TietoAkseli Group

TietoAkseli yhdistyy Aldian kanssa vahvaksi taloushallinnon toimijaksi Pirkanmaalla

Jaa
TietoAkseli ja Aldia ovat yhdistäneet voimansa 28.6.2022 voimaantulleella sopimuksella, jossa TietoAkseli on ostanut Aldian koko osakekannan. Kaupan myötä TietoAkseli vahvistaa asemiaan Pirkanmaan markkina-alueella ja taloushallintoalalla valtakunnallisesti.

TietoAkselin yhteenlaskettu liikevaihto nousee kaupan jälkeen yli 22 miljoonaan euroon. TietoAkseli työllistää jo yli 300 taloushallintoalan asiantuntijaa kahdellatoista paikkakunnalla, joista lähes 40 työskentelee Pirkanmaan alueella. 

Aldia on Tampereen seudulla arvostettu ja hyvin hoidettu tilitoimisto. Sen toimintatavat ovat modernit ja sopivat hyvin meidän arvomaailmaamme ja tulevaisuuden suunnitelmiimme. Yhdistyminen tuo Aldialle leveämmät hartiat kehittämiseen ja palveluvalikoimaan. Aldialla on vahvaa Netvisor-ohjelmiston osaamista, josta puolestaan TietoAkseli hyötyy, kertoo TietoAkselin toimitusjohtaja Samuel Akselin.  

Aldia jatkaa toimintaansa toistaiseksi omana yrityksenään ja omalla nimellään. Aldian yrittäjä Tiina Raatikainen jatkaa TietoAkselin osakkaana ja työskentelyä yhtiössä. Järjestelyllä ei ole vaikutuksia Aldian asiakassuhteisiin tai henkilöstön työehtoihin. Kauppahinta ei ole julkinen.  

- Yhdessä TietoAkselin kanssa Aldialla on mahdollisuus satsata vahvemmin kehitykseen ja teknologiaan. Asiantuntijaosaamisemme ja ohjelmistovalikoimamme täydentävät hyvin toisiaan ja jaamme samat arvot. Olen innoissani päästessäni itsekin kehittämään toimintaa osana isompaa asiantuntijayhteisöä, joka haluaa olla osaavin ja palvelevin toimija markkinoilla, Aldian yrittäjä Tiina Raatikainen sanoo.  

TietoAkseli on Jyväskylässä Mikko ja Sari Akselinin vuonna 1991 perustama talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden asiantuntijayritys, joka tarjoaa palveluja pk-yrityksille ja organisaatioille. TietoAkselin omistavat yhtiön perustajat Mikko ja Sari Akselin perheineen, yhtiön avainhenkilöt sekä suomalainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Samuel Akselin 
Toimitusjohtaja   
TietoAkseli Group  
040 558 6128 
samuel.akselin@tietoakseli.fiTiina Raatikainen
Toimitusjohtaja
Aldia Oy
040 512 8680
tiina.raatikainen@aldia.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

TietoAkseli Group
Puistokatu 2C
40100 Jyväskylä

http://www.tietoakseli.fi

TietoAkseli Group 

TietoAkseli on vuonna 1991 perustettu suomalainen perheyritystaustainen asiantuntijayritys, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden ratkaisuja pk-yrityksille ja organisaatioille. Yrityskaupan myötä TietoAkseli Groupin liikevaihto on yli 22 miljoonaa euroa ja yli 300 asiantuntijaa palvelevat asiakkaita kahdellatoista paikkakunnalla Suomessa. 

www.tietoakseli.fi 

 

Aldia 

Aldia on yrittäjävetoinen auktorisoitu Netvisor-tilitoimisto. Aldia tarjoaa pienten ja keskisuurten yritysten kirjanpidon ajallaan, laadukkaasti ja nykyaikaisesti.Aldian liikevaihto on lähes kaksi miljoonaa euroa ja se työllistää 15 asiantuntijaa Tampereella. 

www.aldia.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta TietoAkseli Group

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme