan uudistamisessa. Partneriekosysteemin laajentaminen tukee tätä strategiaa”, Tieto Suomen teollisuus- ja kuluttajapalveluiden johtaja Jaakko Tapanainen sanoo.

”Toukokuussa 2018 julkistimme Tiedon kanssa Baltian maat kattavan strategisen liittouman. Yhteistyö on lähtenyt hyvin liikkeelle ja odotamme saman jatkuvan laajentaessamme kumppanuuden Suomeen. Yhteistyö Tiedon kanssa parantaa kykyämme myydä ja toimittaa IFS:n liiketoimintaratkaisuja suomalaisille yrityksille eri toimialoilta", kertoo IFS Finlandin toimitusjohtaja Peter Muhonen.

Lisätietoa IFS Partner Networkista:
www.ifsworld.com/corp/partners/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Peter Muhonen, toimitusjohtaja, IFS Finland Oy Ab, p. 050 3240193

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

IFS

IFS kehittää ja toimittaa liiketoimintajärjestelmiä maailmanlaajuisesti asiakasyrityksille, jotka toimivat valmistavassa teollisuudessa, toimitusketjun hallinnassa, ja tarjoavat kunnossapito- ja huoltopalveluita. Henkilöstömme ja ratkaisujemme toimialatuntemus sekä asiakassitoutuneisuutemme on tehnyt meistä johtavan ja suositelluimman toimittajan sektorillamme. 3500 työntekijäämme tukevat yli kymmentä tuhatta asiakasta ympäri maailmaa paikallisten toimistojemme sekä kasvavan partneriverkostomme kautta.
Lisätietoa: https://www.ifsworld.com/fi/

Seuraa meitä Twitterissä: @ifsworld
Vieraile blogissamme: http://blog.ifsworld.com/

Tieto

Tiedolla on vahva pohjoismainen perintö. Se yhdistää maailmanlaajuisen osaamisen paikalliseen läsnäoloon. Tiedon pääkonttori sijaitsee Espoossa. Yrityksen palveluksessa työskentelee noin 14 000 ammattilaista lähes 20 maassa. Tiedon liikevaihto on noin 1,5 miljardia euroa. Yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ:ssa Helsingissä ja Tukholmassa. Lisätietoa: www.tieto.com

Seuraa meitä LinkedInissä: @TietoCorp

  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta IFS Nordics

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme