BDO Oy

Tietojärjestelmien tärkein tehtävä on tukea liiketoimintaa

Jaa

Toimiakseen tehokkaasti muuttuvissa olosuhteissa yritys tarvitsee määrätietoisen johtajuuden ja oikean yrityskulttuurin lisäksi luotettavia ja ketteriä tietojärjestelmiä, jotka tukevat liiketoimintaa myös muutostilanteissa.

”Tietojärjestelmien tärkein tehtävä on tukea liiketoimintaa ja sitä kautta tuottaa yritykselle liikearvoa ja kilpailuetua”, toteaa BDO:n teknologiapalveluiden johtaja Jukka Tiainen.

Tietojärjestelmien ketteryys ja luotettavuus korostuu etenkin liiketoiminnan muuttuessa, kuten kasvussa ja kansainvälistymisessä.

”Oikea teknologia auttaa muuttuvissa olosuhteissa ja oikein valittu toiminnanohjausjärjestelmä auttaa yrityksiä läpi isojenkin muutosten”, jatkaa Tiainen.

BDO on aloittanut yhteistyön toiminnanohjausjärjestelmä Oracle NetSuiten kanssa. BDO:n asiantuntijat tuovat toiminnanohjausjärjestelmän hankinta-, käyttöönotto ja kehittämishankkeeseen talouden ja muiden prosessien vahvaa osaamista ja ovat asiakkaan tukena järjestelmän käyttöönotossa sekä hyödyntämisessä.

”Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoon kannattaa hankkia erityisosaamista. Autamme sekä NetSuiten käyttöönotossa, että tuotannon tuessa. Varmistamme, että järjestelmästä saadaan parhaat hyödyt käyttöön,” Jukka Tiainen sanoo.

Oracle NetSuite on johtava pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka soveltuu etenkin kasvaville sekä kansainvälistä liiketoimintaa harjoittaville tai kansainvälisesti laajentumassa oleville yrityksille. Se erottuu muista ERP-järjestelmistä käyttäjäystävällisyydellään ja joustavuudellaan ja räätälöitävien ominaisuuksien ansiosta se sopii erittäin hyvin asiakkaan muuttuviin tarpeisiin. BDO on Oracle NetSuiten allianssikumppani.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jukka Tiainen
Johtaja, teknologia- ja analytiikkapalvelut
jukka.tiainen@bdo.fi
040 528 5658

Kuvat

Lataa
Jukka Tiainen
Jukka Tiainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

BDO Oy
BDO Oy
Vattuniemenranta 2
00210 HELSINKI

020 743 2920http://www.bdo.fi

BDO on yksi maailman johtavista tilintarkastus- ja asiantuntijaorganisaatioista. Tarjoamme laadukkaita tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluja kaiken kokoisille yrityksille, julkissektorille ja muille yhteisöille. Palvelemme asiakkaitamme 167 maassa yli 90 000 asiantuntijamme voimin, Suomessa meitä on noin 250.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BDO Oy

Tutkimus: Koronan vaikutukset lievempiä hallittuja riskejä ottavilla yrityksillä27.8.2021 11:17:14 EEST | Tiedote

Tärkein liiketoiminnan selviytymiseen liittyvä ominaisuus vaikuttaa olevan ketterä tapa ajatella ja suhtautua muutoksiin, osoittaa BDO:n kansainvälinen tutkimus, joka tarkastelee pandemian vaikutuksia yrityksille riskienhallinnan näkökulmasta. Silloinkin, kun tietoa on saatavilla rajoitetusti ja olosuhteet ovat kaoottiset, yritysten tulisi olla valmiita reagoimaan ja sopeutumaan senhetkiseen tilanteeseensa. Hidas päätöksenteko puolestaan vaikuttaa halvaannuttavan liiketoimintaa.

Tiedote: BDO on ostanut tilintarkastustoimistojen Helle Partnersin liiketoiminnan ja HelBalin osakekannan12.1.2021 18:02:42 EET | Tiedote

BDO Oy on ostanut tilintarkastusta ja vero- ja neuvonantopalveluja tarjoavien Helle Partners Oy:n liiketoiminnan ja HelBal Oy:n osakekannan. Helle Partners ja HelBal ovat erikoistuneet Baltia- ja Venäjä-taustaisten yritysten suomalaisten tytäryhtiöiden tilintarkastukseen ja konsultointiin. Helle Partnersin ja HelBalin yhteenlaskettu liikevaihto on noin 1M euroa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme